Gabriela Firea, replică pentru Florin Cîţu pe tema vaccinării: Am difuzat dovada! Hai cu realizările woooww!

Gabriela Firea îl contrazice pe premierul Florin Cîţu care a acuzat membrii PSD că au sabotat campania de vaccinare construită de guvern și că s-au împotrivit PNRR-ului. Firea a postat pe Facebook o fotografie cu ea în timp ce se vaccinează anti-COVID şi îi cere premierului să se apuce de treabă.
Alina Costache
29 iun. 2021, 16:35
Gabriela Firea, replică pentru Florin Cîţu pe tema vaccinării: Am difuzat dovada! Hai cu realizările woooww!

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a prezentat „dovada” vaccinări, după ce premierul Florin Cîţu a cerut acest lucru de la tribuna Parlamentului.

„Ne-a cerut acum Dl Cîțu, de la tribuna Parlamentului, “dovada” vaccinării! Zice că asta e rețeta “fantastică” prin care el va scoate economia din criză! Că așa achită și împrumuturile înrobitoare! Găsește bani de pensii, alocații, sprijin pentru mediul de afaceri! Gata, am difuzat dovada! Hai cu realizările woooww!!!”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Citeşte şi: Florin Cîtu demolează PSD-ul, în ziua Moţiunii: Ați dezvoltat o obsesie, vă e frică! Mai țineți minte când trompetele pesediste anunțau foamete?

Florin Cîțu a pornit un atac virulent asupra membrilor PSD, pe care i-a acuzat că ar fi sabotat campania de vaccinare a guvernului și că au vrut să blocheze PNRR-ul.

„PSD-iştii au făcut tot posibilul să blocheze vaccinarea! Am tot auzit în moţiune vorbind de vaccinare. Singura soluţie de a reveni la normalitate şi a depăşi pandemia este vaccinarea. De ce vrea PSD-ul să blocheze vaccinarea? Aţi văzut vreun lider al PSD să meargă într-un centru de vaccinare să promoveze vaccinarea? Aţi văzut aşa ceva? Vreau să mi-l arătaţi! Unde au fost aceşti lideri în această perioadă în afară de a spune că această campanie nu funcţionează? Niciunul nu a ieşit să susţină campania de vaccinare. PSD a vrut să blocheze chiar şi PNRR. Vă aduceţi aminte de campaniile de şantaj din Parlamentul României?” , a declarat Florin Cîțu.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu: „Domnule Cîțu, aroganța nu vă ajută la nimic. Mai aveți tupeul să stați cocoțat acolo și să le spuneți românilor cât de bine o duc? ”PSD e mai bun decât coaliţia voastră de pierzători””

Şeful Guvernului a adăugat că nici măcar în glumă nu ar contribui la a îşi da jos propriul Guvern pentru ca apoi să guverneze alături de PSD. El a mai precizat că guvernarea este puternică, unită şi pregătită să guverneze în următorii 8 ani, iar PSD a dezvoltat o obsesie personală în ceea ce îl priveşte.

„Două moțiuni simple depuse împotriva mea de PSD. Să nu mai amintim chemări la ora prim-ministrului. Românii au înțeles concluzia. Social-democrații văd în mine cel mai mare inamic al lor. De ce? Pentru că sunt singurul care s-a opus sistematic și vehement oricărei colaborări cu PSD. Toți Românii trebuie să știe că niciodată nu voi face compromisuri, dar mai ales când vine vorba de PSD. Știți că niciodată, dar niciodată, nu aș susține nici măcar în glumă să-mi dau jos propriul guvern să guvernez cu PSD.

Această moțiune, ca și cele de anul trecut, se referă doar la persoana mea. Aveți o obsesie personală, vă e frică. Vă înțeleg, știu că nu vă pricepeți. Vă spun să fie foarte clar, guvernarea merge foarte bine. Coaliția este puternică, unită și pregătită să guverneze cel puțin 8 ani de-acum încolo! Vă spun doar așa, ca să aveți timp să pregătiți toate moțiunile până în 2028. Românii sigur nu mai cred nimic din ceea ce spuneți, mai ales după ce au citit textul jalnic, patetic al moțiunii.

Dragi români, economia a trecut cu bine peste cea mai mare criză din ultima sută de ani. Ce a făcut PSD? A sabotat din Parlament. Mai țineți minte când trompetele pesediste anunțau foamete? Cereți-vă scuze românilor. Cele mai mari creșteri din Uniunea Europeană. Rata inflației este cea mai mică decât guvernările socialiste. Dobânzile sunt mai mici. Lecție de economie, așa se face o guvernare de succes, de centru-dreapta.

Pe 21 iunie 2021 Eurostat a arătat că puterea de cumpărare e mai mare decât în Grecia. Domnule Ciolacu, cred că e momentul să vă cereţi scuze faţă de românii care au credite. I-aţi manipulat. Îi încurajez pe toţi românii care au plătit rate mai mari la bancă să meargă la sediul PSD şi să ceară diferenţă. Sigur au bani de unde să dea”, a transmis premierul Florin Cîţu de la tribuna Parlamentului.

Spynews
”Mai rămâneam împreună”. Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, despre relația cu Claudia Florescu
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
”Amazonul Europei”, destinația din România, pe placul jurnaliștilor internaționali. Turiștii sunt fascinați
Capital.ro
Doar șoferii cu permis de conducere CATEGORIA B au dreptul. Sunt obligați să depună un nou DOSAR
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Cel mai iubit produs de la Lidl se vinde acum cu câțiva lei! Dispare imediat de la raft!
Adevarul
Rușii au lansat o ofensivă amenințătoare în est, unde ar putea cuceri o porțiune semnificativă de teritoriu
Spynews
E periculos să consumi ouă cu două gălbenușuri, sau ouă cu micuțe cheaguri de sânge? Ce spun specialiștii
Spynews
Un tată și-a aruncat de la etajul cinci cei doi copii de 2 și 5 ani, după ce s-a certat cu soția lui. Gestul cumplit s-a terminat tragic: ”A fost sfâșietor”
Evz.ro
Xonia, victima testelor mincinoase ale Poliției. Falsul pozitiv la DrugTest i-a răvășit viața
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 8 iulie. Ce temperaturi vom avea în Capitală
Capital.ro
NOTIFICARE pentru șoferii din România. Hârtia pe care o pot găsi direct pe PARBRIZ
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Rezultatele la Bacalaureat 2024 vor fi publicate pe 8 iulie
MediaFlux
INTERZIS pentru cei care stau la CASĂ! Nou ordin de la UE. Nici România nu scapă
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!