Gabriela Cristea, noi controverse pe Internet. Ce nemulțumiri au avut fanii vizavi de rețeta de zacuscă: „Nu sunt bucătar autorizat cu acte în regulă”

Gabriela Cristea este din nou în centrul atenției, după ce fanii și-au exprimat unele nemulțumiri vizavi de rețeta ei de zacuscă. Prezentatoarea împarte cu urmăritorii săi din mediul online rețetele pentru preparatele pe care le pregătește familiei.
Alina Costache
28 aug. 2024, 10:28
Gabriela Cristea, noi controverse pe Internet. Ce nemulțumiri au avut fanii vizavi de rețeta de zacuscă:
Gabriela Cristea, noi controverse pe Internet

Gabriela Cristea a făcut furori cu rețeta de zacuscă, însă au fost internauți care au avut de comentat și anume că nu a călit ceapa. Soția lui Tavi Clonda a explicat de ce nu a făcut asta, mărturisind că are arsuri la stomac, iar această rețetă pe care a făcut-o anul ăsta este una dintre cele mai bune de până acum.

Citește și: Cum pregătește Gabriela Cristea cele mai delicioase vinete la borcan pentru la iarnă: „Nu trebuie să puneți foarte multă sare”

Gabriela Cristea a făcut business din mâncărurile sale

Nu e literă de lege ce spuneți voi sau ce spun eu. Fiecare alege să facă anumite lucruri așa cum consideră de cuviință. Mi-ați spus că de ce nu am pus ulei înainte și de ce nu am călit ceapa. Dacă vreți, vă dau și explicațiile. Eu nu fac zacusca cu ceapa călită, ci o las să se fiarbă în interior. Știu că gustul ar fi mai accentuat, dar nu vreau să fac chestia asta pentru că am arsuri după de la treaba asta.

Atunci, prefer să fac cu ceapa fiartă în interiorul zacuștei. Gustul nu e cu mult diferit. Anul ăsta, credeți-mă pe cuvânt, cum am făcut rețeta aia, făcută la foc de lemne, afară în tuci, Doamne, deci a ieșit o zacuscă de te lingi pe degete. În seara în care am făcut zacusca, am gustat-o și mi s-a părut bună.

Am lăsat un borcan la frigider, că zacusca se mănâncă rece și am mâncat astăzi de dimineață. Cum a ieșit zacusca de anul acesta, senzațională! E o rețetă pe care o face soacra mea și care mi-a plăcut și mie. După ce borcanele de zacuscă cu fasole stau așa și le desfaceți după o lună, zacusca are așa o finețe de la fasolea aia.

Dacă vreți să faceți cum spun eu, e foarte bine. Dacă vreți să faceți după rețeta voastră, care știți că vă iese, e la fel de bine. Eu nu spun că vă dau rețeta 100%. Nu sunt bucătar autorizat cu acte în regulă și nici nu știu toate rețetele din lume. Prin rețetele pe care le postez pe pagina mea de Facebook vă spun cum fac eu”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.

Spynews
Cum arată acum Larisa, femeia cu care Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit. Seamănă perfect cu Cristina Pucean, actuala iubită / FOTO
Bzi.ro
Irina Columbeanu uimește cu talentul ei în materie de fashion! Fiica Monicăi Gabor ar putea face carieră din asta!
Fanatik.ro
Gigantul de sute de miliarde de euro care revine în România. Va activa pe piața RCA
Capital.ro
Decizia finală pentru Elena Udrea. Judecătorii nu i-au dat nicio șansă
Playtech.ro
I-au ieșit SÂNII din rochie! Monica Bîrlădeanu, DECOLTEU năucitor înainte de nunta cu Valeriu Gheorghiță
DailyBusiness
Recalcularea pensiilor ZGUDUIE România. Sorin Grindeanu: „Mama a primit 700 de lei în plus. A fost bine gândită acțiunea!”
Adevarul
Cele mai populare buncăre pentru apocalipsă printre ultrabogații lumii
Spynews
Ema Oprișan, mesaj dureros după ce ar fi fost părăsită de Răzvan Kovacs, tatăl copilului! Ce a transmis fosta concurentă de la Insula Iubirii: "Te simți nevăzut și neauzit..." / FOTO
Spynews
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, din nou în sala de judecată! Vedeta, declarații exclusive despre noul proces
Evz.ro
Undă verde pentru autostrada Sibiu-Nădlac. Lucrările pentru tronsonul lipsă pot începe
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Andra și Cătălin Măruță, în doliu! A murit în urmă cu câteva ore
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Românul care primește o pensie cu 5.930 de lei mai mult după recalculare: Care este suma finală pe care pensionarul o va primi lunar
Capital.ro
Dincă, nevinovat?! Cutremur în dosarul Caracal. Bunicul Luizei a recunoscut tot
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
stirilekanald.ro
Ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu. Cutremur în cazul Caracal! Bunicul fetei aruncă bomba
substantial.ro
Juan Izquierdo, fotbalist uruguayan, a decedat la cinci zile după ce s-a prăbușit pe teren
MediaFlux
Mișcare DISPERATĂ a lui TRUMP. Ce a ajuns să VÂNDĂ ca să facă rost de bani
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...