Florin Călinescu, afacerea cu care a dat lovitura după ce a renunţat la televiziune. Ce spune de scandalul Gheboasă de la Untold

În ultimii ani, Florin Călinescu revenise pe micul ecran în cadrul emisiunii „Romanii au talent”, însă în anul 2021 a decis să părăsească postul ProTV, fără să spună prea multe despre schimbare.
Filip Stan
14 aug. 2023, 15:15
Florin Călinescu, afacerea cu care a dat lovitura după ce a renunţat la televiziune. Ce spune de scandalul Gheboasă de la Untold
Florin Călinescu

Florin Călinescu deține aproximativ două hectare de teren, în apropierea Bucureștiului, acolo unde plantează legume, crește păsări și porci. Omul de televiziune a povestit că își dorește să facă agricultură, așa cum făcea și în copilărie, motiv pentru care a decis să se ocupe de terenurile pe care le are în afara Capitalei.

 

Actorul Florin Călinescu este una dintre personalitățile apreciate în țara noastră, însă acesta s-a retras de ceva timp din fața camerelor de filmat și a descoperit o nouă pasiune. Mai precis, celebrul actor s-a făcut fermier! Acesta și-a deschis o afacere în județul Argeș, acolo unde avea deja un teren foarte mare.

Mai apoi, și-a amenajat silozuri pentru depozitarea cerealelor, iar pe lângă cultivarea legumelor sau creșterea și întreținerea pomilor fructiferi, omul de televiziune crește găini, gâște, bibilici sau chiar purcei.

„De vreo doi ani am început serios să ne ocupăm de terenul pe care îl avem aici. Am investit în silozuri, panouri solare, avem și o mică livadă. Iau pui de o zi și îi cresc. Avem și din rasa Australorp, care sunt rezistente. Ne-am gândit că dacă tot avem pământ nu are sens sa frecăm menta la Oaș”, a spus Florin Călinescu.

Florin Călinescu are două terenuri în Argeș, potrivit declarației de avere completate în 2020, atunci când candidase pentru Parlament.

Terenurile se află în comuna Babana, județul Argeș, iar unul este de 3.600 metri pătrați și unul de aproape 9.000 metri pătrați.

Cu ce se ocupă Florin Călinescu, după ce s-a lăsat de televiziune: ”Asta e o nebunie. Așa am început și la Pro TV”
În ultimii ani, Florin Călinescu revenise pe micul ecran în cadrul emisiunii „Romanii au talent”, însă în anul 2021 a decis să părăsească postul ProTV, fără să spună prea multe despre schimbare.

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț că renunț la colaborarea cu actualul management al PRO TV. Deci, si la Românii au talent. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995”, anunța Florin Călinescu, în urmă cu ceva timp.
Puțin mai târziu a detaliat situația și a lăsat să se înțeleagă că lucrurile s-au schimbat la Pro TV, mai ales de când a plecat Adrian Sârbu, prietenul său apropiat.

„Traseele s-au complicat la Pro TV pentru mine de când a plecat prietenul meu Adrian. Acum vorbești așa, în iCloud, nu te aude nimeni și nu îți răspunde nimeni.

Nu am nimic cu nimeni, dar nu pot să mă uit la copiii ăia care cântă pe scenă când eu sunt cu altă direcție. (…) La alte posturi sunt tocmite”, a spus Florin Călinescu în podcast-ul lui Micutzu.

Florin Călinescu, reacție după prestația lui Gheboasă de la UNTOLD: ”Nu are nicio treabă cu muzica”

Florin Călinescu își spune părerea referitor la scandalul mediatic în care se află Gheboasă, după ce a fost amendat de jandarmii clujeni pentru „versuri vulgare și rasiste”, în timp ce cânta pe scena festivalului UNTOLD. Fostul jurat de la Românii au talent a avut o reacție surprinzătoare după prestația lui Gheboasă de la UNTOLD. Renumitul prezentator a subliniat că fostul Faimos de la Survivor România nu are nicio treabă cu muzica.

Florin Călinescu, declarație despre concertul lui Gheboasă de la UNTOLD. Ce părere are actorul
Florin Călinescu a făcut o declarație neașteptată despre concertul lui Gheboasă de la UNTOLD, festival care s-a desfășurat la Cluj-Napoca în perioada 3-6 august 2023. Actorul a spus ce părere are despre artistul care a stârnit o adevărată controversă.

Cunoscutul realizator de emisiuni a ținut că precizeze că tânărul cântăreț nu are habar de ceea ce înseamnă muzica, chiar dacă are foarte mulți fani care vin la concertele și spectacolele pe care le susține în țară.

„Eu nu am o problemă cu festivalul, cum trebuie să se desfășoare el. Eu nu mai am cum să schimb părerea mea despre muzică. Mie mi se pare periculoasă înregimentarea publicului.

Vin niște oameni acolo și pun niște computere la treabă. Am înțeles că se și consumă niște lucruri p-acolo. Dacă asta înseamnă progres, să fie sănătoși. Eu nu spun că trebuie să cântăm în continuare Yellow Submarine.

Florin Călinescu a creat noul Guvern al României: „Îl instaurăm printr-o lovitură de stat”
Băiatu’ în sine (Gheboasă-n.r.) nu are nici o treabă cu povestea asta numită muzică. Dar dacă în sală sau pe stadion vin consumatorii acestui gen, ce treabă am eu să-mi dau cu părerea? Că erau mulți minori acolo e problema părinților lor. La ora aia.

E și vacanță. Lumea în general se duce într-o parte pe care nu mai stau eu s-o analizez acum că nu am avut și nu am genul ăsta de apetență”, a declarat Florin Călinescu în emisiunea Subiectiv de la Antena 3.

Florin Călinescu spune că nu are o ureche muzicală deosebită, însă ascultă formații consacrate. Printre artiștii preferați ai fostului jurat de la Românii au talent se numără John Lennon, Paul McCartney și Rolling Stones. În plus, actorul nu este convins că vremurile actuale sunt mai bune decât cele de odinioară, dar susține că nu este treaba sa. Totodată, a scos în evidență vorbele lui Einsten care spunea „că odată cu progresul medicinei, cu greu mai găsești un om sănătos”.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!