Shane, fiul cântăreţei irlandeze Sinead O’Connor, în vârstă de 17 ani, a murit la două zile după ce a fost dat dispărut, scrie independent.co.uk.
Cântăreaţa a anunţat vestea pe Twitter, la primele ore ale zilei de 8 ianuarie: „Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieţii mele, a decis să pună capăt luptei sale pământeşti astăzi şi este acum cu Dumnezeu. Să se odihnească în pace şi nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Să fii în pace”.
Sinucidere în Călăraşi. Trei oameni s-au aruncat în Dunăre după ce au fost daţi afară din casă
Cântăreaţa irlandeză, în vârstă de 55 de ani, a postat şi melodia lui Bob Marley „Ride Natty Ride”, cu explicaţia: „Acesta este pentru Shaney mea. Lumina vieţii mele. Lampa sufletului meu. Copilul meu cu ochi albaştri. Vei fi mereu lumina mea. Vom fi mereu împreună. Nicio graniţă nu ne poate despărţi.”
Shane, ai cărui părinţi sunt O’Connor şi muzicianul irlandez Dónal Lunny, a fost dat dispărut la începutul acestei săptămâni.
Cântăreaţa irlandeză Sinéad O’Connor s-a convertit la islam
Cântăreaţa irlandeză Sinéad O’Connor a anunţat că s-a convertit la islam şi şi-a schimbat numele în Shuhada, potrivit BBC.
Într-un mesaj publicat pe Twitter, ea a mulţumit musulmanilor pentru sprijinul acordat. Decizia a fost „concluzia naturală a călătoriei oricărui teolog inteligent”, a spus ea, şi a încărcat un videoclip în care cântă adhanul – chemarea la rugăciune.
Joi, imamul irlandez Shaykh Dr Umar al-Qadri a publicat o înregistrare video în care cântăreaţa depune jurământul de credinţă islamic.
Un regizor premiat la Cannes a ales să moară prin sinucidere asistată. Boala cumplită de care suferea
Nu este prima dată când cântăreaţa, care anul trecut şi-a schimbat, legal, numele în Magda Davitt, vorbeşte public despre religie. În 1992, ea a stârnit controverse după ce a rupt o fotografie a papei Ioan Paul II în direct la un post de televiziune american.
Şapte ani mai târziu, a fost făcută preot al unei biserici independente din Lourdes. Biserica Catolică, care nu permite femeilor să devină preoţi, nu a recunoscut ceremonia.