Florin Piersic, veste proastă de la medici. Anunţ de ultimă oră făcut de dr. Adrian Marinescu

Starea de sănătate a lui Florin Piersic se ameliorează ușor de la o zi la alta, dar actorul rămâne internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Foișor din București.
Alina Costache
13 mai 2024, 16:28
Florin Piersic, veste proastă de la medici. Anunţ de ultimă oră făcut de dr. Adrian Marinescu

Florin Piersic urmează un tratament complex pentru recuperare. Actorul ar putea fi supus altor intervenții, a anunţat dr. Adrian Marinescu. Transferat recent la Spitalul Foișor,  acesta  a fost operat cu succes, iar medicii susțin că acesta este în stare stabilă. Cu toate acestea, marele actor ar putea să treacă prin alte două intervenții chirurgicale.

Cunoscutul actor e confruntă cu afecțiuni cardiace, fapt care îngreunează procesul de recuperare. În primă fază, Florin Piersic ar putea fi supus intervenției prin care proteza iniţială va fi remontată la genunchi. Recent, aceasta a fost scoasă de medici şi înlocuită provizoriu cu una specială, cu antibiotic.

Florin Piersic, pregătit de medici pentru încă două operaţii. Artistul este internat la Spitalul Foişor din Capitală VIDEO

După această operație, marele actor ar putea fi mutat pe secția de cardiologie. Florin Piersic ar pute fi suspus intervenției de remontare a stimulatorului. Medicii au luat decizia de a-l îndepărta pentru a preveni răspândirea infecției.

Conform echipei de medici de la Spitalul Foișor, starea de sănătate s-a îmbunătățit.  Totodată, Adrian Marinescu, director medical al Institutului Matei Balş, a menționat că există un progres vizibil în cazul marelui actor.

Suntem încrezători într-o evoluție bună. Este stabil, însă este în continuare un pacient fragil, care are afecțiuni cronice, inclusiv cele cardiace. Chiar am discutat la telefon zilele trecute. Maestrul avea un tonus bun. A rămas că mâine, când i-am promis că o să-i fac o vizită, va avea un mesaj pe care să-l transmită și sigur că îl voi spune și eu mai departe. Eu sunt în continuare încrezător că lucrurile vor merge într-o direcție bună, dar este adevărat că este nevoie de prudență”, a spus Adrian Marinescu.

Florin Piersic, plan de recuperare îndelungat

Cu toate că starea actorului este una stabilă, iar îmbunătățirile sunt vizibile, acesta nu se va putea întoarce pe scenă prea curând. Planul de recuperare în cazul pacienților cu astfel de afecțiuni este unul îndelungat, spun medicii.

Citeşte şi: EXCLUSIV Victor Ponta, despre situația lui Florin Piersic: ”Cazul său nu e deloc fericit. Se întreabă lumea, dacă el a pățit așa, dacă nu te știe nimeni, nu ai nicio șansă”

„Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineaţa de 12 mai de către echipa medicală, arată o ameliorare a stării generale, concomitent cu procesul de normalizare a indicatorilor biologici şi de evoluţie favorabilă a plăgii operatorii. Pacientul se mobilizează şi prezintă un tonus psihic bun”, au transmis medicii de la Spitalul Foișor.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Vin acasă la pensionari din 15 august. Decizie pentru 4,7 milioane de bătrâni
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Mâncarea de pe litoral care vă poate îmbolnăvi! ANPC trage un semnal de alarmă!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Irinuca și Ramona Gabor pozate de Gabi Bădălău. Întâlnire de taină între foști iubiți
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Note LIVE Evaluarea Națională 2024 | Află rezultatele publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări, acesta a fost găsit pe o insulă aflată pe râul Paive
Capital.ro
Se dă iar ordin UE pentru cei cu mașini pe benzină și motorină. România va fi obligată să aplice legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Avertizare cod galben de furtuni în mai multe județe până la ora 23:00
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?