Ce face Fuego de când stă acasă, în autoizolare: „Nu sunt speriat, dar mă gândesc la toată situaţia aceasta cu îngrijorare”

Paul Surugiu sau Fuego, aşa cum îl ştie toată lumea, practică diverse activităţi de când se află în autoizolare la domiciliu. Artistul nu este speriat, însă nu îi vine să creadă prin ce momente trece întreaga omenire.
Romania TV
27 mart. 2020, 13:58
Ce face Fuego de când stă acasă, în autoizolare:

Nu cred că panica este o soluţie. Eu sunt un om raţional, respect ceea ce ni se spune şi încerc, conştiincios, să fiu responsabil pentru mine şi pentru cei din jurul meu. Nu sunt speriat, dar mă gândesc la toată situaţia aceasta cu îngrijorare.

I-aş fi râs în faţă cu ironie celui care, acum câteva luni, mi-ar fi spus că vom trece prin asta în viitor. Nu l-aş fi crezut! Sunt sigur că vom trece cu bine, dacă stăm în casă. Vom lua totul de la capăt, cu punct şi virgulă. E ciudată îngrădirea aceasta a libertăţii, dar cum ea devine unica soluţie, ne supunem şi încercăm să ne păstrăm mintea limpede.

Citeşte şi Fuego a slăbit 18 kilograme într-o lună. Cum a reuşit, ce dietă a ţinut artistul

Eu unul dezinfectez în permanenţă, mă informez din surse sigure şi încer să fiu pozitiv, încurajându-i şi pe cei din jurul meu, prin telefon, să fie la fel!„, a declarat Fuego pentru okmagazine.ro.

Cu ce se ocupă Fuego, acasă, în autoizolare

Fuego nu se plictiseşte absolut deloc acasă, practică diverse activităţi, pe care înainte nu avea timp să le facă, cum ar fi gătitul, vizionarea filmelor etc.

Încerc, în primul rând, să-mi antrenez mintea. Încerc să nu iau totul ca pe-un concediu prelungit şi să stau să lenevesc. Fac o mulţime de lucruri, benefice pentru mine, pentru sufletul meu. Creez, compun, pictez, scriu, citesc. Ba chiar mi-am dat seama că am ratat atâtea din cauza lipsei de timp. Fac mâncare şi mă bucur de gusturi speciale, realizate chiar de mine.

Mă îndrept cât mai mult spre arta românească, încercând să o redescopăr. Lucrez la proiecte şi pun la punct detalii pentru concertul meu din 7 iunie, de la Sala Palatului. Nu las nici o clipă mintea în pace. O pun la lucru intens şi o ţin în priză continuă.

Sun oameni dragi, familie sau prieteni pe care i-am neglijat, de multe ori, din lipsă de timp. Îmi reorganizez complet casa, lucrurile. Fac treburi normale, fireşti, dar nici o clipă nu stau degeaba şi nu am timp să mă plictisesc. Viaţa e contruită din atât de multe lucruri încât n-ai vreme să-ţi dai seama de cum trece vremea. Fac curat în grădina mea interioară, iar seara mă uit la filme„, a mai spus artistul pentru aceeaşi sursă.

Concertul lui FUEGO de la Sala Palatului a fost reprogramat pentru 7 iunie 2020

Spectacolul „SIMFONIC” al lui Fuego, de la Sala Palatului, din 22 martie nu se va mai desfășura la acea dată, acesta fiind reprogramat. Noua dată a concertului la care artistul își așteaptă publicul este 7 iunie 2020, de la ora 20.00, la Sala Palatului din București.

Din păcate, trebuie să ne supunem, să ne protejăm și să găsim rezolvări rapide! Pentru că măsurile sunt obligatorii, am fost și noi forțați să amânăm pentru 7 iunie concertul, asta deși eram în linie dreaptă cu toate pregătirile, cu repetițiile, cu investițiile făcute deja în această producție impresionantă în care sunt implicate numeroase forțe, mulți oameni pe scenă, partituri noi, reorchestrații simfonice, invitați neașteptați, scenotehnică din Basarabia, filmare 4 K, dansatori performanți, dar și pe mine în ipostaze noi!

Fiind un perfecționist, respectându-mi publicul, am început să lucrez încă din decembrie, acum fiind aproape de ultimele detalii, făcându-mi inclusiv ținutele pentru concert, colaborând cu designerul Casei Regale, Alexandru Ciucu, pentru acest proiect unic, un spectacol pop-simfonic cu sonorități dintre cele mai neașteptate și duete inedite! Asigur publicul meu drag că nu există nici o problemă legată de bilete și le mulțumesc pentru înțelegere și pentru faptul că-mi vor fi alături pe 7 iunie, de la ora 20.00, la Sala Palatului!” (Paul Surugiu-Fuego)

Spynews
Anca Țurcașiu, ipostaze romantice în brațele iubitului! Actrița se declară fericită și iubită: "Am lângă mine un om drag..." / FOTO
Bzi.ro
Andreea Marin, apariție spectaculoasă în costum de baie! Are o siluetă impecabilă, la 49 de ani
Fanatik.ro
Aparatul din casă care consumă cel mai mult curent. Factura la energie electrică va fi mult mai mare
Capital.ro
Vladimir Putin vrea să facă pace. A anunțat personal: Am fi foarte fericiţi
Playtech.ro
Ți se rupe sufletul! AVEM ultimele imagini cu Alain Delon în viață. Te fac să PLÂNGI, cutremurător
DailyBusiness
APĂ CU PORȚIA în România! Situația e critică
Adevarul
Vladimir Putin nu poate răspunde rapid la invazia Ucrainei. De câți soldați are nevoie pentru a-i scoate pe ucraineni din Kursk?
Spynews
Unde e înmormântat tatăl lui Silviu Prigoană! Bărbatul își doarme somnul de veci lângă fiul afaceristului și al Adrianei Bahmuțeanu, decedat în urmă cu 15 ani
Spynews
Un iaht de lux s-a scufundat din cauza unei furtuni puternice, în Mediterană. O persoană a murit și alte șase sunt date dispărute
Evz.ro
Loredana Groza, imagini cu Alain Delon
Ego.ro
Anunțul a foct făcut ACUM de Antenă! Ce se întâmplă cu Mirela Vaida
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
BREAKING | Ciclista de la Jocurile Olimpice a fost găsită moartă în casă
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Accident de proporții pe Autostrada A4! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție după ciocnirea unui autotren și a unui microbuz, din care au rezultat 12 victime
Capital.ro
Lege nouă pentru șoferi. S-a modificat limita. Rămâi fără permis timp de o lună
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
stirilekanald.ro
Urlete de durere la înmormântarea Robertei, polițista moartă la 21 de ani! Detalii șocante
substantial.ro
Președintele Macron a acceptat demisia guvernului condus de Gabriel Attal
MediaFlux
Cât vom plăti FACTURA la IARNĂ. ANUNȚUL ministrului Energiei despre COMPENSARE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...