FOTO Ce mașină conduce Viorica de la Clejani. Artista face furori pe străzile Capitalei. Cum au fotografiat-o paparazzii

Ce mașină conduce Viorica de la Clejani. Este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, iar contractele vin pe bandă rulantă. Situația financiară a Clejanilor este una foarte bună, iar toți membrii familiei își permit orice răsfăț.
Alina Costache
23 nov. 2023, 09:33
FOTO Ce mașină conduce Viorica de la Clejani. Artista face furori pe străzile Capitalei. Cum au fotografiat-o paparazzii
Ce mașină conduce Viorica de la Clejani

Ce mașină conduce Viorica de la Clejani. Dacă acum se bucură de un succes răsunător sub denumirea de Viorica și Ioniță de la Clejani, nu multă lume știe că el a făcut parte mai întâi din Taraful Haiducilor din Clejani.

Întrebați în urmă câțiva ani cum de au decis să devină cunoscuți și în țară, bucurându-se deja de faimă peste hotare, acesta a declarat că cei care i-au motivat au fost copiii lor, Margherita și Fulgy.

„De la copiii mei a plecat totul, motivatia noastra de a deveni cunoscuti in Romania. Ei ne spuneau. Si auzind vorbele lor eu si Viorica am inceput sa ne gandim… Trebuie sa facem si noi ceva in tara asta! (…)

A trebuit sa ne gandim la o solutie… Si am facut un CD cu muzica lautareasca, ce se mai canta la vremea aceea. Am compus cu Viorica niste piese noi, cu instrumentisti si am incercat sa il vindem, am luat casele de discuri la rand…”, a declarat Ioniță de la Clejani.

Ce mașină conduce Viorica de la Clejani

Artista știe să se facă remarcată pe străzile Capitalei și conduce un bolid de lux, așa cum se aștepta toată lumea. Se pare că Viorica de la Clejani este adepta mașinilor tip limuzină și deține un Mercedes de toată frumusețea.

Paparazzii Wowbiz.ro au fotografiat recent bolidul de lux, care era parcat în fața casei. Bijuteria pe patru roți a artistei este una de fițe, dar elegantă și cu gust.

Citește și: Viorica de la Clejani tună și fulgeră. Artista a promis că atacatorul fiicei sale nu va rămâne nepedepsit: ”Să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă?”

Cu ce boală a fost diagnosticată Viorica de la Clejani

Viorica de la Clejani a fost diagnosticată cu diabet, o boală de care suferă tot mai mulți oameni în această perioadă. După o vreme în care s-a simțit foarte rău și acuza dureri de ficat, artista a decis să meargă la medic.

Acum, cântăreața este nevoită să facă schimbări drastice cât mai repede în viața ei pentru a putea să controleze boala. Una dintre ele și poate cea mai importantă este să adopte un stil de viață sănătos și să renunțe comeplet la zahăr.  Viorica de la Clejani trebuie să respecte îndeaproape regulile pe care i le-au spus medicii pentru a putea să aibă o viață lungă.

De asemenea, artista a ținut să sfătuiască pe toată lumea că zahărul ar trebui evitat pe cât posibil. „Eu fac ce spun medicii. Nu mi-aș fi dorit să slăbesc pentru că eu mă simt bine în pielea mea. Nu mai mănânc zahăr. Mi-a zis doctorul așa: cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede. Pentru o viață sănătoasă mâncați cât mai puțin. Cât mai puțin și sănătos”, a declarat artista în cadrul emisiunii Vorbește lumea de la Pro TV.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Singurele 4 zodii care vor avea noroc în dragoste până la final de iulie 2024. Cupidon e de partea lor
Capital.ro
NU MAI POȚI avea permis dacă nu treci testul. Anunț de la Guvern astăzi, 6 IULIE: Se face ca în toată lumea
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Marcel Ciolacu, promisiune pentru 1,1 milioane de români! Se va întâmpla până la final de 2024!
Adevarul
Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: „Cu românii nu se poate face nimic“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Cu ce se ocupă Adriana Muraru, fosta „rivală” a Andreei Esca. Jurnalista s-a reprofilat după plecarea de la PRO
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Rezultate BAC 2024. 8.000 de elevi au picat examenul. Anunţ oficial de la minister
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
Decizie pentru TOATE FEMEILE din România. Anunț venit chiar astăzi, 6 IULIE: Semnez şi promovez
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Avioane F-16 ridicate de la Baza Borcea după atacuri cu drone rusești la granița cu România
MediaFlux
CONTROALE MAJORE în TRAFIC! E PRĂPĂD
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!