Florin Piersic, mesaj de pe patul de spital: „Sunt într-un fel de recuperare. Pur și simplu am avut o mică infecție la genunchiul stâng din cauza cascadoriilor și nebuniilor pe care le-am făcut”

Florin Piersic a oferit ultimele detalii despre starea lui de sănătate, după ce a ieșit de la Terapie Intensivă. Artistul a transmis un mesaj de pe patul de spital.
Filip Stan
20 mai 2024, 08:54
Florin Piersic, mesaj de pe patul de spital:
Florin Piersic

În ciuda faptului că Florin Piersic nu traversează una dintre cele mai fericite perioade din viața sa, întrucât se confruntă cu probleme de sănătate, gândul său este întotdeauna la teatru și la fanii săi. Tocmai de aceea, imediat ce a ieșit de la Terapie Intensivă, marele artist a transmis un mesaj. Acesta a dat de înțeles că se simte mai bine, iar acum este într-o perioadă de recuperare. Ba mai mult decât atât, chiar a și glumit pe seama problemelor cu genunchiul, despre care spune că sunt din cauza cascadoriilor din tinerețe.

Florin Piersic  este optimist și încrezător în viitor, ca de fiecare dată. Chiar dacă încă se află în spital, imediat după ce a ieșit de la Terapie Intensivă a ținut să le transmită un mesaj fanilor, colegilor și tuturor celor care au fost alături de el în aceste momente dificile. Nu mai încape îndoială faptul că este unul dintre cei mai iubiți actori din țara noastră și are în spate o carieră impresionantă.

Primul mesaj al lui Florin Piersic de pe patul de spital! Cum se simte actorul, după ce a depășit pericolul de moarte

Ba mai mult decât atât, deși are o vârstă înaintată, respectiv 88 de ani, Florin Piersic vrea să se reîntoarcă pe scena teatrului, în fața spectatorilor.

Maestrul  a spus că în prezent totul este în regulă și se află într-o perioadă de recuperare. Întotdeauna cu umorul la purtător, chiar și în momentele dificile, Florin Piersic spune că este convins că problemele sale la genunchi sunt din cauza cascadoriilor pe care le făcea în tinerețe.

„Sunt aici la recuperare. Totul e în regulă, văd cum o să merg, pentru că și eu aștept să vin la tine să vorbim, să povestim. Sunt într-un fel de recuperare. Pur și simplu am avut o mică infecție la genunchiul stâng din cauza cascadoriilor și nebuniilor pe care le-am făcut și acum mă simt mai bine și aștept revederea cu publicul cât de cât. Cu toate că la 90 de ani nu prea ne dăm mâna, dar mie mi-ar da mâna să mă întâlnească”, a spus Florin Piersic.

Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic?
La aproape trei săptămâni de când Florin Piersic a ajuns de urgență la spital, starea lui de sănătate începe să devină mai bună. A fost o perioadă grea, întrucât a trecut prin mai multe operații, însă în urmă cu doar câteva zile, reprezentații spitalului Foișor anunțau că aceste se simte mult mai bine. Tocmai de aceea, a fost și mutat din secția ATI într-un salon din Compartimentul Septic.

Citește și: Florin Piersic, vizitat de soție și de fiul cel mic la spital. Cum se simte actorul

„Vă comunicăm faptul că, astăzi, domnul Florin Piersic a fost mutat din secția ATI într-un salon din Compartimentul Septic al spitalului nostru. Evoluția pacientului este bună, a început mobilizarea cu cadrul de mers pe distanțe scurte”, spunea în urmă cu puțin timp managerul interimar al Spitalului Foişor, As. Univ. Dr. Dragosloveanu Şerban.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Este cea mai veche rugăciune către Maica Domnului. Se spune că face miracole dacă o rostești zilnic. Sunt doar câteva cuvinte
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
O băutură japoneză îi scapă pe români de mahmureală. Afacerea a prins rădăcini
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Obligație în toate județele României din 1 octombrie. Oamenii pot cere ordin. Statul nu respinge
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat prins cărând cadavrul unei femei pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei
MediaFlux
Cele mai MARI MAJORĂRI de PENSII! Daniel BACIU, anunț privind RECALCULAREA
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'