Gabriela Prisăcariu a făcut furori la nunta lui Răzvan Simion. A atras toate privirile cu rochia sexy: „Arăți impecabil”

Gabriela Prisăcariu a făcut furori la nunta lui Răzvan Simion. Matinalul de la Neatza și Daliana Răducan și-au unit destinele pe 8 iunie 2024. La eveniment au fost prezenți și Dani Oțil împreună cu soția sa, Gabriela, care a impresionat cu o ținută spectaculoasă.
Alina Costache
09 iun. 2024, 07:49
Gabriela Prisăcariu a făcut furori la nunta lui Răzvan Simion. A atras toate privirile cu rochia sexy:

Gabriela Prisăcariu a făcut furori la nunta lui Răzvan Simion. Fostul iubit al Lidiei Buble și Daliana Răducan sunt oficial soț și soție, după ce s-au căsătorit într-o ceremonie discretă.

Citește și: Răzvan Simion a renunțat complet la vechiul stil de viață: „După ce am lăsat alcoolul și țigările, s-a schimbat și anturajul”

Gabriela Prisăcariu a făcut furori la nunta lui Răzvan Simion

Gabriela și Dani Oțil nu puteau lipsi de la marele eveniment. Soția prezentatorului de la Neatza a împărtășit câteva imagini cu ținuta pe care a ales-o, rochie de culoare gri, care i se potrivește foarte bine corpului său. Ca accesoriu, a ales o geantă de culoare roșie.

Gabriela a fost pregătită din timp, iar așteptarea lui Dani a stârnit o oarecare nemulțumire. Ea a transmis întârzierea partenerului său pe platformele de socializare, împărtășind situația cu fanii săi pe Instagram.

Eu sunt gata de nuntă. Ai zis că plecăm la 6 omule! Ce faci!? Tocmai ai venit de la enduro, ai urme de noroi pe față! Haide măi, nu pot să cred. (…) Ce voiam să vă spun e că încă îl aștept pe Dani. Își caută pantofii acum.”, a transmis Gabriela Oțil pe Instagram, când a văzut că soțul ei încă nu este gata.

Daliana Răducan și Răzvan Simion s-au căsătorit oficial

A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună.

Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipa în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat.

Astăzi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi.

Vă invităm să ne bucurăm împreună, fiindu-ne alaturi, pe paginile noastre de socializare. Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nunta noastră♥️”, a scris Daliana Răducan.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Cum i-a numit UEFA pe „tricolori”, după gestul incredibil de la Munchen! Naționala României, mesaj de despărțire la plecarea din Germania
Capital.ro
Teo Trandafir îl face praf pe Florin Salam: Regele României a murit!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Anunț de ultimă oră pentru pensionari! Când intră banii în luna iulie
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbări de ultimă oră anunțate de ANM. Fenomene ostile în România
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Cutremur în politică: europarlamentarul, prins în ”fapt” pe Tinder?! Iubita l-a PĂRĂSIT!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Rusia a luat decizia astăzi, 3 Iulie. Au suspendat totul. Anunțul venit de la Kremlin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Peste 12 piloți ucraineni se antrenează pe F-16 în Danemarca și SUA
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?