Fosta iubită a lui Spike, mesaj uluitor pentru Livia Eftimie, femeia care l-a părăsit pe Cătălin Bordea. ”Nu voiam să cred că ai fi în stare de asta”

Scandalul dintre Livia Eftimie și Cătălin Bordea se adâncește din ce în ce mai mult. La un an după divorț, fosta iubită a lui Spike vine cu noi afirmații surprinzătoare despre cele întâmplate. Se pare că fosta parteneră a artistului, Teodora, era foarte bună prietenă cu Livia. Vezi mai jos detaliile.
Filip Stan
02 aug. 2024, 23:47
Fosta iubită a lui Spike, mesaj uluitor pentru Livia Eftimie, femeia care l-a părăsit pe Cătălin Bordea. ”Nu voiam să cred că ai fi în stare de asta”

Scandalul dintre Livia Eftimie și Cătălin Bordea se adâncește din ce în ce mai mult. La un an după divorț, fosta iubită a lui Spike vine cu noi afirmații surprinzătoare despre cele întâmplate. Se pare că fosta parteneră a artistului, Teodora, era foarte bună prietenă cu Livia. Vezi mai jos detaliile.

Citește și Spike își apără iubita! Reacția artistului după ce Livia Eftimie a fost pusă la zid de internauți

Fosta iubită a lui Spike a publicat pe contul său de pe rețelele de socializare partea ei de poveste în triunghiul amoros. Teodora a explicat cum ea și Livia erau bune prietene, fiind mai mereu împreună, asta până când totul s-a răcit deodată.

Teodora amintește cum cele două erau foarte apropiate, mereu vorbeau până dimineață și ieșeau în club unde se distrau împreună.

Aceasta i-a povestit cum a început să se vadă cu Spike, iar lucrurile deveneau tot mai serioase între ei. Ulterior, relația lor a început să se răcească.

Ea afirmă cum Livia Eftimie și Spike au plecat împreună la mare în interes de serviciu, iar de acolo, fosta soție a lui Liviu Bordea s-a întors cu actele de divorț în mână, în timp ce artistul i-a spus că este îndrăgostit de altcineva, fără să dezvăluie identitatea respectivei, care, surpriză, era Livia.

Deși fosta soție a lui Cătălin Bordea a spus că ea și Spike nu au avut nicio legătură înainte de septembrie 2023, la aproape trei luni după divorț, Teodora are o altă variantă.

Ar fi aflat faptul că Bordea și soția lui urmau să se despartă încă de la începutul anului 2023, chiar de la artist, care știa toate detaliile despre cuplul celor doi.

„Dragă Livia, nu te-a lăsat nimeni singură. După o prietenie închegată, cu conversații de dimineață până seara, cu ieşiri la cafea, cu discuții la club până la 6 dimineața, apoi, brusc, ai tăiat tot. „E de la mine” mi-ai spus. Era ziua când ți-am spus ca am început să mă văd cu Paul ca apoi să urmeze un an în care m-am rugat de tine să mai fim prietene, am căutat răspunsuri peste tot, l-am întrebat şi pe actualul tău iubit, ”ce se întâmplă, de ce nu mai vorbeşte Livia cu mine?”-”păi nu mai vorbeşte ca e prietenă cu Simona şi nu-i convine ca te vezi acum cu mine”, am crezut, era plauzibil, doar erați prietene super bune.

Nu, tu n-aveai nicio treabă cu Paul până în septembrie 2023; tu ştii de la cine ştiam eu ca urmează să divorțezi?? – de la Paul! Știi când? – în februarie 2023. Nu, tu n-aveai nicio treabă cu Paul până în septembrie 2023, dar voi vă făcuserăți toate planurile în mai 2023, la Beach, please! De unde știu?

De la actualul tău iubit, care a mers să cânte acolo şi a zis ca se întoarce în seara aia, şi s-a întors după patru zile, și tu la fel, cu propunerea de divorţ în mână, iar el a zis ca nu ne mai putem vedea. De ce??”, a scris Teodora, fosta iubită a lui Spike pe rețelele de socializare.

Fosta iubită a lui Spike, dezamăgită de Livia Eftimie

Teodora nu se aștepta ca Livia Eftimie, prietena ei, să facă un astfel de gest și să renunțe la o căsnicie de 11 ani pentru Spike.

Chiar și așa, încă i-a mai scris și i-a cerut să se revadă, să iasă la o cafea.

Fosta soție a lui Bordea nu a acceptat, spunând cât se simte de singură și nu are pe nimeni alături.

În acest moment, din spusele Teodorei, Livia Bordea încă mai speră la o împăcare între ele, dar acest lucru nu mai este posibil.

În finalul postării, fosta iubită a lui Spike i-a adresat și o întrebare ironică.

„Pentru că urma să lupte pentru iubirea vieții lui??? Cine era?? Urma sa aflu două săptămâni mai târziu și cu toate astea ți-am scris în august să îți spun ca vreau să fim prietene din nou și mi-ai povestit ca nu mai poți cu singurătatea şi am zis ca sunt acolo pentru tine, deși nu erai singură. Nu voiam să cred ca ai fi în stare de asta pentru Simona, mă aşteptam să îţi pese măcar de ea, nu de mine, în general oamenilor nu le pasă de mine.

Te-ar putea interesa și Livia Eftime, mesaj emoționant pentru Spike, la un an de la divorţul de Cătălin Bordea. Ce i-a transmis actualului iubit

Nu am zis nimic până acum pentru că, deşi ai făcut un rahat atât de mare, fuseseră anii ăia buni de prietenie, dar nu mai e cazul. Cum te aştepţi, Livia, să te sun să ieşim la cafea după ce ai făcut asta??!! Ce vrei să vorbim, Livia, la cafea, despre cum gestionam eu certurile cu el?? Hai puțin printre pământeni şi gândește rațional. Cum!??”, a mai scris fosta parteneră a artistului.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cinci zodii primesc tot de la Univers începând cu 3 august. Vine norocul triplu, lucruri minunate se vor petrece în viețile lor
Capital.ro
NU mai e necesar să meargă la ITP. RAR vine direct acasă
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
Avertisment de la ANAF! SE SCHIMBĂ LEGEA
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
A murit Nicu Covaci. Fondatorul trupei Phonix avea 77 de ani
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
💣 de la ”Insula Iubirii”! Au divorțat, dar încă locuiesc împreună cu Tanța Blonda! 😲
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Drama ascunsă de regretatul Nicu Covaci. Mama solistului a fost ucisă cu sânge rece în urmă cu 22 de ani
Capital.ro
Doliu naţional în România! A murit Nicu Covaci, fondatorul Phoenix
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Novak Djokovici, la un pas de prima sa medalie de aur olimpică
MediaFlux
CUTREMUR în ALEGERILE din SUA! TRUMP, învins deja de KAMALA
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?