Florin Ristei, în lacrimi. După despărțirea de Naomi, pisica artistului a murit otrăvită. Ce le-a transmis iubitorilor de animale: ”Este o plantă de casă, aveți grijă”

Florin Ristei a vorbit despre motivul pentru care pisica lui a murit! Artistul i-a avertizat pe internauți cu privire la întâmplarea pe care mulți au considerat-o banală.
Filip Stan
28 feb. 2024, 23:45
Florin Ristei, în lacrimi. După despărțirea de Naomi, pisica artistului a murit otrăvită. Ce le-a transmis iubitorilor de animale: ”Este o plantă de casă, aveți grijă”

La nici o lună după ce artistul a anunțat că s-a despărțit de Naomi, acum, acesta a dezvăluit celălalt motiv pentru care suferința sa pare că nu se mai termină.

Citește și Florin Ristei a ajuns la spital după despărțirea de Naomi Hedman: „M-a luat cu leșin, nu mă simt bine, am făcut atac de panică”

Florin Ristei a vorbit pentru prima dată despre motivul pentru care pisica lui a murit! Artistul i-a avertizat pe internauți cu privire la întâmplarea pe care mulți au considerat-o banală.

În ultimele luni, Florin Ristei a întâmpinat mai multe probleme care l-au pus la pământ.

După ce s-a aflat faptul că el și Naomi Hedman nu mai formează un cuplu, artistul a mai dezvăluit un detaliu nefericit din viața sa personală care i-a întristat și mai tare pe fanii acestuia.

”Îi afectează atât de tare otrava aia”

Vedeta a mărturisit pentru prima dată care este motivul pentru care Bozo, motanul său, și-a pierdut viața într-un mod aparent banal în urmă cu o lună.

Deși în urmă cu o lună a anunțat faptul că motanul lui a murit, Ristei și-a găsit abia acum puterea de a vorbi despre modul dur  în care animăluțul și-a pierdut viața.

Pentru că se consideră vinovat de moartea acestuia, Florin Ristei abia acum a găsit puterea pentru a deschide acest subiect sensibil.

Chiar și așa, prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a decis să mărturisească totul în cadrul emisiunii „Fiertzi pe Power Couple”, pe care îl moderează alături de Speak.

„A murit Bozo. Să le zic oamenilor să aibă grijă. E o plantă. S-a otrăvit cu o plantă din casă! Știam că e otrăvitoare, o cheamă Dieffenbachia, o știi sigur, este aceea cu frunze mari. Ea secretă de pe frunze ceva, mai lăcrimează din când. Numai că a murit planta, a dat să crape și am întrebat-o pe mama cum o reînviu.

A zis să tai de la nodurile de la bază și să pun din nou în apă să facă din nou mustăți. Am tăiat și a început să secrete ce avea. Patru ore mi-au lot foc mâinile, am făcut o alergie de am sunat la doctor să întreb cu ce să mă dau. Îmi ardeau mâinile și mi se umflase.

Am stat cu mâinile sub apă 4 ore și nu mi-am dat seama, cred că s-a scurs pe blatul de la bucătărie, el a lins… și trei zile săracul a stat, a dormit pe blatul de la bucătărie cred ca să-mi arate că acolo s-a întâmplat ceva nasol și că îi e rău. El în viața lui nu a dormit în bucătărie pe blat, numai acolo l-am găsit și în ultima zi, nici măcar nu mi-am dat seama că era de la aia.

Filmam ”Te Cunosc De Undeva”, l-am sunat pe Grasu meu să se ducă repede cu Bozo la doctor, când s-a dus era deja târziu. Nu mai avea ficat, și-a dat tot ficatul afară și a vomitat tot. M-a întrebat doctorul ”Ai plante în casă?” și atunci am făcut legătura. Luni am tăiat o plantă, și era miercuri. A zis că ”nici dacă veneai cu el atunci imediat după o oră” … îi afectează atât de tare otrava aia și a zis că la ecografii nu mai avea ficat”, a povestit Florin Ristei.

Citește și Cine îl consolează pe Florin Ristei după despărțirea de Naomi: „Eu o supăr pe ea, scot toți demonii”

După pierderea psicii, artistul a aruncat toate florile din casă.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!