Foc de artificii la Insula Iubirii! După trădarea lui Andrei, Cristina Rotaru s-a sărutat cu Eric Berinde: „Nu poți să te pupi cu cineva de care nu îți place. Mi-a plăcut și nu regret!”

Fanii Insulei Iubirii sunt în extaz, după ce Cristina Rotaru și-a dat frâu liber sentimentelor și s-a sărutat cu Eric Berinde, ispita care a convins-o să renunțe la verighetă. Totul s-a întâmplat după ce soțul brunetei, Andrei, a încpeut o poveste de iubire pe insula lui cu ispita Diandra Moga.
Filip Stan
22 aug. 2024, 09:44
Foc de artificii la Insula Iubirii! După trădarea lui Andrei, Cristina Rotaru s-a sărutat cu Eric Berinde: „Nu poți să te pupi cu cineva de care nu îți place. Mi-a plăcut și nu regret!”
Foc de artificii la Insula Iubirii! După trădarea lui Andrei, Cristina Rotaru s-a sărutat cu Eric Berinde: „Nu poți să te pupi cu cineva de care nu îți place. Mi-a plăcut și nu regret!”

Ediția din data de 20 august 2024 a emisiunii Insula iubirii de la Antena 1 a adus emoții mari pentru telespectatori. Cristina Rotaru și Eric Berinde nu s-au mai putut abține și și-au dat liber la sentimente. După ce timp de mai multe zile cei doi au petrecut momente frumoase împreună, Cristina a decis să facă ce simte și s-a sărutat cu ispita care a reușit să o convingă să nu mai sufere și să renunțe la verighetă.

Citește și: Ispita de la „Insula Iubirii” care este de nerecunoscut! Cum arăta Maria Tebieș înainte de operațiile estetice

Cristina Rotaru și Eric Berinde s-au sărutat

În ultima ediție a emisiunii Insula iubirii de la Antena 1, Cristina Rotaru și Eric Berinde s-au sărutat! Ispita a discutat cu concurenta și a convins-o să renunțe la verighetă, iar apoi cei doi și-au dat frâu liber sentimentelor.

Cristina a căzut pradă sentimentelor care au început să se dezvolte pentru Eric. Într-un moment de vulnerabilitate, cei doi s-au sărutat, după ce partenera de viață a lui Andrei Rotaru a renunțat la verighetă, un gest simbolic care arată că vrea să se distanțeze de relația pe care o are cu soțul ei. Concurenta a recunoscut că, deși încă îl iubește pe soțul ei, Andrei Rotaru, a început să aibă sentimente din ce în ce mai puternice pentru ispită, iar faptul că partenerul său din ultimul deceniu face același lucru pe insula lui, o face să nu aibă regrete.

„Eu vreau să fiu super sinceră, super asumată cu tot ce se întâmplă aici. Nici eu nu mă recunosc. Da, îl iubesc pe Andrei, da, îl plac pe Eric și îmi este din ce în ce mai drag de el. Simt o stare de fericire lângă el, ceea ce nu e rău”, a spus concurenta de la Insula iubirii la testimoniale.

Cristina a făcut și câteva mărturisiri, după ce s-a sărutat cu Eric Berinde. Concurenta de la Insula iubirii a mărturisit că a făcut exact ceea ce a simțit la acel moment și nu regretă nimic din ce s-a întâmplat, deoarece are sentimente pentru el.

„Eram amândoi, ca de obicei, puțin euforici. Cred că de acolo și curajul să ne sărutăm. Da, el (n.r.: a inițiat sărutul). Eram rușinată, dar bine că era întuneric (n.r.: râde). Mi-a plăcut de el! Îmi place de el! Nu poți să te pupi cu cineva de care nu îți place. Mi-a plăcut și nu regret! Eu sunt un om asumat, de asta am zis să îl pup și afară…să știe că nu pot să trăiesc cu sentimentul ăsta de vinovăție, că mă ascund… Nu îmi place”, a mai adăugat ea.

Un alt gest care vorbește de la sine a fost momentul în care Eric Berinde a convins-o pe Cristina Rotaru să renunțe la verighetă. Ispita a vrut să facă în așa fel încât concurenta să nu mai poarte inelul pe care îl are de când s-a căsătorit cu soțul ei, Andrei Rotaru, tocmai pentru a se detașa de el și de povestea trăită.

Citește și: Cum a ajuns fosta ispită de la „Insula iubirii” să plece din casa iubitului faimos doar cu o pungă! Dana Badea, dezvăluiri incendiare despre despărțirea de Alin: „Mi-a zis că nu poate fi doar cu o singură femeie”

Spynews
Ce le-a transmis ispita Anamaria de la Insula iubirii lui Claudiu și Simonei după ce au decis să plece separat, dar s-au împăcat ulterior: „Lui nu am ce să îi reproșez”. A recunoscut că a fost atrasă de el
Bzi.ro
Anna Lesko a încins atmosfera pe plajă, în costum de baie! Artista arată senzațional la 45 de ani!
Fanatik.ro
Sectorul din București în care va începe ridicarea mașinilor parcate pe trotuar: “Îndemnăm conducătorii auto să respecte regulile”
Capital.ro
Halep, ruinată. Abia acum a ieșit adevărul la iveală. Este total diferit
Playtech.ro
Ce a făcut o pensionară după ce a văzut o pensie de 5 ori mai mare pe decizia de recalculare. A sărit de la 1.900 la...
DailyBusiness
Se poate merge la hotel, pe litoral, cu 38 DE LEI PE NOAPTE! Care e cea mai ieftină stațiune
Adevarul
Silver, soldatul rus care și-a aruncat în aer comandanții și a dezertat la ucraineni. „Nu am vrut să mor pentru Putin”
Spynews
Vlăduța Lupău își botează astăzi fiul! Artista trăiește emoții intense: ”Totul frumos organizat” | FOTO
Spynews
Dana Roba, mesaj dureros, după ce relația cu Beniamin a luat sfârșit! Make-up artistul trece prin momente dificile: ”Înainte de a răni un om...”
Evz.ro
Lovitură de stat militară, în România. Cine ar fi pus-o la cale și de ce n-a mai avut loc
Ego.ro
Previziuni numerologice! Află modul unic prin care ești influențat azi!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
wowbiz.ro
Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”
Cancan.ro
Alertă de vreme severă în România! Meteorologii Accuweather anunță ce se va întâmpla între 22 august și 2 septembrie
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Când se afișează rezultatele examenului de Bacalaureat, sesiunea de toamnă?
Capital.ro
Pensionarii, obligați să plătească sume uriașe. Vârstnicii au fost păcăliți
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin, în timpul cursului de înot
substantial.ro
Atac masiv cu drone asupra Moscovei raportat de primarul Serghei Sobianin
MediaFlux
Guvernul face noi precizări. Cine va primi INDEMNIZAȚIA SOCIALĂ MINIMĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...