Fost partener al lui Voiculescu: E o şopârlă care căpuşează tot felul de afaceri

Mihai Craiu, fost partener de afaceri al lui Dan Voiculescu, îl acuză pe fostul său colaborator că ar controla printr-o întreagă reţea apariţiile media ale trustului Intact. "În fiecare redacţie, Voiculescu are propriii lui oameni plătiţi pentru a scrie ceea ce doreşte el. El şi atât. El e omul care nu are răspundere morală în faţa legii", susţine Craiu.
Romania TV
05 iun. 2013, 16:51
Fost partener al lui Voiculescu: E o şopârlă care căpuşează tot felul de afaceri

„Pot să confirm că ceea ce a făcut Sorin Alexandrescu a făcut şantaj. A făcut o săgeată. Autorul moral, autorul de mână lungă e Dan Voiculescu. Intact e o mare familie unde oamenii se adună la întâlniri de lucru. El strânge oamenii de încredere din redacţional. În fiecare redacţie, Voiculescu are propriii lui oameni plătiţi pentru a scrie ceea ce doreşte el. El şi atât. El e omul care nu are răspundere morală în faţa legii. Sorin Alexandrescu a fost atât de prost încât a fost păcălit de imaginea perversă a lui Dan Voiculescu. Alexandrescu a crezut că le ştie şi le face pe toate şi a şantajat. Ce dovezi mai bune vreţi? E în puşcărie. Limbajul folosit e unul conspirat. Cei care am refuzat să facem acest lucru am spus că refuzăm şi am plecat. E foarte clar. De ce nu-i excludem pe aceşti oameni din viaţa politică. Tot trustul e în faliment şi el se plimbă cu avionul personal”, a declarat Mihai Craiu, miercuri seara, la România TV.

Omul de afaceri, care se află de cinci ani în conflict cu Dan Voiculescu, l-a acuzat pe fostul său partener de faptul că ar controla în mod direct întregul trust de presă.

„Am un conflict cu Voiculescu de cinci ani. E o şopârlă care căpuşează tot felul de afaceri. Avem conflicte de natură comercială. Îmi datorează foarte mulţi bani. A făcut-o şi cu Motoc şi cu Oancea. Voiculescu este singurul care ia decizii acolo. Camelia îşi ia notiţe. Gâdea acceptă şi o groază de alţi jurnalişti acceptă, dar sunt foarte mulţi care nu acceptă şi pleacă pur şi simplu. Nu ştiu dacă jurnaliştii ştiu acest lucru, dar şefii jurnaliştilor ştiu acest lucru. Vorbim de managementul editorial al televiziunilor. Practicile astea se întâmplă în multe alte trusturi media. Se întâmplă peste tot. Dintr-o cutumă pe care nu mi-o explic, nimeni nu vorbeşte despre asta”, a adăugat Mihai Craiu.

Întrebat dacă ar depune o plângere împotriva lui Dan Voiculescu, Craiu a declarat că s-a adresat Justiţiei în urmă cu cinci ani.

„Am depus o plângere penală în 2008, am avut o revenire în 2011, mi-am făcut treaba. Când nu mi-a convenit, am plecat. Sunt unul dintre oamenii care se luptă în mod deschis în Justiţie cu el”, a precizat Craiu.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 5 august 2024. Balanța își schimbă destinul, veste tristă pentru Scorpion
Capital.ro
A murit cea mai iubită și frumoasă actriță. A fost o femeie uimitoare
Playtech.ro
Imagini de SENZAȚIE cu soția lui Ianis Hagi. Elena a făcut furori în luna de miere. E tot mai îndrăzneață
DailyBusiness
Românii vor primi și pensii DUBLATE. Baciu: „Pot crește și cu 100%”
Adevarul
„Amărâților!” Tzancă Uraganu și-a etalat pe TikTok banii pe care i-a făcut într-o singură noapte VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Vești neașteptate de la ANM. Schimbare majoră a vremii în zilele următoare
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Cauza decesului lui Valentin Ioviță. De ce a murit fostul mijlocaș, de fapt
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Declarațiile sfâșietoate ale bunicului celor doi copii loviți de un adolescent într-o parcare din București. Care este starea fetiței al cărui picior a fost amputat: „A avut coșmaruri”
Capital.ro
Schimbare imensă la RAR. Termenul limită este 4 septembrie 2024, ora 15:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Dărâmat de durere, bunicul băiețelului omorât în accidentul din Pantelimon cere dreptate "A băgat în pământ un suflet nevinovat"
substantial.ro
Atacurile Ucrainei asupra țintelor din Crimeea surprinse în imagini spectaculoase
MediaFlux
DOLIU în POLITICĂ! PSD e în stare de ȘOC. A MURIT un important PRIMAR
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?