10. Prinţesa Tatiana, a Greciei şi Danemarcei
Pe 25 august 2010, Tatiana Ellinka Blatnik a devenit Prinţesa Tatiana a Greciei și Danemarcei, după ce a spus „DA” în faţa ofiţerului stării civile, căsătorindu-se cu Prinţul Nikolas al Greciei şi Danemarcei. Nikolas este fiul fostului rege al Greciei, Constantin al II-lea, iar căsătoria celor doi a fost intens mediatizată. Tatiana are 35 de ani, s-a născut în Venezuela şi a crescut în Elveţia, iar originile sale sunt slave.
9. Prinţesa Madeleine a Suediei, Ducesă de Hälsingland şi Gästrikland
Asemenea prinţeselor din basme, Madeleine a crescut într-un palat, ea fiind fiica cea mică a Regelui Carl Gustav XVI al Suediei. Este o mare iubitoare de cai şi a participat la numeroase concursuri ecvestre. Totodată, îi place schiul şi, de asemenea, este pasionată de teatru şi artă. În 2013, Prinţesa Madeleine (33 ani) s-a căsătorit cu bancherul american Chris O’Neill (41 ani), pe care l-a cunoscut în perioada când locuia la New York. Cuplul are doi copii, Prinţesa Leonore (1 an şi 9 luni) şi Prinţul Nicolas (5 luni).
8. Prinţesa Beatrice Borromeo, de Monaco
Prinţul Pierre Casiraghi, fiul cel mic al Prinţesei Carolina de Monaco, arată ca un prinţ din poveştile Disney, farmecul său câştigând inimile a numeroase femei. Una singură a reuşit să-l vrăjescă iar pe 1 august 2015, la 27 de ani, el s-a căsătorit cu Beatrice Borromeo (30 ani), descendentă a vechii case aristocrate de Borromeo, din Italia. Beatrice a absolvit Facultatea de Drept, în 2010, la Universitatea Bocconi, din Milano, dar are o diplomă şi de la Universitatea Columbia, unde în mai 2012 a absolvit un Master în jurnalism.
7. Prinţesa Sofia Hellqvist a Suediei, Ducesă de Värmland
Este soţia Prinţului Carl Philip al Suediei, cu care s-a căsătorit pe 13 iunie 2015, la Capela Regală a Palatului Regal din Stockholm. Cuplul a petrecut apoi trei săptămâni departe de lume, în Fiji. Sofia provine dintr-o familie simplă, iar familia regală a fost sceptică în privinţa mariajului. La fel ca în poveşti, dragostea prinţului a fost însă mai mare decât voinţa familiei, iar nunta a avut loc. Sofia are 30 de ani, iar soţul său, Prinţul Carl Philip al Suediei este cu şase ani mai mare, fiind născut pe 13 mai 1979.
6. Regina Letizia a Spaniei
Este soţia Regelui Felipe al VI-lea al Spaniei, iar înainte de căsătorie a lucrat ca jurnalistă. În 1998, la vârsta de 26 de ani ea s-a căsătorit civil cu Alonso Guerrero Perez, licenţiat în filosofie, scriitor şi profesor de literatură la liceul unde învăţase ea, dar a divorţat un an mai târziu. Pe 1 noiembrie 2003, Casa Regală spaniolă anunţa, spre surpriza generală, logodna Prinţului Felipe de Asturia cu Letizia Ortiz, aceasta mutându-se imediat la Palatul Zarzuela. Nunta a avut loc pe 22 mai 2004, la Catedrala Santa Maria de Real de la Almudena, din Madrid. Prima căsătorie a Letiziei fiind doar civilă, Biserica nu a considerat-o validă și deci nu a fost nevoie de anularea ei înainte de căsătoria religioasă cu Prințul de Asturia. Cuplul are doi copii, Leonor (10 ani) şi Sofia (8 ani).
5. Prinţesa Charlene de Monaco
Născută în Zimbabwe, pe 25 ianuarie 1978, Charlene Wittstock a câştigat aurul la Jocurile Panafricane, în 1999, în probele de înot de 100 m spate şi 100 m liber, iar un an mai târziu a făcut parte din echipa de înot a Africii de Sud la Jocurile Olimpice de la Sydney, ocupând locul cinci cu ștafeta de 4X100 metri. Pe viitorul său soţ, Albert al II-lea, Prinţ de Monaco, l-a cunoscut în anul 2000. Căsătoria civilă a avut loc pe 1 iulie 2011, iar cea religioasă o zi mai târziu. Pe 10 decembrie 2014 li s-au născut gemenii Gabriella Thérèse Marie, Contesă de Carladès și Jacques Honoré Rainier, Prinț Ereditar de Monaco.
4. Prinţesa Mary a Danemarcei
Este soția Prințului Moștenitor Frederik al Danemarcei. Născută la Hobart, în Australia, în 1972, l-a cunoscut pe prinţ în anul 2000, la Jocurile Olimpice de la Sydney. În decembrie 2001 Mary s-a mutat în Europa, la Paris, unde a început să lucreze ca profesoară de engleză. Logodna sa oficială cu Prinţul Moştenitor Frederik a avut loc pe 8 octombrie 2003. Nunta a fost celebrată pe 14 mai 2004, la Palatul Fredensborg. Presa de scandal a scos la iveală mai multe aspecte delicate din viaţa tumultoasă a lui Mary de dinainte de căsătorie, speculându-se interesul său neobosit de a întâlni oameni noi în cluburi şi baruri şi apetitul său pe băutură, “peste media obişnuită de consum”.
3. Prinţesa Kate Middleton
Prinţul William şi Prinţesa Kate alcătuiesc probabil cel popular cuplu regal din lume. Kate a crescut la Chapel Row, un sat din apropiere de Newbury, Berkshire, Anglia. A studiat Istoria Artei în Scoția la Universitatea din St. Andrews, unde l-a întâlnit pe Prințul William de Wales, în anul 2001. Logodna lor a fost anunțată la 16 noiembrie 2010, și ea a participat la numeroase evenimente regale înainte ca ei să se căsătorească la 29 aprilie 2011 la Westminster Abbey.
2. Regina Jetsun Pema a Bhutanului
S-a născut pe 4 iunie 1990 şi este “Regina Dragon” a Bhutanului, soţia Regelui Jigme Khesar Namgyel Wangchuck. Soţul său este cu zece ani mai în vârstă şi este Regele Bhutanului din data de 9 decembrie 2006. Căsătoria a avut loc pe 13 octombrie 2011, în stil tradiţional. Deşi în Bhutan este autorizată poligamia, Regele a declarat că nu intenţionează să se atingă vreodată de altă femeie decât Jetsun Pema. Pe 11 noiembrie 2015 cuplul regal a făcut anunţul că aşteaptă un copil, care urmează să se nască la începutul anului viitor.
1. Regina Rania a Iordaniei
Regina Rania este simbolul a to ce şi-ar dori să fie o femeie. Este elegantă, inteligentă, puternică, frumoasă şi bogată. Este actuala regină a Iordaniei ca soție a regelui Adbullah al II-lea. Regina are 45 de ani, dar oamenii din întreaga lume au arătat întotdeauna o veneraţie pentru frumuseţea ei. Rania este regină din data de 7 februarie 1999 şi are patru copii: Prinţul Moştenitor Hussein (21 ani), Prinţesa Iman (19 ani), Prinţesa Salma (15 ani) şi Prinţul Hashem (10 ani). Regina Rania a fost născută în Kuweit, din părinţi palestinieni.