Fostul director al Poştei Române Buzău Raul Florescu, printre candidaţii la alegerile parlamentare

Fostul director al sucursalei buzoiene Poşta Română Raul Florescu, dar şi directorul adjunct al Direcţiei Sanitare Veterinare, Ciprian Botezatu, şi un tânăr avocat de 27 de ani vor candida pentru un post de parlamentar din partea PDL Buzău la alegerile din 9 decembrie.
Romania TV
24 sept. 2012, 15:24
Fostul director al Poştei Române Buzău Raul Florescu, printre candidaţii la alegerile parlamentare

Conducerea PDL Buzău a decis, duminică, în cadrul Biroului Permanent Judeţean al partidului numele membrilor care vor intra în lupta electorală din iarnă pentru câştigarea unui post de parlamentar.

Conform deciziei BPJ al PDL Buzău, liderul formaţiunii din teritoriu, Cezar Preda, va candida pentru obţinerea celui de-al treilea mandat de parlamentar din cariera sa politică. Astfel, Preda va candida pentru un mandat de deputat pe colegiul 7 din Buzău, acolo unde a fost declarat câştigător şi în urmă cu patru ani.

În afara liderului PDL Buzău, potrivit unor suse politice, Biroul Permanent Judeţean al partidului a mai decis să desemneze pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie primari din judeţul Buzău, foşti candidaţi la primării din mediul rural, dar şi foşti directori de instituţii propulsaţi în funcţii de PDL pe vremea când se afla la guvernare.

Astfel, printre cei care au fost desemnaţi să candideze pe listele PDL la alegerile din iarnă apar fostul director al Poştei Buzău, actualmente consilier judeţean, Raul Florescu, care a fost desemnat să candideze pentru un post de senator pe colegiul trei.

Fostul candidat la Primăria Cislău, Ion Coman, de asemenea consilier judeţean, s-ar putea afla printre candidaţii pentru un post de deputat pe colegiul 1.

Directorul adjunct al Direcţiei Sanitar Veterinare Buzău, medicul veterinar Ciprian Botezatu, a fost stabilit pe colegiul 5 de deputat, iar primarul localităţii Vintilă Vodă, Viorel Văsîi, figurează pe lista candidaţilor PDL şi va lupta pe colegiul 2 de deputat.

Alţi democrat-liberali stabiliţi de organizaţia judeţeană pentru alegerile din iarnă sunt actualul senator Viorel Constantinescu, pe colegiul 1 de senator, Florina Stoian, fost inspector general al Inspectoratului Școlar Judeţean Buzău, actualmente consilier judeţean, pe colegiul 2 de Senat.

De asemenea, actualul deputat PDL Valeriu Alecu a primit girul pentru a intra din nou în bătălia electorală, în timp ce tânărul consilier democrat-liberal Ciprian Ene, care are 27 de ani şi este de profesie avocat, a fost nominalizat pe colegiul 6 de deputat.

Primarul comunei Balta Albă, Georgian Calotă, este unul dintre oamenii noi propuşi de PDL, acesta urmînd să candideze pe colegiul de deputaţi numărul 3.

În cea mai recentă conferinţă de presă susţinută la Buzău, chiar înaintea Biroului Permanent Judeţean, liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda declara că partidul va trimite în alegeri oameni cărora electoratul să nu aibă ce le reproşa.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ideea inedită a unui român pentru o vacanță ieftină în Grecia. Postarea lui a generat mari controverse
Capital.ro
Ilegal în România în orice zi din an. Se consideră infracțiune. Faci închisoare până la 7 ani
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
De ce îl urăsc Harry și Meghan pe Prințul William. Culisele marii gelozii din Familia Regală
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Amendă între 580 și 725 de lei. E interzis să faci asta în mașină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Român arestat în Italia cu 2 kilograme de cocaină după o urmărire spectaculoasă
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!