Gabriela Firea, răspuns tranşant pentru Raluca Turcan: „E insensibilă la greutăţile semenilor. Cu Netflix aţi încercat?”

Gabriela Firea vine cu o replică acidă, după acuzaţiile lansate de ministrul Muncii, Raluca Turcan, într-o postare pe Facebook cu privire la veniturile bugetarilor.
Alina Costache
08 apr. 2021, 15:01
Gabriela Firea, răspuns tranşant pentru Raluca Turcan:

Gabriela Firea, răspuns tranşant pentru Raluca Turcan. Aceasta spune că ministrul Muncii este insensibil la greutăţile semenilor.

Gabriela Firea, răspuns tranşant pentru Raluca Turcan: „E insensibilă la greutăţile semenilor. Cu Netflix aţi încercat?”

„Veniturile medicilor si profesorilor tot sunt în pericol, în ciuda rāspunsurilor vagi ale ministrului muncii! Oamenii vor avea de suferit în mod real dar doamna ministru e insensibilā la greutātilor semenilor. Deh, e durā! E de dreapta!

În loc să se concentreze asupra harababurii pe care au creat-o și continuă să o creeze în domeniul Muncii, doamne scrie în miez de noapte pe Facebook! Doamna Turcan, cu Netflix ati incercat?

Doamna ministru, faptul că ați promovat și susțineți un Memorandum care duce la scăderea veniturilor medicilor, profesorilor, pompierilor, polițiștilor etc.. nu e vina Gabrielei Firea!

Nici faptul că inițial l-ați negat!

Faptul că am făcut publice intențiile dumneavoastră, adică Memorandumul privind salarizarea, i-a determinat până și pe colegii dumneavoastră din Coaliție, de la USR, să declare public că nu îl susțin! Așadar, în loc să vă pierdeți vremea scriind despre mine pe FB, mai bine ați găsi soluții la problemele pe care tot dumneavoastră le-ați creat! Succes!”, a scris Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

Raluca Țurcan spune că unele sporuri bugetare sunt alocate anumitor angajați care desfășoară munci ce nu justifica acești bani.

„Ne uitam la toate sporurile în sectorul public pentru bugetul din 2021 să vedem care dintre ele se justifica sau nu și ne uitam la tot sistemul de salarizare. În același timp, pentru 2021, vom veni cu o lege a salarizării care să elimine din inechități.

Așa cum a fost făcută, Legea salarizării în 2017 promitea acest lucru. După aceea, au apărut tot felul de excepții și, de fapt, țineți minte, primul lucru care s-a spus a fost că președintele României are cel mai mare salariu și (…) nu mai este așa. Au apărut tot felul de excepții și trebuie corectate”, spunea Florin Citu, la jumătatea lunii ianuarie, la Radio Guerrilla, întrebat despre sporurile de 30% acordate angajaților din Prefecturi, în perioada pandemiei.

Referindu-se la Legea pensiilor și cea a salarizării, premierul a mai spus că acestea vor fi modificate pentru a tine cont de câteva principii: Legea pensiilor de principiul contributivitatii, Legea salarizării de câteva principii clare pentru a elimina aceste inechități din sistemul public.

Citeşte şi: Olguţa Vasilescu o atacă pe Raluca Turcan după cearta cu Marcel Ciolacu: „Dvs nu înţelegeti ce aveţi de făcut în ministerul pe care îl conduceţi”
 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Zonele răcorite de ploi. Unde vor fi precipitații în România
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!