Gabi Bădălău, despre actualul iubit al Claudiei Pătrășcanu. ”E un tip foarte OK, care se poartă civilizat cu ea și cu copiii”

Este deja bine știut faptul că Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au divorțat la finalul anului 2022, după lungi procese și certuri mediatizate. Ce spune acum Gabi Bădălău despre fosta soție.
Filip Stan
30 iun. 2024, 17:24
Gabi Bădălău, despre actualul iubit al Claudiei Pătrășcanu. ”E un tip foarte OK, care se poartă civilizat cu ea și cu copiii”

Gabi Bădălău a mărturisit câteva lucruri, recent, în podcast-ul ”Ameritat cu Nasrin”.

Te-ar putea interesa și Gabi Bădălău a izbucnit în lacrimi. Ce l-a făcut pe afacerist să plângă: „Iartă-mă!”

Gabi Bădălău rupe tăcerea și face o serie de declarații neașteptate despre viața amoroasă a fostei sale soții.

Potrivit informațiilor dezvăluite de afacerist, Claudia Pătrășcanu este implicată într-o relație cu un bărbat din Constanța, pe care li l-a prezentat celor doi copii ai lor.

Invitat în podcastul „Ameritat cu Nasrin”, Gabi Bădălău s-a deschis în fața moderatoarei și a vorbit despre cele mai importante persoane din viața lui, cei doi băieți.

Afaceristul nu neagă situația tensionată care persistă și acum între el și Claudia, dezvăluind faptul că artista ar refuza să îi ofere procură pentru a-și putea duce băieții în vacanțe.

„O situație foarte tensionată! Inclusiv astăzi vorbeam să ne dăm procuri pentru că urmează vacanțele de vară cu copiii și să ne dăm procuri. Ea nu-mi dă nici măcar procuri să plec cu copiii, nu am dialog cu ea de niciun fel. Adică dacă eu o sun, nu-mi răspunde. Referitor la copii, să știi că eu sunt implicat total în creșterea, în educația lor, din punct de vedere financiar mă ocup exclusiv de tot.

Nici nu vreau să mă justific acum ce relație am eu cu copiii, că ea poate să zică ce vrea ea. Pentru mine copiii sunt cei mai importanți și eu tot ce fac, fac pentru ei. Avem o relație minunată!Sper să-mi dea procură, că își doresc copiii să plecăm în vacanțele astea în vară, sunt implicat cât pot de mult în toate activitățile lor”, a dezvăluit Gabi Bădălău, în podcast-ul lui Nasrin.

Gabi Bădălău ar vrea să îl cunoască pe noul partener al Claudiei Pătrășcanu

Gabi Bădălău a continuat șirul dezvăluirilor și a declarat că i-a propus fostei sale soții să-i cumpere o casă în Capitală pentru a se muta cu cei doi băieți și astfel ar putea fi mult mai aproape de ei.

Vedeta nu a fost de acord, iar Gabi Bădălău consideră că și actualul iubit pe care îl are ar reprezenta un motiv întemeiat pentru care Claudia Pătrășcanu alege să nu părăsească orașul Constanța și să se mute în Capitală, cum i-a propus fostul soț, din dorința de a avea copiii mai aproape.

„E la Constanța, fac 3 ore dus, 3 ore întors, adică de-asta am și eu fosta și mă tot rog de ea și i-am pus tot la dispoziție să vină la București, să-i iau o casă cum vrea ea, nici eu să nu pot s-o vând, nici ea să nu poată s-o vândă. Să aibă o anumită siguranță, unde eu să plătesc bone, mașină, activitățile extrașcolare ale copiilor, școlile private, doar să am copiii mai aproape, să fiu implicat în viața lor. Și nu am reușit, probabil, ea are o relație acolo cu un domn din Constanța și probabil și ăsta e un impediment pentru care ea nu vrea să facă pasul să se mute în București”, a dezvăluit afaceristul.

„Copiii tăi, dacă îmi permiți să te întreb, l-au cunoscut?”, a întrebat moderatoarea podcast-ului.

Citește și Bianca Drăgușanu a răbufnit după acuzațiile de infidelitate făcute de Gabi Bădălău: „A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro”

„Da, da! Din câte am aflat, acel tip e un tip foarte OK, care se poartă civilizat cu Claudia și cu copiii. Mi-ar fi plăcut să-l cunosc, nu l-am cunoscut, mi se pare OK ca să știu copiii mei în preajma cărui bărbat stau”, a mai spus afaceristul.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Ce să nu faci atunci când afară e furtună. Nu proceda niciodată așa atunci când tună și fulgeră
Capital.ro
Statul VA ȘTI TOTUL imediat. Decizia care se aplică din 1 iulie în toată România
Playtech.ro
Detaliul INTIM despre relația Andreei Marin cu Adrian Brâncoveanu. Chiar EA a spus-o
DailyBusiness
Ofertă de neratat în magazinele Auchan! Clienții vor primi vouchere speciale!
Adevarul
Cum ne dă statul român foc la valiză. Un cunoscut economist explică de ce avem o viața mai scumpă de la 1 iulie
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Locuri de veci în Rai pentru 100 de dolari. Unde puteți face o asemenea investiție
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
O mai știți pe Adriana Muraru, cea care o înlocuia pe Andreea Esca la PRO TV? Jurnalista s-a retras de ani buni din presă. Cu ce se ocupă acum
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
UPDATE Acesta este baremul de corectare pentru proba scrisă la Matematică pentru Bacalaureat 2024, profilul real
Capital.ro
Devii imediat proprietar pe teren. Nu te costă aproape nimic: Am ajuns pe harta lumii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Un bărbat a fost găsit mort într-un tren din Tokyo după 12 ore de călătorie neobservată
MediaFlux
BANI MULȚI la RECALCULAREA PENSIEI! Documentele trebuie DEPUSE URGENT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?