Formează sau nu un cuplu Raoul și Mirabela Dauer? Care este, de fapt, relația pe care o au în afara scenei: „Sunt cupluri în care diferențele de vârstă sunt mari. Cine își pune buletinul pe masă?”

Raoul și Mirabela Dauer se cunosc de mai bine de două decenii, iar în tot acest timp au interpretat duete memorabile pe scenă, dar și-au și trecut reciproc pragurile caselor. Căci îi leagă mai mult decât o relație de colegialitate. ÎI leagă o prietenie strânsă, cum rar mai întâlnești în zilele noastre. Tocmai din acest ultim motiv, nu au lipsit nici speculațiile că cei doi ar forma un cuplu.
Irina Dumitrescu
30 sept. 2024, 18:35
Formează sau nu un cuplu Raoul și Mirabela Dauer? Care este, de fapt, relația pe care o au în afara scenei:

Raoul și Mirabela Dauer au avut o relație cu suișuri și coborâșuri. În 2014, cei doi s-au certat strașnic, iar timp de trei ani nici nu și-au mai vorbit, nici nu au mai cântat împreună. Împăcarea a fost cu adevărat mâna destinului.

A existat o pauza in care nici nu ne-am vorbit, 3 ani. Dupa o perioada de timp ne-am intalnit absolut intamplator, la amiaza, intr-un restaurant in care nu era nimeni! Am intrat in restaurant si era doar Mirabela la o masa si am zis “Nu se poate”! Daca cineva ar fi aranjat chestia asta as fi zis ca n-are cum.

Nu stia nimeni ca merg la ora aceea acolo. Ne-am intalnit si ea zice “Eu ma duc la film de la 20.30”, absolut neintrebata. Adica nu tu “buna ziua, ce mai faci?, nu ne-am vazut de mult”. Pur si simplu i-a venit sa zica “Eu ma duc la film de la 20.30”. Eu am intels ideea, ca nu-s prost. Si ne-am dus la film de la 20.30.

Citeste si Raluca Moianu a fost soacră mică și urmează să devină bunică. Cum arată fiica ei, Maria Ilinca, la 19 ani: „Ea e totul pentru mine”

Ne-am despartit in seara aia fara promisiuni, fara nimic. A doua zi dimineata eu plecam in Germania cu avionul. Cu cine ma intalnesc eu absolut intamplator la ora 8.00 dimineata in aeroport? Cu Mirabela!!! Zic ”hai, ca-i prea de tot! Nu te vezi cu omul 3 ani, te vezi ieri la masa, si azi la aeroport! Si nu stiam ca pleaca ca n-o intrebasem”, declara Raoul, în 2017, într-un interviu pentru WOWbiz.ro.

Care este, de fapt, relația pe care Raoul și Mirabela Dauer o au în afara scenei: „Sunt cupluri în care diferențele de vârstă sunt mari. Dar cine își pune buletinul pe masă?”

Cât despre relația dintre ei doi, au curs râuri de cerneală. Mulți s-au întrebat dacă nu cumva relația lor continuă și dincolo de scenă. Dar niciunul dintre ei nu s-a săturat să nege atunci când a fost întrebat de acest lucru.

Subiectul acesta cu Mirabela fost atât de plimbat, eu am mai vorbit despre asta. E o cutumă a oamenilor plictisiți. Pui întrebarea în locul oamenilor care se gândesc că dacă băiatul acesta cântă lângă Mirabela, neapărat e ceva. Nu pot să vând iluzii. Probabil că sunt alții care ne privesc acum și o să răspund așa. Tu crezi vreodată că dacă între mine și Mirabela ar fi fost altceva decât o colaborare și o prietenie dusă prin toate gurile lumii, crezi că dacă ar fi fost mai mult de atât, ea sau eu nu am fi ieșit să spunem lucrul acesta în gura mare?

Citeste si Adrian Daminescu, despre experiența teribilă cu cancerul la plămâni: „Tratamentul e iadul pe pământ. Acolo, în spital, poți să îți pierzi speranța”

Știu cum e lumea, dar există atâtea relații. Nu e cazul nostru pentru că spun, nu a existat o altfel de relație decât cea pe care o spun astăzi tare, clar și răspicat de prietenie și colaborare, dar sunt cupluri în care diferențele de vârstă sunt mari și diferențele acestea de vârstă sunt foarte discutate de cei care nu cunosc. Dar cine își pune buletinul pe masă?”, a povestit Raoul ăn cadrul emisiunii Petrecem în familie cu Mirela Vaida.

DailyBusiness
Toți românii vor da năvală la Kaufland! 1 octombrie vine cu produse GRATIS
Spynews
Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împlinit 6 ani de la nuntă. S-au căsătorit în Budapesta, intr-un cadru de vis
Bzi.ro
Smiley a rămas surprins de nepoata lui Adi de la Vâlcea, la Vocea României: „Mamă, ce apariţie!”
Fanatik.ro
Ce a găsit o femeie în mașina de spălat. Nu înțelegea de ce hainele sale miros urât
Capital.ro
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia poate șterge Ucraina de pe harta planetei. A semnat azi
Playtech.ro
Brigitte Bardot, apariție ȘOC! Doamne cât de frumoasă era și cum a ajuns să arate ACUM, ți se rupe sufletul
DailyBusiness
Cea mai bună veste! Se poate cumula pensia cu salariul! Iată cum
Adevarul
„Nici în România nu e așa”. O româncă de 86 de ani, forțată să aștepte 25 de ore pe coridorul unui spital din Londra
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
A venit iarna în România! Imagini cu stratul de zăpadă care s-a depus deja în mai multe zone / GALERIE FOTO
Spynews
Obiceiuri de Acoperământul Maicii Domnului. De ce să nu îți tunzi părul în această zi, potrivit unei vechi superstiții
Evz.ro
Veste colosală Traian Băsescu. Fratele său l-a anunțat chiar acum
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
El a petrecut alături de Simona Halep şi de familia lor de ziua campioanei. Primele imagini cu sportiva la 33 de ani
kanald.ro
„Ai lăsat o durere fără margini...”. El este Octavian, tânărul în vârstă de doar 18 ani care și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier. Adolescentul se filmase la volan cu puțin timp înainte de tragedie
Cancan.ro
BREAKING | Octavian Chitiba a murit într-un accident rutier cumplit, la doar 18 ani 😢
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Schimbare imensă la RAR. Anunț pentru românii cărora le expiră inspecţia tehnică periodică la mașină
StirileBZI
Ce conține apa îmbuteliată din magazine: S-a aflat adevărul!
Prosport.ro
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
stirilekanald.ro
Româncă de 42 de ani ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea...
substantial.ro
Incident îngrijorător între un Suhoi Su-35 rusesc și un F-16 american lângă Alaska
MediaFlux
FĂRĂ PENSIE de la 1 OCTOMBRIE! CASA de PENSII a spus-o CLAR
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Ce se întâmplă cu trecerile de pietoni nesemaforizate din București. Consiliul General a luat decizia!