Fosta iubită a lui Ion Țiriac s-a apucat de OnlyFans. Cât de mulți bani câștigă pe platforma pentru adulți femeia care i-a răpit inima miliardarului

Despre Laurette și Ion Țiriac s-a zvonit că ar fi avut o relație, după ce au fost surprinși pe litoral. Acum, mulatra a admis că își câștigă banii pe platforma OnlyFans. Iată, cât bagă în buzunar femeia care i-a furat inima miliardarului român.
Alina Costache
20 oct. 2023, 10:58
Fosta iubită a lui Ion Țiriac s-a apucat de OnlyFans. Cât de mulți bani câștigă pe platforma pentru adulți femeia care i-a răpit inima miliardarului
Fosta iubită a lui Ion Țiriac s-a apucat de OnlyFans. Cât de mulți bani câștigă pe platforma pentru adulți femeia care i-a răpit inima miliardarului

Mulatra focoasă Laurette, despre care s-a zvonit că ar fi într-o relație cu Ion Țiriac după ce au fost fotografiați împreună pe Litoral, a încercat inițial să-și construiască o carieră în afaceri deschizând un salon de masaj. Pentru a obține sprijin financiar, a apelat chiar și la emisiunea „Imperiul Leilor”. Din păcate, afacerea ei nu a avut succes, ceea ce a determinat-o să caute alternative pentru a-și câștiga existența. Astfel, a decis să-și creeze un profil pe OnlyFans, o platformă destinată adulților, unde cei interesați de conținutul său din sfera intimă trebuie să plătească o taxă lunară de 20 de dolari.

Citește și: Ion Țiriac anunță sfârșitul pentru Simona Halep. Miliardarul nu mai speră la o revenire în tenis: „Extraordinar de greu”

„Contul de OnlyFans l-am făcut din pură curiozitate, eu nu postez poze indecente, sunt poze absolut normale, nimic vulgar, nimic ieșit din comun”, a spus Laurette pentru Spynews.ro.

După ce s-a vehiculat că Ion Țiriac ar fi ajutat-o cu o mașină de 100.000 euro pentru noul clip, Laurette a explicat natura relației ei cu milionarul român.

”Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu. Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac. Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială. Este o relație frumoasă de prietenie! E un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic”, a spus, în trecut, Laurette.

Recent, Laurette a avut probleme în viața sentimentală. Ea s-a despărțit de iubitul cu care avea planuri de nuntă. Vedeta a lăsat să se înțeleagă că motivul ar fi legat de infidelitatea lui Magaye Gueye.

„Nu vreau să comentez prea multe despre relația mea. Fiecare cuplu trece prin momente bune sau mai puțin bune. Dacă există înțelegere, comunicare și respect se trece peste anumite neînțelegeri. În ultimii ani este foarte greu să menții o relație. Tentațiile sunt din toate părțile și este foarte greu. În zilele în care trăim este foarte greu să îți găsești pe cineva cu aceleași obiective și planuri de viitor”, a spus Laurette, citată de spynews.ro.

Citește și: Pensia uriașă a lui Ion Țiriac. Cum a reușit magnatul să primească de la statul român 700.000 de euro

Spynews
Edi Iordănescu se întoarce în Germania, după Euro 2024. Va mai antrena sau nu Echipa Națională de Fotbal a României
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Vacanța în Grecia a unor români s-a transformat într-un coșmar. Au mers la apartamentul închiriat în Halkidiki, dar au fost nevoiți să-și caute altă cazare: ”Am fost victima unei escrocherii”
Capital.ro
România, cea mai nouă forță a Europei. Alianța care ne pune pe harta lumii. S-a semnat
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
S-a decis! Liderii coaliției de guvernare au stabilit data alegerilor!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Câți bani va încasa România pentru parcursul de la Euro 2024. Suma colosală cu care s-a întors acasă Echipa Națională de Fotbal
Spynews
Star Matinal. Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit? Soția fostului tenismen s-ar fi întâlnit cu Nick Rădoi / VIDEO
Evz.ro
Cultura care îi umple de bani pe români. Se poate face o avere frumoasă
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Emiterea deciziilor de recalculare a pensiilor nu va fi amânată: Daniel Fenechiu „Sunt convins că sunt dificultăți, pentru că în momentul de față este și un proces de informatizare al Casei Naționale de Pensii”
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Ministrul Mediului: Exploatația de Gaze din Neptun Deep va Continua conform Planului În Pofida Protestelor Greenpeace
MediaFlux
PENSIILE se RECALCULEAZĂ ANUAL! ANUNȚ pentru toți SENIORII
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!