Florian Coldea, întâlnire cu scandal în zona VIP de la Untold Dubai. Cu cine a intrat în conflict fostul șef din SRI

Generalul SRI Florian Coldea, fostul director adjunct al serviciului și unul dintre cei mai influenți oameni din România ultimilor ani, se află în aceste zile în Dubai, unde participă la Untold Dubai.
Filip Stan
16 feb. 2024, 13:33
Florian Coldea, întâlnire cu scandal în zona VIP de la Untold Dubai. Cu cine a intrat în conflict fostul șef din SRI

Untold Dubai, festivalul organizat de Bogdan Buta, acuzat în România că ar fi întreținut relații sexuale cu minori, atrage cele mai influente și controversate personaje din țară, printre ele aflându-se și Florian Coldea, fost director adjunct al SRI, cel despre care se spune că ar fi fost coordonatorul așa numitului ”stat paralel”.

Pe lângă Coldea, la festival mai participă și un alt personaj foarte controversat, Sergiu Diacomatu, fost ”băiat deștept” la ANRP, care a fost condamnat în primă instanță la șapte ani și jumătate de închisoare pentru fapte de corupție, pedeapsă anulată ulterior de ICCJ pentru prescrierea faptelor.

Conform surselor Strict Secret, cei doi ar fi intrat într-un conflict la Untold Dubai, fapt confirmat în exclusivitate la România TV chiar de Diacomatu.

Citește și: EXCLUSIV | Victor Ponta rupe tăcerea despre moartea cumnatului său și umilințele la care a fost supus de procurorii Portocală și Onea: „Era un om nevinovat. E nedrept pentru el, pentru copiii lui”

Coldea se afla la zona VIP alături de mai mulți milionari, când a dat nas în nas cu Sergiu Diacomatu, băiatul destept din ANRP. Între cei doi, ar fi existat un schimb de replici, iar Diacomatu i-ar fi vărsat paharul cu băutură în cap. Jurnaliștii de la Strict Secret spun că Florian Coldea se afla alături de Regina Cocainei, Maria Pandarof, șefa rețelei M de distribuție de cocaină pentru Vipuri.

Era și domnul Coldea la festival. Ce să se întâmple. Dânsul era într-un grup, ca tinerii la festival. Înțeleg că era și cu o domnișoară blondă, cu iubita. A fost un schimb de replici mai contondent, mai bărbătesc și la un moment dat, înțeleg că i s-a vărsat un pahar în cap. A fost rapid. Intri în transă, muzica e tare, bei toată ziua. Dânsul era cam ud și niște băieți de la masa dânsului erau foarte recalcitranți că era dânsul ud și i s-a vărsat paharul pe el. A făcut boltă paharul, nu știu să vă descriu.”, a declarat Sergiu Diacomatu la România TV.

Citește și: Ședință decisivă a coaliției de guvernare pe tema comasării alegerilor. Care sunt scenariile aflate pe masa lui Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu

Victor Ciutacu, pe Facebook: „D-aia-i platim noi pensie speciala generalului de fier forjat”

„Il mai stiti pe Diacomatu de la ANRP? Aseara a fost pe cale sa devina eroul unei generatii. S-a intalnit cu Coldea la Untold Dubai. La cea mai VIP tribuna, ca d-aia-i platim noi pensie speciala generalului de fier forjat.
Detest actele de violenta, doar va povestesc. E bine ca oamenii nu s-au jignit, nu s-au mascarit in public. Diacomatu doar l-a plesnit pe Coldea, l-a injurat, l-a scuipat si i-a aruncat un pahar de bautura-n cap. Cred ca, totusi, neintentionat, ca-s chestii frecvente la festivaluri, muzica tare, bautura, poluare, lume multa, atmosfera incinsa, descatusare si libertate.
Liviu Alexa a fost primul care s-a mufat la informatie. Eu doar am sapat un pic mai adanc. Da’ nu prea ma pricep si nici nu cunosc lume din atmosfera rarefiata „, a comentat Victor Ciutacu pe Facebook incidentul.

 

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate, deși stau lângă tine
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Românii vor avea parte de noi zile libere de la Guvern!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata în 20 de minute
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi bombardamente la granița României cu Ucraina! În Tulcea a fost panică generală, după ce autoritățile au emis un mesaj RO-Alert
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
„Era un psihopat” Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț din gelozie, mărturisiri șocante despre călăul nepoatei lor! Ireal ce a făcut imediat după ce și-a ucis soția
substantial.ro
Alerte de drone rusești în Tulcea: Avioane F-16 au fost ridicate în aer
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!