Gabriela Vladu, eșec dureros în dragoste. Nepoata Stelianei Sima a vorbit despre relația cu fostul iubit: „La început era atent. Apoi a uitat să mai aducă flori”

Gabriela Vladu, nepoata Stelianei Sima, a vorbit despre relația toxică prin care a trecut în urmă cu puțin timp. Dacă lucrurile arătau bine la început, după o periodă iubirea s-a transformat în gelozie și posesivitate.
Alina Costache
24 iul. 2023, 18:08
Gabriela Vladu, eșec dureros în dragoste. Nepoata Stelianei Sima a vorbit despre relația cu fostul iubit: „La început era atent. Apoi a uitat să mai aducă flori”
Gabriela Vladu a dezvăluit prin ce a trecut alături de fostul iubit

Gabriela Vladu se bucură de succes pe plan profesional, reușind să-și construiască un drum în lumea muzicii populare, susținută de mătușa ei Steliana Sima. Însă, pe plan personal lucrurile nu au mers întotdeauna foarte bine pentru ea. Tânăra artistă a trecut printr-o relație care a i-a lăsat un gust amar.

La începutul relației, în timpul pandemiei, totul a fost lapte și miere, dar, odată cu revenirea pe scenă, bărbatul cu șapte ani mai mare decât ea a devenit extrem de gelos. Gabriela Vladu a mărturisit prin ce a trecut, la emisiunea „Destine sub luptă” prezentată de Vasilica Tătaru.

„El a încercat să mă ajutem să mă susțină, avea o firmă de taximetrie, câteva apartamente închiriate, se ocupa și cu criptomonede, era stabil financiar. Apoi a început să apară gelozia. Dacă îmi scria cineva, de ce îmi scria? El avea acces la toate mesajele rețelelor mele sociale, doar ca să nu-l nmai văt atât de gelos. Eu nu aveam acces la ale lui, doar el la mine. Cred că toate chestiile astea apar și din lipsa de încredere”, a declarat Gabriela Vladu.

Citește și: Drama cu care trăiește Steliana Sima de ani de zile. „Mă iubea de la pământ până la cer. Încă simt că mă ține în brațe”

Tânăra l-a cunoscut pe fostul iubit la ziua lui de naștere, acolo unde a fost invitată să cânte, fiind mai apoi cucerită de gesturile sale romantice.

„A fost frumos trei ani de zile. M-a cucerit cu insistența, mă căuta, venea după mine, a fost foarte direct, era normal la început. La început, ca toți băieții, îmi aducea flori, era atent. Apoi a uitat să mai aducă flori. Când i-am zis, mi-a spus să-mi cumpăr că-mi dă el banii. Nu m-am mulțumit cu asta că nici măcar banii nu mi i-a dat pe ele (n.r. glumește cântăreața). Doar începutul a fost frumos, mie mi-a plăcut de omul de la început, mai târziu s-au schimbat lucrurile”, a mai spus Gabriela.

De ziua ei, de Sf. Mihail și Gavril, Gabriela Vladu a decis să pună punct relației, părăsind locuința în care trăia cu fostul iubit. Artista a fost pusă să aleagă – ori își blochează urmăritorii de pe Instagram, ori pleacă de acasă.

Citește și: Ce nu are voie Steliana Sima să facă niciodată în prezenţa soţului ei: „Lui nu-i place muzica populară şi mi-a pus această interdicţie”

„Mi-a răspuns cineva la un story în care cântam. El a văzut și m-a sunat să-mi spună să-l blochez, pe toți mă punea să-i blochez. Mă săturasem să blochez atâția oameni de fiecare dată când voia el. Și mi-a zis: dacă nu-l blochezi, când vin acasă să nu te mai găsesc! Îmi mai spusese de câteva ori înainte, probabil de atunci se accentuase dorința de a avea un loc al meu. Atunci, pur și simplu am plecat”, a mai spus Gabriela Vladu.

Acum, nepoata Stelianei Sima și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat mult mai înțelegător.

Spynews
Ciclonul Boris a făcut ravagii în România! Două persoane au murit în Galați și alți zeci de oameni au nevoie de ajutor. Imagini îngrozitoare | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Horoscop rune16 – 22 septembrie 2024. Mihai Voropchievici: Trei zodii dau lovitura, câștiguri pe toate planurile
Capital.ro
Doliu în televiziune. Marele actor s-a stins. Milioane de oameni l-au iubit
Playtech.ro
Oana Turcu, de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos. Zici că e o altă persoană, cum arată acum
DailyBusiness
Primul tren electric chinezesc va circula în România. Prin ce orașe va trece
Adevarul
Ororile dictaturii mareșalului Antonescu. Ce a însemnat „curățirea terenului” și cum au fost măcelăriți 380.000 de oameni
Spynews
Ce nu ai voie să faci în China dacă ești însărcinată. Nicio femeie nu se abate de la aceste reguli
Spynews
Mădălina de la Insula Iubirii, declarații exclusive și tranșante despre despărțirea de Dani! Îl acuză că minte atunci când vorbește despre ea
Evz.ro
Carmen Negoiță nu poate trăi fără asta. Cum se descurcă la Asia Express
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
O nouă lovitură pentru pensionari, după recalculare! Pensiile acestora vor scădea, chiar dacă au crescut după recalculare
Capital.ro
Umilință supremă pentru Ungaria. Ungurii au fost blocați total
StirileBZI
Peste 8 milioane de români vor avea mai mulți bani în conturi! Unele sume depășesc 50.000 de lei
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Numărul blindatelor din depozitele armatei ruse s-a redus drastic
MediaFlux
ÎNĂLȚAREA SFINTEI CRUCI! ESTE INTERZIS TOTAL AZI conform tradiției
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...