Florin Călinescu schimbă macazul după ce a renunţat la televiziune: „Libertatea mea de acum începe. Așa, pot să fiu creativ la mine în pijama, la mine în curte, pe casă, în fața casei, în metrou, oriunde”

Florin Călinescu a dispărut de pe ecrane în primăvara anului 2022 şi este decis să nu mai revină. A luat această hotărâre după ce a constatat că interesul românilor pentru televiziune a scăzut semnificativ. Aşa că acum s-a reorientat.
Alina Costache
31 ian. 2023, 09:59
Florin Călinescu schimbă macazul după ce a renunţat la televiziune:

Florin Călinescu a plecat, în 2021, de la masa juraţilor show-ului Românii au talent, difuzat de Pro TV, către Prima TV, unde a moderat propriul său format tv: „Florin Călinescu Show”. Emisiunea a fost, însă, rapid scoasă din grila de programe, astfel încât, în luna mai a anului 2022, actorul a dispărut definitiv de pe micile ecrane. În viitorul apropiat, intenţionează să se ocupe de online şi să creeze conținut pe YouTube, Instagram și TikTok.

Cu siguranță fac ce am făcut întotdeauna, comentarii, social, despre politică și traiul în România. Adică, despre cei  care generează mizeria asta românească. La Chestiunea zilei mă luam de președinte, prim miniștrii, deputați…”, a spus Florin Călinescu în podcast-ul lui George Buhnici.

Florin Călinescu schimbă macazul după ce a renunţat la televiziune: „Libertatea mea de acum începe”

Fostul jurat de la Românii au talent a observat faptul că interesul publicului pentru televiziune a scăzut considerabil după ce tehnologia a luat amploare. Aşa că a decis să schimbe macazul şi să se reprofileze pe scenarii de film.

Acum cred că mă apuc să scriu scenarii de film. Abia acum, pentru că sunt leneș, pentru că astăzi văd că este un public care părăsește…Fugim ca Sparatacus, în masă, din televiziune, ca spectator. Reîntineresc și eu, energii noi, formate noi, nu mai trebuie să mă duc…Știi ce povară era pentru mine? Am fost director la Teatrul Mic 15 ani și am jucat de două ori, nu-mi place să mă duc la ora fixată de alții undeva. Nu-mi place să mă duc să mă îmbrac fixat de alții.

Citeste si Florin Călinescu desfiinţează filmul Teambuilding. „Şi cinematografu’ tre’ să aibă manelele lui!”

Așa, pot să fiu creativ la mine în pijama, la mine în curte, pe casă, în fața casei, în metrou, oriunde. Libertatea mea de acum începe. Îmi pare rău că nu mai am 18 ani. Dacă eu eram acum la 18 ani și era situația tehnologică asta, mâine plecam în America și la ora asta eram cel mai tare creator de conținut de pe globul pământesc. Să nu te miri dacă o să mă vezi pe YouTube sau pe TikTok vorbind în engleză”, a adăugat Călinescu.

Referitor la filmele româneşti apărute în ultima perioadă, care au împărţit internetul în două, fostul director de la Teatrul Mic spune că erau necesare. Producții ărecum Romina VTM sau Teambuilding au obținut încasări-record.

Toate aceste producții sunt necesare, de la Teambuilding la Romina la Taximetriști, pentru că duc lumea acolo, la cinematograf. Și pentru asta, jos pălăria. Mai sunt importante pentru că și-au pus bănuții lor în joc, nu CNC, nu pile, nu șmecherii, nu jurii aranjate. Respectul meu pentru oamenii care-și pun banii lor, care-și fac filmele pe munca lor, pe timpul lor”, este de părere actorul.

Citeste si Florin Călinescu i-a explicat lui Dani Mocanu ce înseamnă să fii şmecher. Dialog fabulos VIDEO

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidia Fecioru a dezvăluit băutura care te adoarme instant. Te scapă de agitație și insomnie și poți să o faci acasă: „Miraculoasă”
Capital.ro
S-a dat interzis în TOATĂ ROMÂNIA. Ordinul care devine LEGE pentru toată lumea
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Wimbledon. Emma Răducanu provoacă retragerea lui Andy Murray
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit înecat la Costineşti! Ce le-a zis prietenilor înainte: 'Dacă păţesc ceva...
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
Se plătesc 10.000 DE LEI în fiecare lună. Banii care pot intra direct PE CARD
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Grav accident rutier în nord-vestul Ucrainei: 14 persoane decedate, inclusiv un copil
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!