Gabriela Firea îl acuză pe Nicuşor Dan că a făcut un troc pentru Primăria Capitalei. „Aceste alianţe politice sunt ruşinoase”

Primarul general Gabriela Firea l-a acuzat pe Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR-PLUS pentru Primăria Capitalei, că a făcut un "troc", iar bucureştenii vor ajunge să plătească pentru a fi consultaţi în spitalele municipalităţii. Cât despre o posibilă candidatură a lui Traian Băsescu, edilul Capitalei a afirmat, în direct la România TV, că "este deschisă această cursă".

RomaniaTV.net
05 aug. 2020, 19:11
Gabriela Firea îl acuză pe Nicuşor Dan că a făcut un troc pentru Primăria Capitalei. „Aceste alianţe politice sunt ruşinoase”

„Toată lumea se înscrie în această cursă. La o săptămână mai apare cineva. Dacă domnul Băsescu consideră că are şanse, de ce nu? Este deschisă această cursă”, a precizat Gabriela Firea, la România TV.

Edilul Capitalei a precizat că în ultima perioadă „toată lumea se bate să facă tot feluri de înţelegeri, alianţe, coaliţii, trocuri politice”.

„Un candidat la Primăria Capitalei se laudă că are 3-4-5 partide care-l sprijină. Pe mine mă sprijină cetăţenii. (…) Nu mă bat să închei nicio alianţă politică. Nu vreau să fac niciun troc. Nu vreau înţelegeri ascunse. Aceste alianţe politice care s-au încheiat sunt ruşinoase.

Câtă vreme PNL-USR-PLUS ca să-l susţină pe domnul Dan i-au promis domnului Vlad Voiculescu postul de viceprimar să răspundă doar de sănătate, adică că conducă 20 de spitale? Adică ce să facă? Să mergem să plătim de acum la spitalele Primăriei Capitalei”, a menţionat Gabriela Firea.

Reacţia lui Marcel Ciolacu, după atacul lui Klaus Iohannis la adresa PSD. „Guvernul PNL mafiot şi corupt şi-a dat mâna cu interlopii”