Gabi Luncă, internată la Terapie Intensivă! Artista, în vârstă de 82 de ani, este infectată cu Covid-19

Gabi Luncă este internată la Terapie Intensivă. Artista, în vârstă de 82 de ani, infectată cu Covid-19, a ajuns de ugenţă la spital după ce a acuzat stări de rău. De unsprezece zile, doamna muzicii lăutăreşti se luptă cu virusul, iar medicii fac tot ce le stă în putinţă să le salveze.
Alina Costache
16 mart. 2021, 14:11
Gabi Luncă, internată la Terapie Intensivă! Artista, în vârstă de 82 de ani, este infectată cu Covid-19
Gabi Luncă, internată la Terapie Intensivă

Gabi Luncă, internată la Terapie Intensivă. De 8 martie, artista primea o veste teribilă, fusese infectată cu noul coronavirus. Fiica ei văzuse că mama ei avea o tuse uşoară şi având în vedere vârsta înaintată, a decis să facă acest test, care a ieşit pozitiv.

Citeşte şi: Florin Salam, amendat după ce a cântat la o petrecere ilegală. Imagini de la cheful organizat de Ionică Minune VIDEO

Gabi Luncă, internată la Terapie Intensivă

Se simţea totuşi bine, a mers la spital, apoi au externat-o sub tratament. Sâmbătă însă, starea ei s-a înrăutăţit brusc, abia mai putea să respire, iar medicii au internat-o direct la Terapie Intensivă. Nu este intubată, iar medicii fac tot posibilul  să nu se ajungă acolo.

Numele Gabi Luncă este încă cunoscut în România, chiar dacă îndrăgita cântăreață de muzică lăutărească nu mai cântă de zeci de ani, respectiv de când s-a pocăit.

Deși a avut o viață plină și frumoasă din punct de vedere artistic, fără griji financiare, viața artistei nu a fost ferită de nenorociri. Cântăreața a trăit și a trecut printr-o adevărată tragedie.

Gabi Luncă s-a rugat mult ca să aibă un copil și i-a promis lui Dumnezeu că se va pocăi, dacă va rămâne însărcinată. A rămas gravidă și a născut o fetiță, însă nu s-a ținut de promisiune, iar la doar două luni micuța a primit diagnosticul de enecefalită, boală necruțătoare la acea vreme.

Era neagră la faţă, cum e pământul, era desfigurată. A murit pentru că n-am putut să-mi ţin jurământul făcut”, a dezvăluit Gabi Luncă în cartea sa, ”Povestea vieții noastre”.

Gabi Luncă a avut cancer la sân

O altă tragedie trăită de artistă a fost aceea când, în 2009, medicii i-au transmis că are cancer la sân.  “Se poate scăpa foarte uşor de cancer în ziua de azi. Eu am mers la medic imediat ce am simţit că este ceva în neregulă cu mine.

M-am operat, am făcut tratament, tot ce au spus medicii, şi am scăpat. Dumnezeu m-a scăpat. Vreau să le sfătuiesc pe toate femeile să meargă la un control, măcar o dată pe an”, era sfatul lui Gabi Luncă pentru toate femeile.

”Am cerut să îmi fie tăiat sânul. Nu mi s-a părut extrem de grav, având în vedere ce am văzut acolo în salon. Şedinţele de chimioterapie au fost cele mai grele.

Eu am avut părul extrem de mare şi, când îl vedeam cum pică, a fost îngrozitor. Ca în palmă eram în cap. Am purtat perucă foarte mult timp, dar acum totul este bine”, a mai spus Gabi Luncă.

Gabi Lunca s-a născut la data de 16 octombrie 1938 în comuna Vărbilău, județul Prahova, într-o familie cu 6 copii. Când avea doar trei ani și jumătate, mama ei a murit și a fost crescută de o mamă vitregă care se purta urât cu ea.

Talentul muzical l-a moștenit de la tatăl ei, Dumitru Luncă, violonist în cadrul Orchestrei Armatei din Ploiești. Gabi Luncă a devenit cunoscută de la vârsta de 17 ani, când era angajată la Orchestra Flacăra Prahovei din Ploiești.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidl bagă la vânzare de luni, 8 iulie 2024, produse care au făcut furori în rândul românilor. Nu vor sta prea mult la raft
Capital.ro
Decizie pentru cei care au aceste modele de TELEVIZOARE. Intră în vigoare chiar din luna AUGUST
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Salarii uriașe pentru românii care se angajează aici! Poți câștiga 9.600 de lei lunar!
Adevarul
Corina Cușa, profesoară: „A apărut un fenomen periculos în timpul vacanței mari: inactivitatea, ca formă de ocupare a timpului liber“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Big Brother se extinde. Statul va ști și ce telefon folosești. Legea, publicată în Monitorul Oficial
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani
Capital.ro
S-a dat lege OBLIGATORIE pentru toată România. Se aplică din luna OCTOMBRIE 2024
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Bunicii din Europa pot beneficia de concedii și plăți pentru îngrijirea nepoților
MediaFlux
VINE CRIZA! Va fi mai RĂU CA ÎN 2008
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!