Fructul-minune care ține inima sănătoasă și ne ajută să slăbim. Ne satură imediat și are numeroase beneficii pentru sănătate!

Pomelo a devenit extrem de popular și în România. Cu un gust delicios și răcoritor, fructul de dimensiuni mari e recomandat de specialiști în sezonul de iarnă.
Alina Costache
16 dec. 2021, 13:47
Fructul-minune care ține inima sănătoasă și ne ajută să slăbim. Ne satură imediat și are numeroase beneficii pentru sănătate!

Fructul-minune care ține inima sănătoasă și ne ajută să slăbim.  Acesta vine cu un pachet de vitamine şi minerale și dă un plus de energie. Mai mult, poate preveni stările de răceală şi gripă. Iată şi alte motive pentru care e bine să îl consumi!

Fructul-minune care ține inima sănătoasă și ne ajută să slăbim. Ne satură imediat și are numeroase beneficii pentru sănătate!

Acest fruct de ajută să te menți tânăr. De altfel,  grepfruitul şi pomelo sunt singurele fructe care conţin “spermadină”, o substanţă care se găseşte şi în organismul uman şi care ajută la protejarea celulelor împotriva procesului de îmbătrânire şi a deteriorării celulelor.

Protejează și menține inima sănătoasă. Un fruct de pomelo conţine aproximativ 400 mg de potasiu care, la fel ca şi vitamina C, joacă un rol esenţial în sănătatea inimii. Acest mineral reglează nivelul tensiunii arteriale, astfel că un pahar de suc de pomelo pe zi ajută la curăţarea reziduurilor arteriale acumulate în organism, reducând impurităţiile şi fiind extrem de benefic persoanelor care suferă de hipertensiune arterială.

Dietă. Scăzut în grăsimi şi, deci, în calorii, pomelo este un aliat al siluetei. Nu conţine grăsimi nici măcar în procent de 1% şi are doar 72 de calorii/200 g. Conţine enzime, substanţe ce sporesc arderea grăsimilor, cunoscute şi sub numele de “calorii negative”.

Citește și: Un nutriţionist cunoscut spune secretul alimentelor vindecătoare: ”Am văzut mii de pacienți care s-au vindecat de boli cronice, au slăbit fără efort când au consumat anumite fructe și legume”
Antioxidanţi. Conţinutul ridicat de antioxidanţi ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire şi la protejarea organismului împotriva multor tipuri de boli – inclusiv boli de inimă sau cancer – protejând organismul împotriva radicalilor liberi.

Bogat în fibre. Acest fruct are un conţinut de 8% fibre şi un aport de nutrienţi recomandat zilnic atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. Un consum zilnic de astfel de fibre oferă un sentiment de saţietate organismului, ajută la sănătatea intestinelor şi la prevenirea cancerului de colon.

Citește și: Avertismentul sumbru făcut de un medic din Suceava! Trebuie să avem mare grijă cum spălăm fructele şi legumele: Circulă un virus periculos!
 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Ce a ajuns să facă Oana Zăvoranu. E foame mare de bani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Premiul Marcel Ciolacu despre deficitul bugetar și necesitatea investițiilor
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!