FOTO Cum arată noua cucerire a lui Mario Fresh. Blonda sexy, prietenă cu Alexia Eram. Cei doi foști iubiți se tachinează continuu

După ce Alexia Eram a fost surprinsă cu un tânăr misterios în urmă cu câteva zile, a venit rândul lui Mario Fresh să se afișeze cu noua sa cucerire, o blondă superbă cu un bolid de peste 100.000 de euro.
Filip Stan
18 oct. 2024, 15:18
FOTO Cum arată noua cucerire a lui Mario Fresh. Blonda sexy, prietenă cu Alexia Eram. Cei doi foști iubiți se tachinează continuu

Mario Fresh și Alexia Eram s-au despărțit după mai bine de opt ani de relație, lucru care a fost anunțat de cântăreț pe rețelele de socializare. După nefericitul eveniment, cei doi au început să se tachineze, fiind tot mai activi în spațiul public. Astfel, Alexia Eram a început să se afișeze cu mai mulți bărbați, iar acum a venit și rândul lui Mario să-și ia revanșa.

Mario Fresh, alături de o blondă în nordul Capitalei

„Vreau să clarific zvonurile care au circulat în ultima vreme. Da, este adevărat că eu și Alexia Eram am decis de comun acord să ne despărțim.A fost o decizie dificilă pentru amândoi, dar am realizat că este cea mai bună pentru noi în acest moment. Vreau să subliniez că nu există resentimente între noi, din contră, ne respectăm și ne dorim binele unul altuia. Relația noastră va rămâne una bazată pe respect și prietenie”, a precizat Mario Fresh pe Instagram.

Citește și : Irina Fodor, dezvăluiri despre cea mai mare teamă de la Asia Express. „Este un moment în care mă simt foarte rușinată față de concurenți”

Se pare că artistul a trecut foarte ușor de această cumpănă din viața sa, martore fiind imaginile publicate de Cancan, în care se vede clar cum Mario Fresh s-a întâlnit cu superba blondă, pe care a scos-o la plimbare în nordul Capitalei. Nu după mult timp, aceștia s-au urcat în mașinile personale și au plecat.

Cel mai interesant este faptul că blonda este o prietenă de-a Alexiei Eram, care o urmărește pe Instagram. Este foarte probabil ca Mario să fie deranjat de recentele cuceriri ale fostei sale iubite, care s-a afișat cu mai mulți bărbați în ultimele săptămâni.

Alexia Eram s-a afișat cu mai mulți bărbați după despărțire

Fiica Andreei Esca a reacționat la despărțire printr-o scurtă escapadă la Paris, unde a participat la un show de modă și și-a vizitat bunicii. De asemenea, și-a lansat propriul brand de haine, numit „Margot”.

„Aștept momentul acesta de când am pus pe hârtie primele idei pentru acest brand, de când am tipărit pe o foaie albă câteva modele de hanorace și am schițat primele variante de logo, de când am ales dintre sute de materiale, pe acelea pe care mi-ar plăcea mie să le port.

Citește și : Cătălin Bordea s-a afișat cu copilul în brațe și i-a surprins pe fani. Urmăritorii l-au felicitat: „Să vă trăiască și să fie sănătos”

Acum a venit ‘momentul’ și sunt extraordinar de fericită că, după mai bine de un an de muncă, după multe întârzieri și greșeli, după perioade în care m-am blocat și nu știam cum să mai continui, după multe momente în care nu credeam că mai pot duce totul pana la capăt, am reușit!

Am ajuns, în sfârșit, să creez un brand pe sufletul meu, pe care să îl împărtășesc cu voi! Acum, tot ce pot să-mi mai doresc, este să vă placă și vouă! Cu drag și recunoștință, Alexia MARGOT.”, a scris Alexia Eram pe Instagram.

DailyBusiness
Decizie finală cu privire la Schengen! Nicolae Ciucă a dat verdictul
Spynews
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Bzi.ro
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele candidaților. Urmează Iașul
Fanatik.ro
A cumpărat o Tesla distrusă ca să o repare, însă ce a găsit în computerul de bord a fost complet neașteptat. Videoclipul bizar înregistrat de mașina electrică l-a șocat pe un tânăr
Capital.ro
Ordin de la Comisia Europeană. România e obligată până în 2030
Playtech.ro
Ce nume de SFÂNT are Andra Măruță. Doar FAMILIA și prietenii știu asta
DailyBusiness
ALERTĂ METEO NAȚIONALĂ! Iarna lovește puternic România
Adevarul
Cu cine ar vota CTP în turul doi al alegerilor prezidențiale. „Aceasta este realitatea”
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Soția lui Radu Mazăre, Roxana, a născut! Fostul edil a devenit tată pentru a doua oară
Evz.ro
Românii, păcăliți în numele ANAF. Mailul care este un mare pericol
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Ea este Liliana, românca ucisă de iubit în Italia. Totul ar fi pornit de la o ceartă
Cancan.ro
BREAKING | Adrian Marțian, reținut de poliție! Ce acuzații grave i se aduc, după recuperarea copiilor săi
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. S-a dat ordinul în România. Cetățenii vor fi notificați de ANAF
StirileBZI
Acești elevi vor primi câte 600 de lei! Banii vin de la primărie
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere
substantial.ro
Tensiuni la granițele NATO: incident cu dronă rusească în spațiul aerian al României
MediaFlux
Începe al TREILEA RĂZBOI MONDIAL! ZELENSKI a AVERTIZAT
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Xiaomi a lansat un ceas inteligent pentru adulți: poate măsura tensiunea arterială