Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat după ce a semnat cu Pro TV: „Cine ne cunoaște știe că suntem sinceri”

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au luat pe toată lumea prin surprindere atunci când au anunțat că revin la Pro TV.
Alina Costache
24 apr. 2024, 13:41
Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat după ce a semnat cu Pro TV:

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au plecat cu mare scandal de la Antena 1. După ce și-au dat demisia a urmat un mare scandal, astfel că de atunci au ajuns inclusiv la procese în Instanță cu producătorii. Totuși, viața merge înainte pentru cei trei bucătari, care au semnat deja cu Pro TV și revin la MasterChef.

Florin Dumitrescu a transmis un mesaj neașteptat. Juratul de la MasterChef se pare că se simte mai bine ca niciodată, astfel că a decis să petreacă niște timp de calitate cu soția sa, Cristina.

Ce etnie are chef Sorin Bontea. Este foarte mândru de originile sale
Florin Dumitrescu a fost destul de discret și nu a spus nimic până când nu au dat marea vestea. Însă atunci când a venit vorba de scandalul cu Antena 1, a povestit totul pe larg, iar replicile nu au fost deloc unele ușoare. Totuși, fanii au observat recent noua lui postare, în care explică clar că s-a așternut liniștea în viața lui. Nu, nu doar la domeniul profesional se referă îndrăgitul bucătar, ci și la viața personală și de familie.

„Scuze, suntem complet nemachiați și cu un filtru mic, dar cine ne cunoaște stie că suntem sinceri. Chiar îmi era dor de liniștea asta pe care o trăim azi. Fetele sunt mai mari, am scăpat de scutece, am zburat până aici, deci am câștigat ore în plus pentru vacanță.

La întoarcere ne așteaptă o nouă eră în care sunt sigur că vom fi super fericiți. Dacă nu postez zilele următoare, să ne iertați. Pentru orice urgență lăsați un comentariu sau un mesaj și revin eu.’, a fost mesajul scris de Florin Dumitrescu pe contul său de Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare alături de soția sa.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au revenit la Pro TV
Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au luat pe toată lumea prin surprindere atunci când au anunțat că revin la Pro TV. Mulți fani își doreau să îi vadă din nou împreună, astfel că vestea a adus zâmbetul pe buze tuturor!

„MasterChef este formatul care ne-a lansat și care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire și provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toți să dezvoltăm o întreagă industrie. Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă și întoarcerea. În această perioadă în care am trecut prin diverse lecții, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Mă încearcă un sentiment de siguranță și liniște și abia aștept să îmi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară’, a spus Chef Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu a povestit pe larg despre scandalul cu Antena 1

Chiar dacă s-a liniștit și a declarat faptul că acum traversează o perioadă foarte bună, Florin Dumitrescu nu s-a ascuns și le-a spus fanilor și despre scandalul cu Antena 1. Nu a ezitat și a povestit totul pe larg, inclusiv faptul că are patru procese, dar și că nici el și nici colegii săi nu și-au primit salariu.

Florin Dumitrescu n-a mai vrut să ascundă nimic! Răbufnirea de proporții a lăsat pe toată lumea mască: „E o cretinătate! E toxic!”

„Încă un proces. Hai că se poate! După o viață petrecută departe de ilegalități și departe de conflicte mă trezesc cu 4 PATRU procese în instanță, unul dintre ele intentat de noi. Doaaaamne ferește. Am învățat multe în ultima perioada din lumea aceasta a tribunalului și am înțeles că hârtia suportă orice, dar chiar și așa, deja începe să îmi fie teamă să nu se ajungă și la alte chestii.

„Poate ar fi cazul să îmi fac un filmuleț cu semnele corporale și să îmi las gps-ul pornit constant să pot fi găsit în orice situație că practic doar atât a mai rămas. Să vă fie cu noroc și sănătate, dragi foști colegi și foști angajatori, poate la un moment dat o să reveniți la gânduri mai bune!‘, a concluzionat Florin Dumitrescu.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Medicul stomatolog Marina Gavril, găsită moartă în cabinetul din Brăila
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'