Fuego, asaltat cu trandafiri și borcane cu dulceață, chiar în mijlocul spectacolului! S-a urcat pe scaun și a continuat să cânte: ”Dacă pic, pic la dumneata în brațe, doamnă!”

În fiecare an, în preajma sărbătorilor, Fuego face show-uri pe scenă, iar fanii abia așteaptă să audă live celebrele piese de Crăciun. Artistul a cântat pe un scaun câteva melodii și a glumit cu spectatorii, după care le-a povestit chiar și câteva întâmplări amuzante.
Filip Stan
19 dec. 2023, 22:36
Fuego, asaltat cu trandafiri și borcane cu dulceață, chiar în mijlocul spectacolului! S-a urcat pe scaun și a continuat să cânte: ”Dacă pic, pic la dumneata în brațe, doamnă!”

Fuego e în plin turneu de concerte, așa cum și-a obișnuit fanii înaintea sărbătorilor de iarnă. După ce a cântat câteva melodii, artistul a dansat și a cântat alături de românii veniți să îl asculte, ba chiar a glumit cu aceștia.

Citește și Fuego este un artist superstițios. Ce face cântărețul pentru a atrage norocul în viața și în cariera sa

Artistul a coborât în mijlocul fanilor lui și a cântat de pe un scaun. Iar seara nu se putea încheia fără cea mai iubită melodie a lui de Crăciun, „Împodobește, mamă, bradul”, într-o nouă orchestrație.

„Bine v-am găsit, dragi români. La mulți ani! Să fiți sănătoși și să vă iubească toate bucuriile vieții. Am venit cu mare plăcere în această seară în fața dvs. Sper să aveți o seară pe care să nu o uitați niciodată. Nu am venit oricum. Admirați-mă în toată splendoarea mea. Sunt din Maramureș venit. Și am spus… costumul popular tradițional este atât de special…

Mai ales că prima parte a concertului nostru are un pic așa de influență de Maramureș, prin ritmurile acestea tam-tam-tam, atât de frumoase și de speciale ale acestei zone. Dragi prieteni, să aveți o seară excepțională și cântați împreună cu noi. Aducem mai aproape de voi magia Crăciunului nostru românesc”, a spus Fuego când a urcat pe scenă, luni seară.

Fuego, asaltat de fane

Artistul a făcut glume pe scenă cu spectatorii, a dansat și a cântat alături de ei. La un moment dat a coborât în public, pentru a fi mai aproape de fanii săi și a cântat de pe un scaun.

„O să și dansați. Prima dată o să cântăm cântecele mele de Crăciun. Nu sunt eu ăla care împodobește toți brazii din România, luna asta?’, a spus Fuego pe scenă.

Cântărețul a primit multe flori, o carte și a povestit că în turneul acesta de Crăciun pe care l-a susținut prin țară a primit și vreo 30 de borcane de dulceață de portocale.

„Vreți să mai stau aici? Dacă vreți mă urc și pe scaun, dar masa pe mine nu mă ține. Facem accident”, a spus Fuego, în glumă.

Pe numele lui real, Paul Surugiu le-a povestit spectatorilor o întâmplare amuzantă de la un concert, când o doamnă a venit la el la cabină cu un buchet imens de trandafiri. Aceasta i-a spus ceva de l-a lăsat cu gura căscată!

Te-ar putea interesa și Fuego a făcut anunțul, după 30 de ani de carieră! Surpriza de proporții pe care artistul le-a pregătit-o fanilor de Crăciun. ”Așa au făcut marii artiști. Am împodobit și bradul”

„Vă iubesc. Sunteți formidabili. Stau aici, pentru că nu îmi place cum sună acolo… Numai eu știu cum stau aici să nu pic. Dacă pic, pic la dumneata în brațe, doamnă!”, i-a spus Fuego unei fane.

„Auziți o fază interesantă. Pe 30 noiembrie am cântat la Sala Palatului și am sărbătorit anul acesta 30 de ani de carieră. Dar nu îmi dați 30 de ani… Sună pompos, 30 de ani de carieră profesională. Nu-mi place asta cu 47… Asta înseamnă că îmbătrânim”, a mai spus artistul, potrivit Viva.ro.

Printre altele, artistul le-a mai povestit fanilor și că de curând o doamnă a venit cu un buchet de trandafiri și l-a pupat, ca mai apoi să îi spună ”Vă iubesc mult și vă ascult de când eram mică”. 

„Asta pe mine m-o omorât. Nu am dormit vreo trei nopți. Când veniți și mă pupați doamnelor, să nu îmi spuneți niciodată că mă iubiți de mici. Să spuneți că mă iubiți dintotdeauna”, a povestit artistul pe scena de la Sala Palatului.

De asemenea, mama artistului este îngrijorată cu privire la efortul depus de acesta.

Eugenia Surugiu știe că fiul ei colindă în toată țara până pe data de 3 ianuarie și îi poartă de grijă, motiv pentru care nu trece o zi fără ca artistul să nu fie sunat de mama lui.

Femeia care i-a dat viață lui Fuego și-a serbat ziua de naștere pe data de 17 decembrie, iar fiul ei i-a făcut cele mai frumoase urări.

„Nu vreți să știți, am pornit la drum în 27 noiembrie și mai avem până pe 3 ianuarie. Mama mă sună în fiecare seară să mă întrebe dacă gâtul meu mai poate.

Mai poate că, atunci când oamenii te iubesc și joci în orașele mari ale României numai ‘sold out’, asta e cea mai mare bucurie și împlinire a vieții mele. Pentru că, dragi prieteni, publicul nu poate fi mințit”, a mai spus Fuego pe scenă.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Aceasta este temperatura la care trebuie setat aerul condiționat vara. Puțini știu cât de important e
Capital.ro
Statul NU mai dă BANI. Decizia lovește în zeci de mii de români. Au anunțat vineri, 5 iulie
Playtech.ro
Când intră pensiile pe card în iulie 2024. Pe ce dată se fac plățile
DailyBusiness
BNR, anunțul momentului pentru românii cu credite! Ce se întâmplă cu dobânda de referință?
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Permisul auto, tot mai greu de obținut. Intră în vigoare reguli draconice
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Locul de basm supranumit 'Elveția României'. Se află la 406 km de București și puțini turiști au auzit de el
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Statul te obligă să declari. Noua regulă impusă din 1 iulie. Te oprește în trafic și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
România asigură transport medical pentru un soldat ucrainean rănit grav
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!