Gabriela Cristea, dezvăluiri dureroase despre căsnicia cu Marcel Toader și despre divorț chiar în fața lui Tavi Clonda: „A fost extrem de dureros, pierdusem practic orice speranță. Când ești la pământ, nu mai ai unde să cazi”

Ca orice om, și Gabriela Cristea își dorea, cu mulți ani în urmă, să aibă o familie și un acoperiș deasupra capului și să aibă parte de liniște și de iubire. A crezut că a găsit toate acestea atunci când l-a cunoscut pe Marcel Toader, dar la scurt timp totul s-a năruit.
Irina Dumitrescu
19 dec. 2023, 16:28
Gabriela Cristea, dezvăluiri dureroase despre căsnicia cu Marcel Toader și despre divorț chiar în fața lui Tavi Clonda:

Gabriela Cristea a vorbit, recent, despre perioada sumbră din viața ei care a urmat divorțului de Marcel Toader. Și toate acestea le-a spus chiar în fața actualului soț, căruia i-a făcut o declarație de dragoste specială.

Vizavi de familie, vreau să vă spun că visul meu cel mai mare a fost să am o familie împlinită. Acesta a fost visul meu dintotdeauna. În urmă cu 11 ani, încheiam visul acesta – așa credeam cel puțin în momentul acela…. Un divorț extrem de dureros, în care pierdusem practic, orice speranță. Și mă gândeam că nu mai am nicio șansă în viața asta. Voiam să încerc într-o viață viitoare. Până când a apărut domnul de aici, din stânga mea, ‘Făt-frumos’, dar călare pe un cal… ‘ce culoare avea mașina ta?’ Nu mai știu, albastră. Și m-a făcut să îmi schimb optica la 180 de grade„, a declarat Gabriela Cristea, potrivit viva.ro.

Cum a reușit Gabriela Cristea să treacă peste divorțul traumatizant de Marcel Toader

Vedeta de televiziune a dezvăluit și cum a reușit să treacă peste acea perioadă care a pus-o la pământ.

Și atunci mi-am dat seama că, atunci când ești la pământ – și cred că asta trebuie să fie și ideea unui campion – când ești la pământ nu mai ai unde să cazi. Nu poți decât să te scuturi de energia negativă și să te ridici. Și în felul acesta ajungi pe cea mai înaltă treaptă.Dacă aveți o familie împlinită, cu siguranță toate celelalte vor veni de la sine. Crăciun fericit!„, a încheiat Gabriela Cristea.

Acum, vedeta a reușit să își vadă visul împlinit. Este căsătorită de 8 ani cu Tavi Clonda, iar împreună au două fetițe, pe Victoria și Iris.

Citeste si Gabriela Cristea, criticată după ce le-a cumpărat fetițelor cadouri scumpe de Moș Nicolae: „De Crăciun, fetele vor primi o mașină. Așa e cu ăștia lăudăroși”

Gabriela Cristea, abuzată fizic și verbal de Marcel Toader

Gabriela Cristea și Marcel Toader au fost căsătoriți în perioada 2008 – 2013. În tot acest timp, Gabriela Cristea susține că a îndurat chiar și abuzuri de ordin fizic, iar când și-a dat seama că este prea mult, a pus capăt căsniciei și a divorțat de Toader.

Da, este adevărat. M-a agresat fizic. S-a întâmplat de două ori. O dată pe 25 decembrie, nu pe 24, așa cum a sugerat Marcel că de fapt am avut o seară magică. Ultima dată s-a întâmplat pe 9 martie. Nu am să intru în amănunte, dar ceea ce pot să spun este că indiferent dacă e mult sau puțin, s-a întâmplat și nu trebuia. Prima dată zici că lucrurile au degenerat din diverse motive, însă a doua oară deja e prea mult. Sunt hotărâtă în privința divorțului, sunt convinsă că e cea mai bună soluție. Indiferent de ceea ce o să-mi rezerve viața, știu sigur că nu mai vreau să continui această căsnicie”, spunea Gabriela Cristea.

Citeste si Gabriela Cristea adusă la capătul răbdării de Tavi Clonda: „S-a dat jos din mașină și a plecat!” Ce se întâmplă acum între cei doi

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Este vestea cea mare! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele românilor
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Schimbări în supermarketuri. Noi obligații pentru producători
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Nuntă cu final tragic! O șoferiță și-a condus mama spre MOARTE, după ce s-a răsturnat într-o râpă.
Capital.ro
Doliu național. S-a stins un titan al muzicii românești: A dus numele țării pe toate continentele lumii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Prognoză meteo pentru următoarele două săptămâni: alternanțe între caniculă și instabilitate atmosferică
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!