Florin Zamfirescu a ajuns la spital. Care este starea de sănătate a actorului: „Nu ştiu cât o să trăiesc”

Florin Zamfirescu a ajuns la spital, pentru a-și face un control de rutină. Actorul s-a retras din lumina reflectoarelor, în urmă cu 3 ani și a decis să se pensioneze, prioritatea lui fiind sănătatea. Astfel, merge regulat la medici pentru a analizee periodice, chiar dacă starea lui este una bună.
Alina Costache
10 nov. 2023, 12:19
Florin Zamfirescu a ajuns la spital. Care este starea de sănătate a actorului:
Florin Zamfirescu a ajuns la spital

Florin Zamfirescu a ajuns la spital. Chiar dacă starea lui de sănătate este una foarte bună, artistul își face controlul de rutină, periodic.

Actorul formează un cuplu cu medicul Daciana Toma, încă din anul 2014 și recunoaște că soția sa are mare grijă de el, dar și el are grijă să nu facă excese.

Citește și: Florin Zamfirescu, dezvăluiri tulburătoare despre ultimele discuții cu Natașa Raab: „M-a sunat și a împleticit așa niște cuvinte. A zis doar: Alo, Florin”. Când va fi înmormântată actrița

Florin Zamfirescu a ajuns la spital

Am fost de dimineață la spital. Îmi fac un control de rutină. Nu am probleme medicale, mă simt chiar foarte bine, doar că așa trebuie făcut, trebuie să avem grijă de sănătatea noastră. Investigațiile medicale pe care mi le-am făcut astăzi mi le fac an de an.

Am sechele din divorţul pe care l-am avut, însă actuala mea soţie, doamna doctor Daciana, are grijă de-adevăratelea de mine. Mă rog, nu ştiu cât o să trăiesc, dar am grijă să nu fac excese, nu fumez, nu beau, nu pierd nopţile. Sunt liniştit, recunoscător şi mă bucur de natură, de ce văd cu ochii”, a spus Florin Zamfirescu, pentru Click.ro.

Cum se înţelege Florin Zamfirescu cu Cătălina Mustaţă

Divorțul de celebra actriță a ținut multă vreme primele pagini ale ziarelor, ba mai mult, după partaj, Florin Zamfirescu a primit jumătate din terenul de la Mogoșoaia, astfel și-a construit o casă acolo și a devenit vecin cu fosta soție.

Întrebat de Denise Rifai dacă este un vecin bun pentru fosta soție, Florin Zamfirescu a mărturisit că nu o vede prea des pe fost parteneră și atunci când o vede, este destul de rar.

Eu cred că sunt un vecin inexistent. E mai mult de un an de când n-am văzut-o. Și acum un an dacă am văzut-o, a fost când treceam cu mașina pe stradă și am văzut-o intrând, la volanul mașinii ei. (n.r. i-a făcut cu mâna) A întors capul și atât. Atunci am văzut-o, înainte trei ani. Stăm în așa fel încât dacă vrau să o vad, o vad.

Mă urc pe o scară și mă uit peste gard, dar nu fac asta. Dar ea este un vecin atât de bun, parcă nu există, numai că-i vad mașina câteodată…A trecut totul, sunt peste 10 ani, sunt amnistii totale. Am iubit-o foarte mult, nu vreau să dezgrop morții. Am trăit 21 de ani împreună, nu regret și nu aș vrea să repet”, a dezvăluit Florin Zamfirescu, la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...