Florin Salam, decizie radicală după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate: „Dumnezeu m-a scăpat ca să pot să-mi cresc familia”

Florin Salam a luat o decizie radicală după problemele de sănătate și scandalurile din ultima perioadă. Manelistul a făcut un anunț important.
Alina Costache
10 apr. 2024, 11:52
Florin Salam, decizie radicală după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate: „Dumnezeu m-a scăpat ca să pot să-mi cresc familia”
Florin Salam a luat o decizie radicală cu privire la cariera sa

Florin Salam a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, atât în plan personal, cât și profesional. În ultimele luni, acesta a avut mai multe probleme de sănătate și a fost implicat în mai multe scandaluri. Manelistul a ajuns de mai multe ori la Poliție, din diferite motive, fiind acuzat de înșelăciune și că ar fi bătut o tânără într-o cameră de hotel, în noaptea dintre ani.

Citește și: Oana Radu, noi detalii tulburătoare din relația cu fostul soț: „Așa mi-am dat seama că e un om care vrea să facă rău”

Mai mult, Florin Salam a suferit o pierdere enormă atunci când fratele lui a murit. Bărbatul a fost înmormânat lângă cumnata lui, Fănica, prima soție a cântărețului.

Recent, cântărețul a dezvăluit că e mai nerăbdător ca oricând să-și reia concertele și să cânte pentru fanii lui. Acesta și-a exprimat respectul față de soția lui, Roxana Dobre, care îi e mereu alături. Potrivit spuselor sale, ea va gestiona de acum agenda cu evenimentele artistului.

„Mă simt foarte bine, sunt nerăbdător să intru să-mi bucur publicul. Sunt numărul 1 încă 100 de ani. Spuneau că sunt cu nasul pe sus sau obraznic, darul nu ți-l ia nimeni, decât Dumnezeu. E cel mai bine acum și nu uitați, eu dacă în perioada grea nu am putut să cânt, că am avut problemele mele și de sănătate și că l-am pierdut pe fratele meu, nu am mai avut starea necesară. Acum sunt bine, sunt pe drumul bun, o am pe soția mea cu agenda lângă mine. Eu nu am cum să nu mai ajung la petreceri.

În primul rând, sunt cel mai bine plătit din România și cum să-mi pierd bănuții la copiii mei, vă iubesc și aveți încredere în plăcerea petrecerilor. Petrecerea fără Salam e ca banca fără bani”, a spus Florin Salam, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Oana Moșneagu va purta două rochii de mireasă. Nu vrea să fie furată de la nuntă: „Nu mi-ar plăcea să ratez o oră din petrecerea mea”

Florin Salam a înlăturat toți oamenii toxici din viața lui

După ce a ajuns de mai multe ori la Poliție, Florin Salam susținea că ar fi existat persoane care i0ar fi vrut răul. Acesta a dezvăluit că a decis să înlăture oamenii respectivi din viața lui și să înceapă un nou capitol.

„Dispar ei singuri. Au văzut că am deschis ochii mai bine. Pare rău, dar așa a fost. Nu vezi ce am lângă mine? De la cei mici pe care am vrut să îi fac mari, Dumnezeu m-a scăpat de ei ca să-mi pot să-mi cresc familia și uitați ce am lângă mine acum. Dumnezeu există și îți arată în fiecare zi”, a mai spus Florin Salam.

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Stațiunea de pe litoralul românesc pe care e bine s-o eviți. Mirosul e greu de suportat, îți strici vacanța dacă mergi aici
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Două zile libere în plus pentru români! Care sunt condițiile pentru a le primi
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Aberația cu testul antidrog, criticată și de polițiști. Modificarea la Codul Rutier care te lasă aiurea fără permis intră curând în vigoare
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Se suspendă automat permisul 30 zile. ORICINE poate reclama șoferii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie absolvenții claselor a XII-a: „Scriitorului îi e frică de Arghezi”
substantial.ro
Un bărbat a rămas încarcerat în urma unui accident auto în Piatra-Neamţ
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!