Fiul lui Lucian Mîndruță a avut de-a face cu Poliția din Olanda, țara în care studiază: „Nu l-au săltat de pe stradă. Au venit chiar în campus”

Ce a pățit fiul lui Lucian Mîndruță cu Poliția din Olanda, țara în care Matei, mezinul familiei, a ales să studieze. Prezentatorul TV a precizat că băiatul nu a fost ridicat de pe stradă.
Alina Costache
11 sept. 2023, 13:49
Fiul lui Lucian Mîndruță a avut de-a face cu Poliția din Olanda, țara în care studiază: „Nu l-au săltat de pe stradă. Au venit chiar în campus”
Ce s-a întâmplat cu fiul lui Lucian Mândruță în Olanda

Ce s-a întâmplat cu fiul lui Lucian Mîndruță, în Olanda, țara unde băiatul studiază. Prezentatorul TV a precizat de la bun început că tânărul nu a fost ridicat de pe stradă și nici nu a comis vreo infracțiune.

Jurnalistul se declară impresionat de modul în care se comportă polițiștii din Olanda și e de părere că și ai noștri ar putea să învețe câte ceva de la ei. Lucian Mîndruță a vorbit despre diferențele dintre polițiștii români și cei olandezi.

Citește și: Lucian Mîndruță îi ia peste picior pe preoți, după ce ASE-ul și-a premiat studenții integraliști cu icoane: Teodosie, șef de catedră la materia „Facerea de bani din naivitatea oamenilor”

„Fiul meu cel mic e nou în campus, în Olanda, și a avut acum câteva zile prima întâlnire cu Poliția. Nu, nu l-au săltat de pe stradă. Au venit chiar în campus, cu un stand cu tot felul de echipamente și i-au lăsat să se joace cu ele, în vreme ce polițiștii tineri și cu chef de vorbă le-au ținut, relaxat și zâmbitor, un mic instructaj.

Un fel de „Ce să faci ca să ne întâlnim tot prieteni” sau „Cum să nu dai de bucluc în anul I în Olanda’.

La final, au aflat și cine e polițistul care are în grijă campusul și mai ales cum să ia legătura cu el. Înainte să aibă o problemă, pentru un sfat, ce mai e nevoie. Prevenție, cum ar veni.

Știți cum pot apela la el? Nu, nu la 112. Polițistul le-a dat pur și simplu profilul lui de Instagram și le-a zis să îi scrie acolo, că răspunde imediat”, a scris Lucian Mîndruță pe rețelele de socializare.

„Cam așa se face Poliție în secolul asta. Și n-am scris să mă laud, ci doar cu speranța că unii mai gradați, așa, se vor inspira. În poză e Matei, probând vesta de „riot control”. Am înțeles că o să fie cuminte”, a continuat el.

Citește și: Lucian Mîndruţă, apel disperat transmis în urmă cu puțin timp: „Se luptă cu un cancer agresiv”

Matei locuiește într-un cămin din Amsterdam, iar prezentorul TV este mulțumit de locul acesta, mai ales că se află la doar 30 de minute de facultate.

„Pentru toți cei care m-au ajutat cu ponturi și sfaturi legate de cazarea în Olanda, mulțumesc! Am găsit. Amsterdam. Asta e, destul de basic și nu așa de mare cum o arată obiectivul wide, dar bună și decentă. Și la vreo 30 minute cu bicicleta de facultate.

Studentul nu e în cadru, suntem prea uncool pentru el, noi, ăștia de pe Facebook. Nu mi-a zis, da așa bănuiesc.

Și acum vă las, că am de cumpărat friteuză și aspirator, și-a luat angajamentul că va fi și gospodar și bucătar”, povestea recent Mîndruță.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!