Florin Salam, aroganță de pus în ramă. Regele manelelor a defilat împărătește în zona de nord a Capitalei

Imagini de pus în ramă cu regele manelelor. Florin Salam a făcut furori cu vestimentația ieșită din tipare, în zona de nord a Capitalei.
Alina Costache
23 nov. 2023, 09:40
Florin Salam, aroganță de pus în ramă. Regele manelelor a defilat împărătește în zona de nord a Capitalei
Imagini de milioane cu regele Florin Salam

Imagini de milioane cu vestitul rege al manelelor. Florin Salam a rupt gura târgului, într-o zi friguroasă, cu ținuta ieșită din tipare, cum numai pe artiștii americani ai ocazia să vezi. Masnelistul s-a transformat în Snoop Dog de București. Controversatul cântăreț s-a afișat îmbrăcat cu haine de mii de euro chiar în zona de nord a Capitalei, cunoscută drept „cartierul milionarilor”.

Citește și: Florin Salam, gest impresionant pentru o vânzătoare de flori, la colț de stradă. Câți bani i-a dat pe un buchet de crizanteme: „Să fii sănătos, mamaie!”

Florin Salam s-a dus să își împrospăteze frizura la salonul pe care îl frecventează de regulă, dar nu oricum. Și-a luat pe el treningul deschis la culoare, și-a pus în picioare o pereche de Louis Vuitton negri de aproximativ 1.200 de euro, pentru că buzunarul lui vorbește orice limbă își dorește, iar pentru a-și completa ținuta a pus pe el o blană neagră splendidă, care i-a căzut până la glezne. Vestitul parpalac costă nici mai mult, nici mai puțin de 10.000 de euro, potrivit Cancan, care l-a surprins pe celebrul manelist în toată splendoarea sa.

După ce a fost aranjat din foarfece, fix așa cum și-a dorit, Florin Salam a defilat, la propriu, pe drumul de întoarcere.

Un adevărat show a făcut manelistul și în urmă cu o lună, pentru soția lui, Roxana Dobre, tot în zona de nord. Cântărețul și-a luat regina cu el, iar când a început spectacolul, a luat microfonul și a făcut o dedicație specială pentru jumătatea lui: „Am zăpăcit pe toată lumea, dacă o zi nu sunt cu ea… Te iubesc!”.

Citește și: Florin Salam vrea să facă pace cu Jador. Ce mesaj a transmis pe TikTok: „Trebuie să stai un pic mai cuminte”

Soția lui Florin Salam este obișnuită cu astfel de complimente. În emisiunea lui Denise Rifai spunea că apariția ei în viața lui s-a produs atunci când credea că nu se mai poate îndrăgosti de o altă femeie.

„Eu sunt un om orgolios. Dacă am o persoană cu mine e a mea. E ca și cum eu am născut-o, am creat-o, e a mea. Roxana îmi aparține. Am supărat-o cu programul meu. I-aș da și inima din mine. Tot ce visează mâine poate să aibă. Cu programul ăsta am supărat-o, că nu sunt acasă, nu sunt lângă ea. Și eu sunt nebun, ar trebui să mai renunț la programul ăsta încărcat și să stau cu ea.

E tânără, e cea mai frumoasă din România pentru mine. Chiar dacă am supărat-o, vreau să mă ierte dacă poate. Nu credeam în viața mea că pot iubi altă femeie, după situația prin care am trecut. Ea a reușit să mă facă să iubesc din nou, am crezut că îmi va fi imposibil. Ea a făcut imposibilul posibil. Pentru mine contează să o spun în fiecare zi că o iubesc”, a declarat Florin Salam, în emisiunea difuzată pe Kanal D.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Cum i-a numit UEFA pe „tricolori”, după gestul incredibil de la Munchen! Naționala României, mesaj de despărțire la plecarea din Germania
Capital.ro
Marea actriță a României s-a stins. Doamna noastră a tras cortina
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Sorin Grindeanu, anunțul momentului pentru milioane de șoferi! Se închide un drum important
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbări de ultimă oră anunțate de ANM. Fenomene ostile în România
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Cutremur în politică: europarlamentarul, prins în ”fapt” pe Tinder?! Iubita l-a PĂRĂSIT!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Teo Trandafir îl face praf pe Florin Salam: Regele României a murit!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Lupusul Eritematos Sistemic: Cauze, Simptome și Tratament
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?