Gabriela Cristea și-a deschis o afacere cu produse din propria cămară. Cât costă un borcan de zacuscă pregătit de vedetă

Gabriela Cristea, cunoscuta și îndrăgita prezentatoare TV, a vorbit despre produsele din cămară, pe care le are disponibile pentru iubitorii de preparate de casă.
Filip Stan
19 mart. 2024, 20:08
Gabriela Cristea și-a deschis o afacere cu produse din propria cămară. Cât costă un borcan de zacuscă pregătit de vedetă

Gabriela Cristea se filmează non-stop pregătind diverse conserve, dar nu întâmplător, pentru că are şi o afacere în domeniul culinar.  „Tot borcanul îmi vine să-l mănânc.”, spune Gabriela Cristea, care are la vânzare zacuscă, dulceață de ardei iuți sau de portocale, preparate chiar de ea.

Pe lângă cariera în televiziune pe care Gabriela Cristea o are, aceasta este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde a păstrat mereu contactul cu urmăritorii săi. Vedeta are și o afacere cu haine, însă deoarece iubește preparatele făcute acasă, aceasta și-a deschis o afacere și cu produse artizanale, despre care a vorbit.

Dulceață de ardei iuți, de portocale, zacuscă de vinete sau de fasole, Gabriela Cristea a vorbit despre toate și a degustat bunătățile din borcane.

„Sunt produse pe care eu le fac și cu siguranță le-ați mai văzut la mine. Vreau să vă arăt câteva produse pe care le am acasă și pe care le fac. Am pregătit niște borcane cu dichis. Dar să trecem la degustat.

Am prăjit niște pâine pentru a putea să degustăm. Prima dată începem cu zacusca aceea clasică, cu vinete și ardei mulți. Să vă povestesc despre arome. Este sărată exact cât trebuie, are ulei exact cât trebuie, cât să nu rămână deasupra. Zacusca cu fasole stă la loc de cinste. Ce bine miroase! Zacusca cu fasole este rețeta pe care am preluat-o de la soacra mea. În Ardeal se face această zacuscă, iar fasolea în zacuscă face ca aceasta să fie mai păstoasă, mai delicată.

Poate vă gândiți ca fasolea e puțin mai agresivă, dar, din contră. Tot borcanul îmi vine să-l mănânc. Am și ceva pentru friptură. Am un copan de pui, dar merge și la carnea de porc, de berbecuț sau miel. Dulceața de ardei iuți. Este picantă, dar nu foarte, foarte picantă pentru a fi mâncată de orice gurmand, chiar și cel care suportă mai puțin iuțeala. Dulce, aromată, picantă. Pentru că aromele din cămară trebuiau să conțină și ceva dulce, am pregătit dulceața de portocale.
Puteți să o folosiți la prăjituri și este și mai delicată dacă o mâncați cu fois gras. Acesta este felul meu preferat. Sau un pic de pâine prăjită cu unt sau dulceață de portocale.”, a povestit   Gabriela Cristea pe rețelele de socializare, potrivit kfetele.ro

Pentru iubitorii de zacuscă și dulceață, trebuie să știe că un borcan de zacuscă de vinete sau fasole costă 33,50 lei, iar un borcan de dulceață de ardei iuți costă 26,50 lei. Cât despre dulceața de portocale și efortul depus pentru ea, aceasta are prețul de 28,50 lei, pentru un borcan.

Noua afacere cu care se laudă Gabriela Cristea: „Puteți deja să faceți comenzi”. Ce prețuri a setat celebra prezentatoare

Gabriela Cristea și-a deschis o afacere cu cozonaci. În vârstă de 49 de ani, celebra prezentatoare tv continuă să se ocupe de cariera sa de peste trei decenii, dar s-a decis să pornească și un nou business din care speră să își rotunjească veniturile.

Citește și: Gabriela Cristea acuză stări de rău. Prezentatoarea s-a destăinuit fanilor: „Este cel mai grav dintre toți anii. Îmi vine să las pe toată lumea baltă.”

Noua afacere cu care se laudă Gabriela Cristea

Gabriela Cristea este foarte activă și în mediul online, acolo unde păstrează legătura strâns cu urmăritorii săi. Pe lângă afacerea cu haine pe care o are, vedeta și-a mai deschis una ce are ca obiect vânzarea de cozonaci artizanali.

Se știe despre vedeta de televiziune că este o gospodină iscusită, gătind adesea pentru familia și prietenii săi. Acum, însă, Gabriela Cristea le dă posibilitatea urmăritorilor să achiziționeze unul dintre cele mai apreciate preparate ale sale, și anume cozonacul. Mai exact, vedeta și-a deschis un site unde comercializează cozonacii relizați după rețeta sa proprie. Ea a pregătit 6 sortimente pentru doritori.

„Abia aștept să încep să fac cozonaci pe bandă rulantă. Să știți că și voi veți putea comanda cozonacii mei. Puteți deja să faceți comenzi pentru că site-ul este deja gata și puteți să vă alegeți perioada în care să primiți cozonac. Momentan venim doar cu aceste 6 categorii: cozonac cu ciocolată și cu cremă gianduia și nuci. Avem aceeași variantă și pe babka. Avem cozonac cu fistic și babka cu fistic. Mai avem o variantă care mie mi se pare câștigătoare. Este cozonacul cu piure de măr, cu nuci și cremă de caramel sărat. N-ați mâncat așa ceva! Avem și varianta de babka, și varianta de cozonac”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.

Pe site-ul Gabrielei Cristea, persoanele interesate pot comanda cozonacii realizați după rețeta unică a vedetei de televiziune.

„Cel mai exigent bucătar, Gabriela Cristea, se asigură că fiecare produs respectă rețeta sa, înainte de a ajunge la tine. Astfel, îți livram o fărâmă dulce, aproape de perfecțiune”, scrie pe site-ul cu cozonaci.

Pentru a intra în posesia ineditelor preparate, doritorii nu trebuie să se zgârcească la bani. În funcție de sortimentul ales, prețurile încep de la 85 de lei pentru cel cu mere, nucă și caramel sărat și ajung până la 140 de lei pentru cel cu fistic. Cantitatea unui cozonac este de 900 de grame.

Citește și: Gabriela Cristea, anunț surprinzător pentru fani: „Mă gândesc să plec în Spania”. Motivul pentru care este dezamăgită de România

Gabriela Cristea, desființată de români după și-a filmat soacra în timp ce gătea. „Știți ce-mi place? Face ea de mâncare”

Recent, Gabriela Cristea a postat, pe rețelele sociale, câteva imagini cu soacra ei, însă oamenii nu au văzut cu ochi buni postările prezentatoarei de televiziune.

Citește și Gabriela Cristea și Tavi Clonda, concediați printr-un mesaj: „Sunt semi în panică. O să văd cum mă descurc”

Recent, prezentatoarea s-a afișat pe rețelele sociale alături de soacra ei, însă internauții nu au văzut cu ochi buni postările prezentatoarei de televiziune.

Internauții au criticat-o pe Gabriela Cristea pentru că o filma pe femeie, în timp ce aceasta gătea.

Vedeta a stârnit o sumedenie de păreri, după ce a postat mai multe imagini alături de soacra sa.

Pare că prezentatoarea TV adoră să petreacă timpul în compania mamei lui Tavi Clonda, motiv pentru care, recent, a postat-o pe femeie pe Facebook.

Zilele trecute, Gabriela Cristea a sărbătorit ziua de naștere a uneia dintre fetițele sale. Prezentatoarea TV s-a pregătit meticulos pentru acest eveniment și a organizat totul în detaliu pentru o petrecere pe cinste.

Desigur, toată familia trebuie să fie prezentă la astfel de evenimente, motiv pentru care a fost prezentă și mama lui Tavi Clonda.

Gabriela Cristea consideră că o zi de duminică perfectă înseamnă să petreacă timp alături de familie și să se bucure de momente de liniște, savurând mâncarea delicioasă și vorbind cu persoanele dragi.

Dacă bunica a fost prezentă, nu a stat cu mâinile în sân. Femeia i-a dat o mână de ajutor prezentatoarei de televiziune. Mai exact, a gătit unul dintre felurile de mâncare preferate ale nepoților ei, și anume, ciorbă de perișoare.

În același timp, nici Tavi Clonda nu a stat cu mâinile în sân, pentru că artistul s-a ocupat de curățenia casei.

„Știți ce-mi place cel mai mult și cel mai mult? Când vine soacra mea la mine, face ea mâncare. Ne răsfață pe toți, soțul dă cu aspiratorul și bunica e în acțiune! Ciorbă de perișoare și ce bine arată, buni!

Vreau să zic că miroase și foarte bine. Ne-am învârtit, ne-am răsucit, n-aveam din ce să facem ciorbă, am sunat-o pe vecina mea, Dana, ca să nu mai ieșim la cumpărături, că așa e treaba. Să avem și noi o duminică în familie în care să ne relaxăm”, a povestit Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

”Poate înveți de la ea”

Cum românii au mereu păreri, așa s-a întâmplat și în cazul de față. După ce au văzut gestul bunicii copiilor, aceștia au apreciat modul în care vârstnica are grijă de familia ei.

Deși cele două par că au o relație foarte frumoasă, gurile rele nu s-au abținut și au lăsat câteva păreri în secțiunea de comentarii.

Au remarcat, de asemenea, relația pozitivă pe care o păstrează cu soacra sa, chiar și în contextul unei relații complicate cu părinții săi.

Citește și Triunghi amoros cu Gabriela Cristea – Tavi Clonda şi o persoană sexy misterioasă, care i-a spus că e însărcinată. Cum s-a dat de gol soţul prezentatoarei TV

„Felicitări, bunica!”, „Duminica este pentru odihnă, dar mâncarea (ciorba) și spălatul vaselor sunt necesare. Buni are suflet mare și este unică, precum orice femeie!”, „Ce culori! Gustul cred că super deosebit de delicios!!”, „După sufletul vostru! Oamenii mei dragi mie. O familie de nota zece. Felicitări!”, „Soacra ta este o adevărată gospodină și nu este pe toate rețelele de socializare cu minunatele rețete. Poate înveți măcar de la ea ceva bun”, ”Bravo ei, la vârsta ei oare tu cum o să fii?”, „Săraca femeie, o zăpăcești”, au fost doar câteva dintre comentariilor internauților.

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Un nou pericol vine din China, după pandemia care a ucis milioane de oameni. Despre ce e vorba
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Se modifică vârsta de pensionare: La ce vârstă vor putea ieși femeile la pensie în 2024
Capital.ro
Plată FĂRĂ numerar. Devine obligatoriu în toată România. Guvernul dă ordin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Institutul ‘Elie Wiesel’ condamnă decizia Sinodului BOR de a canoniza clerici cu trecut legionar
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'