Gabi Bădălău, test anti-drog! Claudia Pătrăşcanu, dezvăluiri incendiare despre familia fostului soţ

După o nouă înfăţişare în procesul de divorţ şi custodie dintre Claudia Pătrăşcanu şi Gabriel Bădălău, care a avut loc joi, 10 decembrie, magistraţii au dispus ca bărbatul să facă un test anti-drog. Artista face dezvăluiri incendiare despre familia fostului soţ.
Alina Costache
12 dec. 2020, 10:26
Gabi Bădălău, test anti-drog! Claudia Pătrăşcanu, dezvăluiri incendiare despre familia fostului soţ
Gabi Bădălău, test anti-drog

Gabi Bădălău, test anti-drog. La noul termen în proces a fost audiată martora propusă de fiul politicianului, care a stat cu ei în casă ultimele două luni cât au convieţuit sub acelaşi acoperiş. Lucrurile se pare că au degenerat, spre nemulţumirea artistei, care pentru o observaţie, a fost dată afară din sala de judecată.

Citeşte şi: Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, întâlnire-şoc în sala de judecată. S-a lăsat cu ţipete şi voci ridicate VIDEO

Gabi Bădălău, test anti-drog

Claudia Pătrăşcanu spune fostul soţ e favorizat datorită influenţei pe care o are tatăl acestuia, Niculae Bădălău. Aceasta a mai declarat că deşi a depus probe şi dovezi „grele” la dosar, care îl incriminează pe Bădălău, nu au fost luate în seamă, în plus, până acum i-au fost respinse probele audio, video, doar solicitarea testului anti-drog a fost acceptată.

Procesul de ieri a început prin audierea martorei lui, care la intrarea în sala a fost pusă sa jure cu mâna pe Biblie şi în loc sa spună: “aşa să-mi ajute Dzeu”, a spus “aşa să mă ierte Dzeu” …. bineînţeles că am făcut o observaţie către doamna preşedinta pentru ceea ce a spus martora şi am fost dată afară din sală 40 de minute.

Bineînţeles că martora mincinoasă, menajera care este plătită de familia Bădălău să-mi facă rău, pe care am tratat-o impecabil şi pe care niciodată nu am deranjat-o, a plecat satisfacută de răul pe care l-a făcut şi că nu a mai fost pusă încă o dată să jure corect pe Sfânta Biblie.

Unde va fi trimis băiatul să-şi facă testul drogurilor, bunicule? Tot la relaţiile de baza pe care vi le-aţi format datorită sacoşele de bani pe care fiul dv le aducea în casă şi pentru care tremuram de frică? Unde îl veţi trimite pe odorul pentru care i-aţi plătit zeci de mii euro la cămătari în procese penale cu furt de maşini, cu anturaje dubioase, bunica (mama) care datorită dv a ajuns sa facă toate aceste nenorociri pentru care îi luaţi apărarea în loc să-l duceţi pe un drum bun?!

Dacă aţi uitat, vă readuc eu aminte când aţi plătit cu bani grei un martor mincinos în procesul cu furt de maşini în care era implicat şi fiul dar pentru care l-aţi scos basma curată, iar alţii stau şi zac în închisoare datorită unei mărturii mincinoase„, a scris Claudia Pătrăşcanu pe Facebook.

Citeşte şi: Niculae Bădălău a anunţat că se retrage din viaţa politică: „A venit momentul”. Ce mesaj le-a transmis social-democraţilor

Artista anunţă dezvăluiri importante în presă

În zilele următoare, voi povesti şi cum un număr de telefon al unui mare om al justiţiei a ajuns la mine livrat chiar de fostul socru din greşeală şi nu înţeleg ce legături are cu acest domn.

Vă voi relata şi cum a ajuns fata fostului meu socru să lucreze la aeroport, am şi dovezi scrise, vă voi relata şi cum a ajuns fostul meu socru sa facă un mare salon de evenimente şi cu ce bani, vă voi arată şi unde se mai duc banii dvs atunci când vă chinuiţi să obtineţi bani pe fonduri europene”, a mai scris Claudia Pătrăşcanu pe Facebook.

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Vacanța în Grecia a unor români s-a transformat într-un coșmar. Au mers la apartamentul închiriat în Halkidiki, dar au fost nevoiți să-și caute altă cazare: ”Am fost victima unei escrocherii”
Capital.ro
România, cea mai nouă forță a Europei. Alianța care ne pune pe harta lumii. S-a semnat
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
S-a decis! Liderii coaliției de guvernare au stabilit data alegerilor!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Aberația cu testul antidrog, criticată și de polițiști. Modificarea la Codul Rutier care te lasă aiurea fără permis intră curând în vigoare
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Bărbat din Hunedoara reținut pentru înșelăciune și fals privind identitatea
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!