Gabriela Firea, necruţătoare cu Vlad Voiculescu. „E dovada vie a imposturii și a oportunismului care definește guvernul Cîțu”

Gabriela Firea, prim-vicepreşedintele PSD, l-a criticat în termeni duri pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, pe care-l acuză că va adânci criza și va amplifica problemele". Senatoarea susţine că Voiculescu este "dovada vie a imposturii și a oportunismului care definește guvernul Cîțu".
Razvan Mihalascu
17 mart. 2021, 22:14
Gabriela Firea, necruţătoare cu Vlad Voiculescu.

Gabriela Firea susţine că fiecare zi cu Vlad Voiculescu la conducerea Ministerului Sănătăţii adânceşte criza şi amplifică problemele. Fostul edil al Capitalei afirmă că ministrul Sănătăţii este direct răspunzător că medicii din centrele de vaccinare nu au fost plătiţi la timp.

„Ministrul nu știu, nu semnez, nu răspund! Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, este dovada vie a imposturii și a oportunismului care definește guvernul Cîțu.
Voiculescu spune întruna că nu știe, că nu semnează și că nu răspunde detalii, dar este principalul vinovat pentru faptul că medicii din centrele de vaccinare nu sunt plătiți, pentru scandalul datelor secrete și pentru criza paturilor de la ATI.

Fuga de răspundere a ministrului Sănătății, lipsa de performanță, refuzul de a-și asuma măsuri și explicații necesare și scandalul declarațiilor dintre el și premierul Cîțu vulnerabilizează sistemul de sănătate din România exact în momentul în care era mai multă nevoie de competență, de spirit organizatoric și de asumare a deciziilor. Iar consecința directă este creșterea numărului de bolnavi și de morți”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Citeşte şi: Gabriela Firea anunţă că a depus plângere penală pe numele lui Nicuşor Dan, pentru că ar fi înghesuit 21 de consilieri într-o cameră timp de 10 ore

Gabriela Firea cere demiterea lui Vlad Voiculescu. „A greșit prea grav și prea des!”

„Vlad Voiculescu a greșit prea grav și prea des! Fiecare zi cu el ministru al Sănătății va adânci criza și va amplifica problemele; pur și simplu, Voiculescu nu mai are resurse nici de legitimitate și nici de încredere pentru a continua.
Cerem încă odată demiterea sa, până nu e prea târziu și pagubele prea mari!
Am discutat acest subiect grav şi în cadrul intalnirii de azi, cu presedintii si parlamentarii social – democrati din Bucuresti!”, a mai precizat fostul primar general al Capitalei.

De asemenea, prim-vicepreşedintele PSD consideră că rezultatul unui an şi jumătate de guvernare de dreapta se traduce în „mai puţini bani în buzunar pentru fiecare român”. Fostul edil al Capitalei a avertizat că preţurile de consum în luna februarie 2021 sunt mai mari decât în anul predecent.

Gabriela Firea susţine că Executivul condus de Florin Cîţu a luat măsuri care au dus la creşterea preţurilor, ceea ce se traduce printr-o diminuare a veniturilor. Senatoarea PSD a criticat în termeni duri decizia guvernanţilor de a îngheţa pensiile şi salariile pe fondul crizei generate de pandemia de COVID-19.

Citeşte şi: Gabriela Firea spulberă Guvernul Cîţu. „Au înghețat pensiile și salariile, dar degeaba. Avem și inflație și creștere a prețurilor de consum!”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Satul din România cu plaje fine, liniște și mâncare bună. Ideal pentru cei care s-au săturat de aglomerația și serviciile de pe litoral
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
Românii care stau la curte pot primi amenzi de până la 100.000 de lei
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cât a câștigat Meghan Markle din serialul ”Suits”. Nu a fost nici pe departe cea mai bine plătită actriță
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
32% dintre ucraineni acceptă concesii teritoriale pentru încheierea războiului
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!