Florin Salam reacţionează la ameninţările interlopului Anaser Duduianu: „Nu-mi place mesajul pe care mi l-ai dat, mi-ai dat de jurat pe copii”

Florin Salam reacţionează la ameninţările interlopului Anaser Duduianu şi vine cu un mesaj, pe care l-a postat pe reţelele de socializare. Manelistul este foarte supărat şi dezamăgit de cumătrul lui, deoarece a jurat pe copiii lui.
Alina Costache
30 mai 2022, 22:24
Florin Salam reacţionează la ameninţările interlopului Anaser Duduianu:
Florin Salam reacţionează la ameninţările interlopului Anaser Duduianu

Florin Salam reacţionează la ameninţările interlopului Anaser Duduianu, după ce în urmă cu câteva zile cel din urmă a postat mai multe filmuleţe pe reţelele de socializare, în care îi transmitea un mesaj dur celebrului manelist.

Citeşte şi: Motivul pentru care Florin Salam face nuntă restrânsă. De ce nu îşi invită prietenii: „Îmi este ruşine”

Florin Salam reacţionează la ameninţările interlopului Anaser Duduianu

Manelistul a declarat că niciodată nu a depus plângere împotriva lui Anaser Duduianu sau a unui membru din familia lui. Florin Salam a mai mărturisit că a fost deranjat de faptul că l-a înjurat de copii, însă îl înţelege, pentru că a fost supărat.

Abia ce au trecut doar câteva zile de la un încă un mesaj pe care vi l-am făcut dumneavoastră în legătură cu toate problemele astea care au mai fost pe aici. Am un mesaj şi un răspuns pentru Anaser, cunătrul Anaser. Am văzut un mesaj din partea lui, către mine, direct.

Cumtre, în primul rând vreau să te salut, vreau să îţi doresc bucurii şi fericire alături de familia ta, să fii bine, să n-ai nicio problemă şi să trăieşti o viaţă liniştită lângă cine doreşti tu. Sincer, nu-mi place mesajul pe care mi l-ai dat, că ai spus de copii, puteai să îmi spui la fel de frumos şi fără să dai de jurat pe copii, dar nu mai contează, ştiu că eşti supărat şi te înţeleg.

Cumtre, în legătură cu asta, eu am mai spus, am dat un anunţ. Nu am spus în viaţa mea că tu mi-ai luat banii. Şi când am fost chemat la poliţie, să dau o declaraţie, eu nici nu am scris, doar eram întrebat şi cineva tasta la un calculator. Că am venit şi ţi-am cântat, şi nu ţi-am cerut bani, asta nu e o problemă, că nu puteam să îţi cer ţie bani, am eu de unde să cer.

Aşa că, să audă toată România, chiar şi tu, cumetre, eu nu am spus niciodată că tu mi-ai luat bani. Nici tu, nici fraţii tăi, nu mi-aţi luat niciodată bani. V-am cântat, la familia voastră şi ce mi-am luat eu de la oameni a fost treaba mea. Eu am mai spus asta, dar cred că nu a ajuns la urechile tale, eu nu am scris nimic din ce spui tu. Eu am declarat doar că am cântat la voi în familie şi a fost atunci când m-au chemat ei, nu că m-am dus eu. Eu n-am timp nici să stau cu copiii mei, dar să mă duc pe la poliţie.

În primul rând, mă respecţi şi ştiu că, într-un anumit fel, ţii cont de familia ta, că v-am botezat copiii şi în al doilea rând, nici nu aveai cum să îmi bagi mâna în buzunar, cumetre, că nu sunt copil de doi ani.

Eu am nunta de făcut, am de trăit nişte momente frumoase. Dar mi-ai dat de jurat, cumetre, de aia am intrat acum, că aş fi vrut să intru după nunta mea. Dar m-am eliberat eu aşa, sufleteşte. Nu mi-e frică de nimeni, credeţi-mă cu respect şi cu onoare”, a spus Florin Salam, pe TikTok.

@adrianbogdanneaguinfo Anaser Duduianu

♬ sunet original – adrianbogdanneagu

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Stațiunea perfectă pentru pensionari în august. E ferită de aglomerație, are ape termale, peisaje frumoase și foarte puțini români știu de ea
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Rămași împreună după Insula iubirii, s-au etalat pe plajă. Dovada clară că leșinul n-a contat! Nici inelul amanetat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!