Florin Salam i-a dat replica lui Tzancă Uraganu. Nașul vrea să cadă la pace cu finul: „Orice ar fi, eu îl iubesc. Așa simte inima mea să spună”

Florin Salam pare că tânjește după o împăcare cu finul său, Tzancă Uraganu. „Regele manelelor” a ieșit în mediul online și a clarificat situația, după ce au existat zvonuri că cei doi se evită la evenimente.
Filip Stan
29 iul. 2024, 14:50
Florin Salam i-a dat replica lui Tzancă Uraganu. Nașul vrea să cadă la pace cu finul: „Orice ar fi, eu îl iubesc. Așa simte inima mea să spună”
Împăcarea anului în showbiz? Ce se întâmplă între Florin Salam și Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu, care nu demult era un susținător al lui Florin Salam, a făcut recent câteva declarații controversate, spunând că nu-și dorește să mai aibă vreo interacțiune cu artistul. Totul ar fi pornit în timpul unui turneu, când Salam ar fi părăsit masa lui Tzancă de teamă că ar putea fi otrăvit.

Citește și: Roxana Dobre l-a părăsit pe Florin Salam. Și-a luat copiii și s-a mutat la mama ei

Tzancă a făcut aceste dezvăluiri pe rețelele sociale, vorbind despre tensiunile dintre ei. Acum, Florin Salam a transmis în mediul online un clip prin care își dorește să clarifice situația.

„Regele manelelor” pare că vrea să se împace cu Tzancă Uraganu, după ultimele certuri. Într-un videoclip postat pe TikTok, manelistul a dezvăluit că nu poate fi supărat pe prietenul său pe care îl iubește foarte mult și că vrea să îngroape securea războiului.

„Când un frate are dreptate și spune 1000 de vorbe, trebuie să își spună vorbele. Și cu asta basta. Restul, care vă bucurați voi, pentru mine, să moară familia mea că mă jur pe familia mea, dacă nu pe bune țin la omul ăsta. Dacă era altul și dacă avea dreptate, dacă mă interesa. Dacă era altu!

Dar la el mă interesează și mai ales că are dreptate. Și dacă nu avea dreptate, la cât îl iubesc eu… pe bune! Deși, la greșeala pe care am făcut-o din cauza unei situații, zici: „bă, cum îl iubești? că nu ai fost acolo”. Știu: îl iubesc. Lăsăm timpul, timpul vindecă. Orice ar fi, eu îl iubesc. Așa simte inima mea să spună.

Iar ăștia care vă bucurați pe aici, câțiva, de astea… vă spun eu. Și nu mă refer la branșa noastră, noi vorbim de oamenii normali, să vă dea Dumnezeu sănătate, că ne creștem și noi copiii și ei cu noi își fac bucuriile. Dar ceilalți care se bucură de astea, bossul vostru 1800 de ani, mă, care vă bucurați de chestia asta, care eu, să moară mama dacă nu spun încă o dată: îl iubesc, îl iubesc, îl iubesc.

Dacă era altu, și dacă avea dreptate dacă mă interesa! Dar la el, să moară familia mea, dacă nu are dreptate, pe bune. Și așa a fost conjunctura asta. Dar el are dreptate. Și, încă o dată, îl iubesc, îl iubesc. Pe bune vorbesc! Spun asta din toată inima. Frate, care spune, are și el dreptatea lui, durerea lui, ca frăție, din punctul meu de vedere. Poate să spună ce are el dreptate și înțeleg, nu aș fi șmecher dacă nu aș înțelege.

Are dreptate și completez: îl iubesc, îl iubesc, îl iubesc. M-am jurat pe familia mea, pe inima mea. Dacă era altul și chiar dacă avea dreptate, nu mă interesa! El are și dreptate, și este și omul pe care îl iubesc. Deși, la faza asta, poți să zici: păi dacă îl iubești, de ce nu ai fost acolo? Păi numai la oamenii pe care îi iubești se întâmplă chestiile astea, nu știu de ce.

Asta este, a trecut. Important este că el (n.r. Tzancă Uraganu) e bine, că e sus de tot, că e bine el și familia lui. Important e că nu am fost eu acolo, am fost doar în inima lui ceva, dar asta… Nu e atât de important cât e el, familia lui, sănătatea lui. Și acum spun: îl iubesc, îl iubesc, îl iubesc.

Închei așa: care vă bucurați de chestia asta, deși vă pierdeți vremea, nu vă mai bucurați. Tot acolo rămâneți, ăștia care vă bucurați. Puteți să face toate, tot acolo rămâneți. Încercați să vă uitați pe dinafară, fără să vă dați cu părerea care are dreptate. Ascultați, nu vă băgați voi. Nu se trece peste, nu are cum. Eu, și când nu oi mai cânta, să moară familia mea, mă jur pe ea, ceea ce știți și voi dar nu vreți să acceptați, când nu oi mai cânta, voi care vă bucurați, o să așteptați să vă dau un sfat, cum să faceți în muzică, cum să anunțați…”, a transmis Florin Salam pe TikTok.

Citește și: Tzancă Uraganu, scandal cu Florin Salam! ”Nu vreau să mai aud de el, să mai avem vreo interacțiune!”

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Doi români ajunși la all-inclusive în Turcia au avut parte de o experiență neașteptată. „Nu mi-am imaginat că vom primi așa ceva”. Cât au plătit pentru patru zile
Capital.ro
Devine obligatoriu în țară. Ordin semnat și parafat azi, 29 iulie: O nouă etapă pentru drepturile românilor
Playtech.ro
De ce este ziua de 29 iulie foarte importantă pentru români. Are legătură directă cu „Deșteaptă-te, române!”
DailyBusiness
Se dau bani GRATIS pentru români! Cardurile vor fi încărcate în august
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Vremea se schimbă brusc. Vești de ultimă oră de la ANM
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Criminalul din Brăila nu se mai poate STĂPÂNI! Anchetatorii sunt șocați de comportamentul lui. Ce face ori de câte ori aude numele victimei, dezvăluiri
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Care sunt simptomele infectării cu virusul West Nile. La ce trebuie să fim atenți și când trebuie să mergem la medic
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Coliziune fatală între tren și camion Kamaz în Rusia: doi morți și până la 100 de răniți
MediaFlux
ROMÂNII primesc 1.281 de LEI de la STAT. DREPT GARANTAT pentru PENSIONARI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!