FOTO: Vedeta care a renunțat la călugărie pentru a se dedica muzicii: „Nu cred că am făcut rău, pentru că poți să cânți și să dai Slavă bunului Dumnezeu și prin cântec”

După perioada COVID și pe fondul amenințărilor crizelor mondiale, din ce în ce mai mulți români aleg să se refugieze în liniște, la mănăstiri. Printre aceștia, chiar persoane publice. Totuși, unele preferă să procedeze invers.
Filip Stan
03 dec. 2022, 11:27
FOTO: Vedeta care a renunțat la călugărie pentru a se dedica muzicii: „Nu cred că am făcut rău, pentru că poți să cânți și să dai Slavă bunului Dumnezeu și prin cântec''

Cântăreața de muzică populară Viorica Macovei a hotărât să facă o schimbare radicală. A părăsit viața la mănăstire pentru showbiz.

„Când eram mică eu îmi doream să devin măicuță, să mă călugăresc! Crescând în preajma Mănăstirii Humorului, a monumentului istoric înscris în patrimoniul UNESCO, mă simțeam cumva atrasă de viața monahală și simțeam să devin măicuță.

Până am început eu să cânt și să ajung pe scenele festivalurilor care cumva m-au atras, pentru că scena m-a atras și toate premiile obținute m-au făcut cumva să merg pe drumul acesta al cântecului popular și nu cred că am făcut rău, pentru că poți să cânți și să dai Slavă bunului Dumnezeu și prin cântec, prin albumul de pricesne pe care l-am făcut și prin alte proiecte”, a povestit special pentru Ciao, Viorica Macovei, poreclită „urmașa Sofiei Vicoveanca”.

 

Cântăreața de muzică populară care se retrage la mănăstire, dezvăluiri explozive

 

Chiar dacă pentru artistă a fost o lungă perioadă petrecută la mănăstire, în liniște, gândul nu i-a zburat de la micile plăceri.

„Mai am pasiunea de a conduce mașina. Am făcut și un curs la Titi Aur, un curs de conducere defensivă.

Voiam să mă înscriu la un concurs de raliu dar nu s-a mai concretizat treaba asta încă. Am peste un milion de kilometri la volan, nu știu dacă poate fi mult sau puțin pentru o femeie. Eu zic că e mulțișor”, a dezvăluit Macovei.

Marea cumpănă din viața Vioricăi Macovei a fost în urmă cu câțiva ani, atunci când a fost tentată să renunțe la muzică pentru o carieră în diplomație.

„Au fost anumiți interpreți de muzică populară care nu au avut conduita cea mai potrivită să fie în acord cu costumul pe care îl îmbrăcăm.

Cu muzica pe care eu o transmiteam oamenilor. Și atunci am fost puțin dezamăgită. Și am zis că renunț, motiv pentru care m-am dus la institutul de diplomație. Unde am început să fac cursuri de perfecționare și de formare.

Acolo am întâlnit un om care mi-a zis să nu renunț la muzică. Și datorită dumnealui am rămas în domeniul acesta”, a mărturisit artista de muzică populară.

Spynews
Idei de city-break în minivacanța de Sfânta Maria. Ce prețuri au biletele de avion în luna august
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Alimentul care se vinde pe bandă rulantă în România. Este consumat din ce în ce mai mult, mulți români îl preferă în locul pâinii, iar 1 kilogram costă 7 lei
Capital.ro
Toți proprietarii de case și apartamente vor plăti. Ordin la Guvern: Intensificăm efortul
Playtech.ro
Nadia Comăneci, în doliu. Durere mare pentru fosta gimnastă
DailyBusiness
Câte semnături TREBUIE să strângă candidații la prezidențiale 2024. Procedura legală
Adevarul
Noua lege a pensiilor îi avantajează pe bugetari. Hossu: Legea trebuia bazată doar pe contributivitate
Spynews
Zodii norocoase în dragoste în toamna 2024. Nativii care au șanse mari să primească o cerere în căsătorie
Spynews
Cum arată și cu ce se ocupă Hamude Kilani, la 7 ani de când a participat la Insula Iubirii. Fanii au fost surprinși să-l vadă așa
Evz.ro
„Fenomenul” Insula iubirii. Care e secretul succesului, de fapt
Ego.ro
Fotografie rară cu fiicele Danei Budeanu. Cât de mult au crescut gemenele creatoarei de modă, sunt studente în Marea Britanie
Prosport.ro
FOTO. Rebela tenisului feminin românesc s-a pozat într-o pereche de pantaloni mult prea mulați şi a postat imaginile controversate pe internet
wowbiz.ro
Florin Piersic, apariție șoc! Cum a ajuns să arate? Problemele de sănătate l-au transformat complet
Cancan.ro
Cine este tatăl Elizei Iliescu, de fapt. Adriana Iliescu i-a spus adevărul fiicei ei, în sfârșit
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Mărturii terifiante făcute de vecinii bărbatului din Tecuci ucis de propriul fiu: ,,Umblă beat, e turbat”. Ce intenționa să facă presupusul criminal după ce a comis oribila faptă
Capital.ro
Moartea lui Putin. Zelenski a pus planul în mișcare: Va fi sfârșitul pentru el
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
stirilekanald.ro
De ce s-a sinucis jandarmul de 24 de ani din Timișoara! Acum s-a aflat adevăratul motiv
substantial.ro
Prognoza meteo: Temperaturile vor depăși valorile normale în România până în septembrie
MediaFlux
ÎNCEPE distribuirea deciziilor CU PENSIILE RECALCULATE. Ce TREBUIE să facă pensionarii
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!