Gabriel Fătu s-a căsătorit a treia oară, în secret. Cine este aleasa inimii sale: „Am vrut să fim foarte direcți”

Gabriel Fătu s-a căsătorit în secret cu aleasa inimii sale. Actorul se află la cel de-al treilea mariaj, iar la cununie nu au fost prezenți decât nașii, familia aflând abia după ce au fost semnate actele.
Alina Costache
20 feb. 2024, 19:52
Gabriel Fătu s-a căsătorit a treia oară, în secret. Cine este aleasa inimii sale: „Am vrut să fim foarte direcți”
Gabriel Fătu s-a căsătorit în secret

De Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie, Gabriel Fătu s-a căsătorit pentru a treia oară. Jumătatea lui este Alina, cu care are o relație deja de ceva timp. Cununia civilă a avut loc în secret și a fost un eveniment discret, la care au participat doar nașii.

„Oficial abia s-a întâmplat, nu știu cum de știți. Noi am vrut să fim foarte discreți, adică, doar eu și soția cu prietenii noștri care ne-au devenit nași. La primărie am mers noi doi. Zilele trecute ne-am dus și am semnat acea hârtie, care nu știm dacă ne încurcă sau nu, dar pentru că trebuie să faci asta, la un moment dat, am făcut și asta.

Pentru că viața mea, dacă m-ați urmărit în ultimul timp, a fost mai discretă și am încercat să nu mai fiu așa pe toate gardurile și să nu fac publicitate cu orice preț”, a povestit actorul la Antena Stars.

Citește și: Oana Lis, sfatul unui mariaj de durată. Ce trebuie să faci în fiecare seară înainte de culcare

Evenimentu a fost foarte discret, iar actorul nu și-a dorit o nuntă cu fast. După ce au spus „Da” în fața ofițerului Stării Civile, Gabriel Fătu și soția sa, Alina, alături de nași să ia cina la un restaurant din Capitală. La câteva ore după ce s-au căsătorit, cei doi și-au anunțat familia despre cununie.

„Pentru că noi, actorii, avem nevoie de publicitate și să fim promovați, dar am ales un moment în care, să vă zic un secret, nu a știut nici mama mea, care se află în Spania la fratele meu, la surori, pentru că s-au mutat acolo cu toții. Nici părinții soției nu au știut, adică nu au știut nimic. Le-am spus abia după. Am ieșit seara cu nașii la o cină, apoi le-am spus părinților. Am început să le dăm mesaje”, a mai spus Gabriel Fătu.

Actorul a povestit și cum a întâlnit-o pe actuala lui soție. Spune că un grup comun de prieteni i-a adus împreună și a fost tocmai în Mexic după Alina. Partenera actorului lucrează la Tribunalul Ilfov.

„E un concurs de împrejurări, a trebui să mă duc până în Mexic după ea. Divorțul m-a adus în lumea asta juridică și, printr-o conjunctură, printr-un prieten al unui prieten, am întâlnit-o”, a completat actorul.

Citește și: Cătălina Mustață, dezvăluiri despre divorțul traumatizant de Florin Zamfirescu și despre căsnicia cu actualul soț, care i-a fost diriginte în liceu: „Dumnezeul nostru spiritual oferă adesea compensații nedreptăților”

Gabriel Fătu a mai fost căsătorit cu regizoarea Chris Simion, de care a divorțat în 2015. Mai apoi s-a căsătorit cu Georgiana Stancu, alături de care are o fiică, însă s-au separat legal după cinci ani de la căsătorie.

„Ne-am ajutat şi am crescut împreună. Am iubit-o şi m-a iubit foarte mult. Dar oamenii se mai şi despart. Unii fac parte din viaţa altora doar o perioadă. Nu există nimeni legat pe viaţă de cineva. Venim şi plecăm singuri”, spunea Gabriel Fătu, la momentul divorțului de Chris Simion.

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
De ce să ții valiza în cadă după ce te cazezi la hotel. Explicația te va surprinde cu siguranță
Capital.ro
Se confiscă toți banii. Rămâi pe loc fără cont bancar: Statul a demarat procedura
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
Valul de caniculă amenință cu o CRIZĂ alimentară. E risc major de penurie!
Adevarul
Afacerea clandestină care i-a transformat pe securiști în milionari. „Mulți oameni și-au vândut casa pentru asta” INTERVIU
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Dorian Popa ar putea să se lase de cântat. Cât câștigă artistul din muzică
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Amantlâc pe față în showbiz-ul românesc! E iz de scandal! Soția sportivului cu amantă a decis să se răzbune pe spărgătoarea de căsnicii: „Scai obosit”
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Avertizare de cod galben de ploi și vijelii pentru 10 județe până marți
Capital.ro
Rămâi cu ZERO lei pe card. Alertă pentru românii cu bani la bancă. Să nu răspunzi!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
"A băgat în pământ un suflet nevinovat" - Bunicul băiețelului ucis în accidentul din Pantelimon, declarații cutremurătoare
substantial.ro
Premierul din Bangladesh, Sheikh Hasina, a demisionat și a părăsit țara
MediaFlux
SUMA DUPĂ RECALCULARE! Poștașii aduc FLUTURAȘII de PENSIE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!