Florin Piersic a dezvăluit cum a reușit să cucerească atâtea femei: „Ce compliment mai mare poți să faci?”

Florin Piersic a mărturisit cum reușea să aibă atât de mult succes pe plan sentimental în tinerețe. Actorul a fost mereu un bărbat cuceritor, râvnit de foarte multe femei.
Alina Costache
08 ian. 2024, 14:48
Florin Piersic a dezvăluit cum a reușit să cucerească atâtea femei:

Florin Piersic a fost căsătorit de trei ori în cei 87 de ani ai săi. Actorul e dezvăluit ce făcea ca să ajungă repede la inimile pretendentelor sale.

„Eu la toate le-am promis că le iau de neveste. Acum nu puteam să le iau pe toate. Nu se putea, dar le ziceam: mi-ar plăcea să fii nevasta mea. Ce compliment mai mare poți să-i faci unei femei decât să-i spui că ți-ar plăcea să fie nevasta ta? Din suflet că doar gura de suflet este legată. Și îi spuneam, dar după aceea mă răzgândeam după o zi-două și ziceam: ce tâmpenie am putut să spun!”, a spus Florin Piersic în cadrul unui podcast, potrivit viva.

Citește și Sebastian Burduja a convocat ședința comandamentului energetic de iarnă: „Gerul vine şi trebuie să fim pregătiţi”

Pentru Florin Piersic, iubirea e un sentiment înălțător fără de care oamenii nu ar putea trăi.

„Eu cred că suntem făcuţi din iubire, trăim pentru a primi şi a dărui iubire. Fără dragoste ar fi pustiu în lume. Iubirea poate să umfle pânzele speranţei, dar singură nu poate niciodată să ducă corabia la mal”, a spus cu ceva timp în urmă Florin Piersic.

Florin Piersic are și o fată adoptată

Florin Piersic a încercat mereu să-și țină familia cât mai departe de lumina reflectoarelor. Fiul său, Florin Piersic Jr., i-a călcat pe urme și a devenit actor. Ce nu știu mulți e că Piersic mai are o fiică înfiată, dar nu și-a dorit să facă public acest lucru.

Citește și Fiica lui Ilie Dumitrescu şi-a surprins tatăl cu o apariţie încântătoare. Mesaj emoţionant la aniversarea fostului fotbalist FOTO

„Vreau să fac ceva pentru fetița asta. Zic: „vreau să o înfiez”. Stătea și se uita la mine. Și eu o sesizam. Frumușică, parcă era un cap de-al lui Grigorescu. Am în imagine câțiva dintre pictorii români care au făcut tablouri pe care eu nu pot să le uit niciodată. Și mă uitam la ea, avea și o băsmăluță. Mă urmărea chipul ei. I-am spus pe tine cum te cheamă? „Maria”. Zic: „Măriucă dragă, extraordinară ești, dar de ce te uiți așa la mine?”. „Pentru că vă iubesc!”. „Mă iubești pe mine? De ce?”. „Nu știu, dar vă iubesc mult”.

I-am spus: „unde locuiești, ce fac părinții tăi?”. „Nu mai am părinți”. Cum? „Mama a căzut de pe un car cu fân și a făcut o boală, nu a mai putut să o salveze nimeni. După două săptămâni, a murit și tata”. „Și tu unde stai?” „Stau la o mătușă”. Și ne-am dus la ea. Fetița mi-era foarte dragă. Eu am avut o soră care s-a pierdut, în 42. Vreau să fac ceva pentru fetița asta. Zic: „vreau să o înfiez”. Dragilor, e foarte important ce vă spun acum. Atunci, așa am simțit că vreau să o înfiez”, a povestit Florin Piersic, în cadrul interviului cu Dan Negru, relatează fanatik.ro.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru o turistă care a mers cu mașina în Grecia. Ce a pățit la puțin timp după ce a ajuns în Halkidiki. Ți se poate întâmpla și ție
Capital.ro
România a depășit Ungaria. Umilință supremă pentru unguri
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
Guvernul intră tare în angajații din România! Sute de persoane își vor pierde locurile de muncă!
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Bursele pentru elevi se modifică din nou. Ce condiții sunt introduse în anul școlar 2024-2025
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
„Uite, am ucis-o. Tu urmezi”. Un bărbat și-a ucis soția în timp ce vorbea la telefon cu amantul ei. Ulterior a îngrămădit-o într-o valiză și a aruncat-o în râu
Capital.ro
Interzis și ilegal în România. Vin direct la tine acasă și te controlează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Profesoară condamnată la închisoare pentru relații sexuale cu elevi, după un proces cutremurător
MediaFlux
REZULTATE ALEGERI MAREA BRITANIE! Victorie ZDROBITOARE! Au MAJORITATE ABSOLUTĂ
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!