FOTO Soția lui Pepe întoarce banii cu lopata. Cu ce se ocupă superba tânără cu origini arabe

Soția lui Pepe, Yasmine Ody, a devenit o persoană foarte cunoscută în mediul online în ultimul timp. Mulți oameni susțin că reputația i-a crescut odată cu relația pe care o are cu artistul latino, însă lucrurile nu sunt chiar așa. Ea avea deja o meserie care îi aducea venituri serioase.
Filip Stan
17 oct. 2024, 09:36
FOTO Soția lui Pepe întoarce banii cu lopata. Cu ce se ocupă superba tânără cu origini arabe

Pepe și Yasmine Ody sunt un cuplu foarte apreciat din showbiz, deși au devenit soț și soție doar în urmă cu câteva luni. După ce amândoi au avut mai multe experiențe negative și au trecut prin situații neplăcute, au ales să-și dea o șansă și se înțeleg de minune.

Cei doi au fost vecini de bloc acum mulți ani, Yasmine doar visând la starul latin pop care a devenit foarte cunoscut la începutul anilor 2000.

Soția lui Pepe are o meserie apreciată și face foarte mulți bani

După mult timp și două căsătorii eșuate cu Oana Zăvoranu și Raluca Pastramă, se pare că Pepe și-a găsit jumătatea. Ajuns la vârsta de 45 de ani, artistul este foarte fericit cu soția sa, care are numai 29 de ani. Diferența de vârstă este insesizabilă în cazul celor doi, care se înțeleg de minune și au un băiețel împreună.

Citește și : Andreea Bănică nu vrea să mai meargă la biserică. Drama care a îndepărtat-o de Casa Domnului: „E un subiect foarte sensibil”

„Suntem cât se de poate de bine organizați, chiar suntem bine organizați, pentru că ne înțelegem foarte bine, pentru că suntem un cuplu sudat, pentru că suntem căsătoriți, pentru că ne-am asumat asta”, a declarat Pepe pentru Spynews.ro.

Puțini oameni știu că tânăra, care este și fotomodel internațional, este make-up artist, meserie ce i-a permis să devină cunoscută în lumea showbizului și să colaboreze cu diverse persoane publice, inclusiv cu soțul său. Cei doi au interacționat mulți ani, din punct de vedere profesional, înainte să devină un cuplu.

Cât costă machiajul făcut de Yasmine

Soția lui Pepe percepe prețuri destul de piperate pentru un machiaj, având în vedere că este o profesionistă în acest domeniu. Prețul de pornire ar începe în jurul sumei de 100 de euro, aproximativ 500 de lei la cursul zilei.

Citește și : Adevăratul motiv pentru care Mihai Trăistariu s-a despărţit de iubita lui. „Trebuie să se adapteze”

„Yasmine Ody oferă servicii profesionale de make-up la studio sau la tine acasă. Dacă vrei să arăți ca un adevărat star indiferent de evenimentul la care urmează să participi, atunci ai găsit persoana perfectă, care te va face să fii în centrul atenției”, se precizează în reclama paginii lui Yasmine.

Sufletul pereche al lui Pepe se ocupă și de o afacere pe care artistul latino a clădit-o, pe Calea Victoriei, pentru soția sa. Este vorba de un magazin de haine, soția sa fiind foarte pasionată de acst domeniu, mai ales că a activat în lumea modelingului.

„E afacerea familiei și am făcut-o în primul rând pentru Yasi. Ne vom ocupa amândoi, vom fi și noi în magazin să vindem, să întâmpinăm clientul. Evident însă, că avem și angajați. De asemenea, produsele pot fi comandate și de pe site-ul magazinului. Nici măcar nu am socotit la cât s-au ridicat cheltuielile, pentru că investiția este pe termen lung. Avem câte 2-3 modele doar pentru fiecare mărime, pentru că nu vrem să vindem uniforme”, a declarat Pepe, în trecut, pentru CANCAN.RO.

DailyBusiness
Hotărâre finală cu privire la facturile românilor! Anunțul ministrului Energiei
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Bzi.ro
Mario Fresh o înșela pe Alexia Eram? Ce a putut face artistul
Fanatik.ro
Unde s-a rupt profesional relația Prodanca – Reghe: „Am plecat cu Alexa să-l pun antrenor la Steaua, deși Laurențiu era fără echipă. Gigi a vorbit direct”
Capital.ro
Doliu în televiziunea din România. Marele actor a părăsit scena. Ne-a făcut pe toți să râdem
Playtech.ro
Doamne, cât de bine poate să arate Cher la 78 de ani! A ȘOCAT pe toată lumea, e SUPERBĂ
DailyBusiness
Mare atenție! Se pune sechestru pe bunurile pensionarilor
Adevarul
Cauzele suspendării fondurilor europene pentru România pe înțelesul tuturor. Expert: Gata cu sinecurile din companiile de stat!
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
EXCLUSIV! Primele declarații ale lui Babs, după ce Dorian Popa a fost surprins de paparazzii Spynews.ro cu noua iubită!
Spynews
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Evz.ro
Ioana State: Aveam 200 de lei și mâncam de 300. Cum a ajuns celebră și bogată
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Legea pensiilor din România a ajuns în Parlamentul European. Cine sunt românii ale căror pensii vor putea fi din nou recalculate
Cancan.ro
Am aflat cauza morții lui Valeriu Pavel Dan. Actorul filma pentru sezonul 2 din Wednesday
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
A înșelat-o pe Elena Udrea? Adrian Alexandrov, anunț după 8 ani de relație
StirileBZI
Cine va primi ajutorul de încălzire în 2024: Ce condiții trebuie să îndepliniți
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...
substantial.ro
Iranul avertizează Israelul după atacul cu rachete, tensionând situația în Orientul Mijlociu
MediaFlux
Armata obligatorie în România? „Se renunță la tot ceea ce ține de viața de zi cu zi”
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Pesta ovină ne-a prins iar cu temele nefăcute. Ce lecții învață România după eradicarea virusului care a decimat sute de mii de oi și capre