Florin Piersic pleacă din ţară. Ce mesaj a transmis actorul: „Urmează o perioadă agitată”

Florin Piersic pleacă din ţară. Ajuns la vârsta de 85 de ani, unul dintre cei mai apreciați și longevivi actori din România savurează din plin fiecare clipă a vieții. Joacă în continuare şi nu îşi doreşte să se despartă de scenă şi de fanii săi.
Alina Costache
14 nov. 2021, 20:53
Florin Piersic pleacă din ţară. Ce mesaj a transmis actorul:
Florin Piersic pleacă din ţară

Florin Piersic pleacă din ţară. Actorul are o viaţă activă, călătoreşte mult şi se implică în diferite proiecte. Recent, a a povestit că va pleca la Bruxelles, acolo unde va prezenta un spectacol deosebit. Acesta se numește „Străini în noapte”, regizat de regretatul Radu Beligan.

Citeşte şi: Gabriella Vlad Werner, iubita lui Florin Piersic timp de 9 ani, se întoarce în România după 35 de ani petrecuţi în Israel. Actriţa nu vrea să mai aibă de-a face cu Piersic: „M-a sunat, i-am văzut numărul şi am zis: Ia, mai lasă-mă!”

Florin Piersic pleacă din ţară

Vineri plec în Belgia, unde voi sta trei zile și voi avea spectacol cu piesa ‘Străini în noapte’. Urmează pentru mine o perioadă agitată, pentru că, în luna decembrie, voi merge în Dubai, la invitația lui Dan Negru, vom filma emisiunea de Crăciun, care deja a devenit tradițională. De această dată, voi pregăti telespectatorilor o surpriză și voi comenta fotografiile pe care le-am făcut, de-a lungul anilor, în timpul călătoriilor petrecute în străinătate.

Mă voi întoarce la Bruxelles, după doi ani de la ultimul recital pe care l-am susținut, în fața românilor de acolo. În ciuda problemelor cauzate de pandemie, mi-a dat telefon domnul Ciprian, organizatorul evenimentului, care mi-a spus că nu poate amâna spectacolul, pentru că toată lumea s-a bucurat că vin să joc acolo.

Sunt fericit că oamenii mă iubesc, în continuare, așa cum vă iubesc și eu pe voi toți, iar emisiunea pe care v-o pregătesc de Crăciun va sta și ea, mărturie”, a declarat Florin Piersic, potrivit Bzi.ro.

Florin Piersic a jucat în spectacolul cu numărul 1220

Florin Piersic a făcut declaraţii emoţionante şi a mărturisit că nu vrea să se îmbolnăvească niciodată şi că vrea să mai trăiască. Actorul a jucat pe scena cinematografului din Cluj-Napoca, orașul lui natal, spectacolul cu numărul 1220.

Eu nu vreau să mă îmbolnăvesc niciodată. Vreau să mai trăiesc! Uitați-vă la mine, atât vă spun! 1220 de spectacole în seara asta! Dacă vă spun câți ani am, vă ridicați și plecați acasă.

Ne îmbrățișăm, ne pupăm cu toți care veneau – ceea ce acum nu e voie. Și îmi pare rău că nu e voie și e cam târziu, ca eu să mai aștept să mă pup cu vreo admiratoare a mea.

Arătam grozav de bine. Îmi place să mă văd în filmele vechi, în Harap Alb, în altele, când mă văd îmi vine să mă pup pe ecran, dar mi-e frică să nu mă curentez.

Ce planuri să am la vârsta asta? Păi, nu știu cum să spun, e o vârstă la care.. recunosc, mă țin de femei să nu cad. Dar adevărul e că nu am niciun plan. Nu am planuri. Decât să fiu sănătos”, a declarat Florin Piersic pentru Pro TV.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
APARE O NOUĂ FABRICĂ ÎN ROMÂNIA! A început deja șantierul!
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
S-a dat ordin în Ungaria. Ungurii te prind imediat. Șoferii români nu mai scapă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
PENSIONARII NEMULȚUMIȚI de RECALCULARE, vizați DIRECT! URGENT trebuie să facă asta
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...