Fosta soție a lui Cornel de la Insula Iubirii face dezvăluiri șoc din timpul căsniciei: „Au dispărut aproape 200.000 de euro din banii firmei pe concedii și operații”

Sezonul 8 al emisiunii Insula Iubirii a adus în fața telespectatorilor cinci cupluri gata să își testeze relația în Thailanda. Printre ele se află Robert și Iustina, iubiți de puțin peste un an, dar cu un trecut recent foarte tumultos.
Alina Costache
17 iul. 2024, 22:38
Fosta soție a lui Cornel de la Insula Iubirii face dezvăluiri șoc din timpul căsniciei: „Au dispărut aproape 200.000 de euro din banii firmei pe concedii și operații”
Fosta soție a lui Cornel de la Insula Iubirii face dezvăluiri șoc din timpul căsniciei: „Au dispărut aproape 200.000 de euro din banii firmei”

Cornel și Iustina formează unul dintre cuplurile deja controversate de la Insula Iubirii, sezonul 8. Ea a fost cea care și-a dorit să participe la emisiunea de la Antena 1, tocmai pentru a se asigura că el este bărbatul potrivit cu care să continue în viață, chiar dacă l-a prins de câteva ori călcând strâmb.

Citește și: Cum s-a schimbat viața Biancăi Pop, ispita de la Insula iubirii care nu ieșea din casă fără 1.000 de euro: „De când sunt mamă, am renunțat”

Fosta soție a lui Cornel de la Insula Iubirii face dezvăluiri șoc

Relația celor doi este una care se află încă la început de drum, având în vedere că până nu de mult bărbatul era căsătorit cu o altă femeie alături de care are nu mai puțin de patru copii. Cornel nu a ascuns acest lucru, însă povestea mariajului povestită de Iustina nu se potrivește cu varianta fostei soții. Femeia a ieșit public și a spus partea ei de adevăr care nu îi face deloc cinste lui Cornel și nici Iustinei, care ar fi intrat în viața bărbatului din postura de amantă.

În cadrul emisiunii de la Antena 1, Cornel a declarat că mariajul lui s-a încheiat în termeni amiabili și că păstrează zilnic legătura cu fosta soție de dragul copiilor pe care îi au împreună. Se pare, însă, că realitatea este alta, pentru că fosta soție a concurentului susține că lucrurile nu au fost deloc amiabile între ei.

Cornel are 38 de ani și a cunoscut-o pe Iustina, în vârstă de 26 de ani, pe vremea când era căsătorit cu fosta soție. Acum cei doi sunt logodiți și urmează să facă nunta, dar asta doar dacă vor trece cu bine de testul din Thailanda. În emisiune, Cornel a povestit că el și fosta soție au avut o relație de nouă ani și au patru copii împreună. De asemenea, bărbatul a povestit că separarea de aceasta a fost una pașnică și că păstrează legătura și acum.

„Am avut o relație de nouă ani. Am fost căsătorit, am copii din acea relație. Acum aproape un an am divorțat, deși relația se stricase de mai mulți ani (…) Iustina a fost unica femeie care a putut să înțeleagă asta și a dat dovadă de maturitate (…) Am o relație foarte bună cu fosta soție, țin zilnic legătura cu ea”, a povestit Cornel.

Fosta soție a lui Cornel a luat foc atunci când a văzut ce poveste a spus fostul soț, astfel că a publicat pe pagina sa de Instagram propria variantă. Potrivit acesteia, căsătoria ar fi durat 12 ani și nu s-a terminat deloc în termeni amiabili. Mai mult, fosta soție susține că pentru o lungă perioadă Cornel și Iustina au fost amanți.

„Adevărul este că am avut 12 ani de căsătorie… Am sfârșit prin divorț la cererea Iustinei. Era căsătorit cu mine când i-a dat inelul. A fost soț în adevăratul sens până pe 4 februarie 2023. Eu i-am dat un tort cu cifra 12 pe 6 martie, ziua noastră de nuntă, și el foaia de divorț. Am rămas să cresc singură patru copii, unul cu dizabilități, și cu munca. În timp ce din banii firmei au dispărut aproape 200.000 de euro pe concedii și operații. Acum am proprire și plătesc lună de lună. Am pierdut tot ce aveam.

Ei erau amanți de mult și a mai avut și altele pentru că nu mai sunt frumoasă. Ceea ce ați făcut în emisiune mințind e o rușine la adresa mea și a copiilor! Noi suntem oameni de rând. Cornel a avut un accident acum 14 ani. Nu mișca nimic. Eu l-am îngrijit și spălat, inclusiv la fund… și a plecat. Deci clar nu mă aud cu el, cum a spus, zi de zi la telefon. De două luni m-am recăsătorit cu un bărbat care îmi oferă respectul lui și iubirea. Nu m-aș uita niciodată în urmă, dar adevărul e acesta, nu minciuna voastră de pe TV”, a mărturisit fosta soția a lui Cornel, în mediul online.

Citește și: Cine este Loredana Martin, ispita fermecătoare de la Insula Iubirii. Cum a ajuns să fie cunoscută la nivel internațional

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Patriarhia Română răspunde acuzațiilor privind canonizarea unor clerici cu legături legionare
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'