Fostul coleg al lui Vladimir Putin din KGB aruncă bomba. „Poate avea aceeași soartă ca Ceaușescu. El nu crede decât în bani și putere”

Serghei Jirnov, fost ofițer și spion KGB, a dezvăluit că Vladimir Putin va avea soarta lui Nicolae Ceaușescu. Jirnov, care a fost coleg de generație cu Putin la Institutul Andropov al KGB, spune că Țarul de la Kremlin este ahtiat după bani și putere, însă acestea îi vor aduce în cele din urmă sfârșitul.
Alina Costache
11 mai 2023, 16:36
Fostul coleg al lui Vladimir Putin din KGB aruncă bomba. „Poate avea aceeași soartă ca Ceaușescu. El nu crede decât în bani și putere”
Fostul coleg al lui Vladimir Putin din KGB aruncă bomba. „Poate avea aceeași soartă ca Ceaușescu. El nu crede decât în bani și putere”

Fostul coleg al lui Vladimir Putin din KGB aruncă bomba. Serghei Jirnov are 62 de ani și în anul 1984 a intrat alături de Vladimir Putin la Institutul Andropov al KGB, însă nu a stat foarte mult în serviciile secrete rusești.

Citește și Zelenski amână contraofensiva, deşi a primit rachete de croazieră Storm Shadow: „Ucraina are nevoie de mai mult timp”

Fostul coleg al lui Vladimir Putin din KGB aruncă bomba.

În anul 1992, acesta a reintrat în viața civilă, unde a lucrat ca jurnalist, profesor și consultant internațional, iar de-a lungul timpului, Serghei Jirnov a publicat  cinci cărți despre viața sa, dar și despre Vladimir Putin.

Recent, Serghei Jirnov a vorbit despre războiul din Ucraina și atrocitățile comise de Țarul de la Kremlin. Fostul coleg de generație a lui Putin consideră că acesta trebuie să fie arestat pentru faptele sale în Rusia la fel cum sârbii au făcut cu Slobodan Milosevic.

Mai mult, Jirinov crede că Putin va avea soarta lui Nicolae Ceaușescu.

„Cred că la ora actuală Putin este persoana cea mai detestată de elitele din Rusia. Și asta deoarece războiul pe care l-a declanșat e pe cale să fie pierdut. Iar acest război a produs sancțiuni internaționale puternice împotriva elitelor din Rusia. Iar înlăturarea lui Putin e singura soluție, deși pare imposibil. Și înlăturarea lui Ceaușescu părea imposibilă. Cred că Putin a văzut imaginile cu Ceaușescu arestat și îi e teamă, pentru că știe că poate avea aceeași soartă”, a declarat Serghei Jirnov pentru Adevărul.

Fostul ofițer KGB a mărturisit că Putin era ahtiat de putere încă de pe vremea când era la Institutul Andropov și nu avea atât de multă influență.

„În 1980, Putin era o persoană cumva mică privind influența, însă care adora puterea. Când m-a interogat, am simțit o plăcere ciudată din partea lui că are putere asupra mea. Avea o plăcere sadică în a pune întrebări la interogatorii. Am simțit și o gelozie din partea lui față de oamenii care sunt mai buni ca el, care au un parcurs universitar mai bun. Iar gelozia asta s-a acutizat pe parcursul anilor”, a spus Serghei Jirnov.

Jirinov spune că Vladimir Putin a ajuns în politică din întâmplare pentru că atunci când el la cunoscut Țarul de la Kremlin nu avea aspirații politice.

„El nu era om politic, nu avea aspirații politice. Putin pretinde că vrea să refacă grandoarea Uniunii Sovietice. Iar afirmația este falsă. Putin nu crede în nimic în afară de bani și putere. Mussolini și Hitler au cucerit puterea politică pas cu pas. Putin nu a făcut asta vreodată”, a subliniat Serghei Jirnov.

Citește și Bloc de locuințe cuprins de flăcări în SUA, explozie puternică la Milano şi pod prăbuşit în Finlanda

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 6 iulie 2024, aceste produse pe care toți românii le caută. Se vor vinde instant
Capital.ro
Statul te obligă să declari. Noua regulă impusă din 1 iulie. Te oprește în trafic și te amendează
Playtech.ro
Când intră pensiile pe card în iulie 2024. Pe ce dată se fac plățile
DailyBusiness
BNR, anunțul momentului pentru românii cu credite! Ce se întâmplă cu dobânda de referință?
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Mari reduceri pentru români. Unde pot să zboare extrem de repede
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Locul de basm supranumit 'Elveția României'. Se află la 406 km de București și puțini turiști au auzit de el
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Schimbare istorică în România. Se emite pentru maxim 2 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Frații Tate au scăpat de interdicția de a părăsi România
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!