Frații Tate nu renunță! Avocatul lor a dezvăluit ce vor să solicite instanței. Unde ar putea ajunge bunurile lor

Frații Tate nu renunță și speră să obțină ceva 'libertate', privind condițiile impuse de magistrați, după ce au cerut ridicarea sechestrului de pe averea lor. În garajul procurorilor se află mai mulți bolizi de lux care aparțin celor doi frați, în valoare de peste trei milioane de euro.
Alina Costache
06 nov. 2023, 14:55
Frații Tate nu renunță! Avocatul lor a dezvăluit ce vor să solicite instanței. Unde ar putea ajunge bunurile lor
Frații Tate ar vrea să fie liberi, să efectueze călătorii în țară și în străinătate
UPDATE

Respinge cererea inculpaţilor Tate III Emory Andrew şi Tate Tristan de constatare a încetării de drept a condiţiilor controlului judiciar cu referire la obligaţia de a nu părăsi municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, ca nefondată. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, se arată în decizia instanţei.

Frații Tate nu renunță. Zece imobile, case și terenuri ale celor doi, de pe raza județului Ilfov, sunt și ele puse sub sechestru. În cazul în care vor fi condamnați definitiv și nu au bani pentru a plăti despăgubirile către părțile vătămate din dosar, atunci toate terenurile ar urma să fie scoase la licitație.

Frații Tate nu renunță. Ce solicită instanței

Cu toate că sunt plasați sub cea mai ușoară măsură preventivă, frații Tate ar vrea să fie liberi să efectueze călătorii în țară și în străinătate, măcar în Europa.

Pot solicita instanței să păstreze controlul judiciar ca și măsură, dar pot solicita să îi modifice conținutul. Configuratia. Atunci tu poți solicita, domnule, să îmi dai obligația de a nu părăsi Europa, cu mențiunea că mă voi prezenta în fața organului de supraveghere”, a explicat Eugen Vidineac, avocatul celor doi.

În 2022, frații Tate au fost puși sub acuzare de procurorii DIICOT pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Alături de cei doi milionari, în dosar sunt vizate și alte două complice. Acestea se află tot sub control judiciar.

Citește și: Stenogramele care arată ororile puse la cale de frații Tate: ”Le fac să muncească minimum 10 sau 12 ore. Le muncesc ca pe sclave”

Frații Tate și-au montat uşi inteligente, de frica mascaţilor

Fraţii Tate au scăpat de arestul la domiciliu şi au fost plasaţi sub control judiciar, dar tot se tem de vizita inopinată a mascaţilor.  Procurorii DIICOT au descins, la sfârșitul anului trecut, în vila din Pipera a fraților Andrew  și Tristan Tate, dar și într-o locație situată în apropiere, în care aceștia aveau un studio de videochat.

Cei doi au fost acuzați de trafic de persoane, dar și de mai multe presupuse violuri. În urma percheziției, din locuința lor s-au ridicat mai multe acte, computere, dar și autoturismele de lux care erau parcate în curte. Aceștia au fost arestați preventiv, iar un rând de chei a rămas în posesia procurorilor.

Potrivit unor surse din anturajul celor doi frați, la aproape un an de la percheziții, aceștia ar fi decis să schimbe atât ușa de intrare, cât și o altă ușă care asigură o încăpere considerată de ei ca fiind foarte importantă. (Citește AICI mai multe detalii)

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Horoscop rune 5-11 august 2024. Mihai Voropchievici: Două zodii au parte de protecție, fertilitate și belșug
Capital.ro
Schimbare uriașă în România. A intrat în vigoare de la 1 August. Toți românii vor beneficia
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
Avertisment de la ANAF! SE SCHIMBĂ LEGEA
Adevarul
Se apropie pacea în Ucraina? Expert român în diplomație de la Oxford: „Toate acestea ridică multe semne de întrebare”
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Un nou val de coșmar în România. Vin temperaturi ireale
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Acest român a comandat o salată, într-o tavernă din Thasos. A rămas cu gura căscată când a văzut nota de plată
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Cine sunt cei doi polițiști care și-au pierdut viața în accidentul de la Târgu Lăpuș. Sora unuia dintre agenții decedați a fost rănită grav
Capital.ro
Lege pentru românii care au casă la curte. Vecinii sunt obligați. Trebuie să aibă aprobare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Primăria Capitalei organizează cursuri de instruire digitală pentru vârstnici
MediaFlux
GATA cu BANII CASH! Limită pentru PLĂȚI cu NUMERAR
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?