GALERIE FOTO Femeile puternice din spatele „Generației de suflet”. Cine sunt și cu ce se ocupă iubitele fotbaliștilor din lotul României pentru EURO 2024

„Generația de suflet”, așa cum și-a numit Edi Iordănescu lotul ales pentru EURO 2024, a reușit să demonstreze odată cu primul meci din Campionatul European că e o echipă puternică. Tricolorii au adus lacrimi de bucurie pe obrajii românilor, care nici nu sperau la un astfel de rezultat, după ce au marcat trei goluri spectaculoase contra Ucrainei. Fotbaliștii români sunt foarte valoroși și cu un potențial imens, dar puțină lume știe cine sunt femeile puternice din viața lor, care îi susțin din tribune.
Alina Costache
18 iun. 2024, 13:40
GALERIE FOTO Femeile puternice din spatele „Generației de suflet”. Cine sunt și cu ce se ocupă iubitele fotbaliștilor din lotul României pentru EURO 2024
Iubitele fotbaliștilor „Generației de suflet” de la Euro 2024

România a avut un start superb la Euro 2024: scor 3 – 0 cu Ucraina, în fața a zeci de mii de suporteri tricolori. Edi Iordănescu, care a fost recompenat cu o victorie spetaculoasă după ce a împlinit 46 de ani, a botezat lotul național „Generațai de suflet”.

România mai are două meciuri în Grupa E la Euro 2024, cu Belgia (22 iunie, ora 22.00) și cu Slovacia (26 iunie, ora 19.00).

Tricolorii au demonstrat că știu să se impună atuni când trebuie, iar cei care le-au dat putere să câștige au fost zecile de mii de suporteri români ajunși pe Allianz Arena, stadionul lui Bayern Munchen, care a găzduit debutul României cu Ucraina la Campionatul European din Germania.

Citește și: BOOM financiar pentru FRF. Câți bani primește echipa României dacă se califică în optimile Euro 2024

Însă, cu toții știm că în spatele fiecărui bărbat de succes se află o femeie puternică, iar fotbaliștii noștrii nu fac excepție. Iată cine sunt femeile care le dau putere să lupte tricolorilor.

Andrei Burcă, în vârstă de 30 de ani, fundaș central la Al-Okhdood în Liga Profesionist din Arabia Saudită, este îndrăgostit lulea de logodnica sa, pe care a ceut-o în căsătorie la începutul acestui an. Fotbalistul a cerut-o de soție pe iubita lui, Maria Iulia Cîmpean, la Paris, chiar pe data de 1 ianuarie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mara Iulia Cîmpean (@maraiulia)

Tânăra a fost cea care a dat vestea  pe Instagram, unde are peste 5.000 de urmăritori. Aceasta a postat o fotografie alb-negru în care Andreu  Burcă o ține de mână, scoțând în evidență inelul cu diamant de pe degetul ei.

Maria este avocat, în 2022 a absolvit Facultatea de Drept, iar mai apoi s-a mutat cu Burcă în Arabia Saudită. Al-Okhdood l-a transferat în vara anului trecut pe fundaşul român după ce a plătit 1 milion de euro în conturile lui CFR Cluj.

Andrei Burcă și iubita lui, Maria

Andrei Burcă și iubita lui, Maria

Dennis Man, în vârstă de 25 de ani, atacant la Parma, trece prin cele mai bune momente în viața profesională, dar și în cea personală. Tânărul fotbalist are un sprojin care-l ajută să depășească toate problemele de pe teren și nu numai.

Man are o relație de lungă durat cu Alexandra Ionela Grigoriță, fostă Miss Arad. Cei doi se iubesc de aproape zece ani. Modelul i-a fost aproape fotbalistului încă de pe vremea când acesta juca la UTA Arad și pe parcursul întregii sale aventuri la FCSB.

Dennis Man și iubita lui, Alexandra

Dennis Man și iubita lui, Alexandra

Radu Drăgușin, cel mai scump fotbalist român din istorie, după ce Tottenham l-a transferat de la Genoa, are doar 22 de ani, dar asta nu îl oprește să aibă o relație serioasă. Iubita sa, Ioana Stan, l-a însoțit la Londra după transfer, iar Florin Manea, agentul internaționalului român, are doar cuvinte de laudă despre ea.

Partenera lui Drăgușin este studentă la Arhitectură și face parte dintr-o familie cu o situație financiară foarte bună, tatăl său fiind dezvoltator imobiliar.

„Are aceeași prietenă de la 18 ani, el având acum 22 de ani, atât face în februarie. E o fată extraordinară, studentă la Arhitectură. Acum s-au mutat împreună în Londra.

Tatăl ei face blocuri, construiește. Au o situație financiară bună. Pentru standardele României, sunt bogați. Eu nu am nicio suspiciune și cred că îl iubește pe bune. Este ceea ce îi trebuie lui Radu. Mă bucur că s-au mutat împreună. Ea o să continue acolo școala. E în anul patru la Arhitectură, din șapte ani.

Radu Drăgușin și iubita lui

Radu Drăgușin și iubita lui

Să dea Dumnezeu (n.r.- să se căsătorească)! Ei știu cel mai bine. Mie îmi place că Radu merge pe partea bună… Nu e o fată care vrea în cluburi. E o dragoste frumoasă între ei. E o fată cu picioarele pe pământ, o fată educată.

Am avut discuții și cu Ioana. Am învățat-o anumite lucruri pe care trebuie să le facă pentru ca el să aibă liniștea necesară. Mă ajută, pot să spun, în cariera lui Radu. A învățat să gătească, știe să le cântărească, să-și facă…

Radu are o dietă aparte. I le pregătește. Vine la meciuri, e fana lui numărul unu, dar este o fată foarte inteligentă care înțelege că viața de sportiv necesită sacrificii și este dispusă să le facă lângă el”, a transmis Florin Manea, potrivit Fanatik.

Citește și: Klaus Iohannis, mai prompt ca niciodată! Ce mesaj a transmis naţionalei după victoria de la Euro 2024

Florinel Coman nu e în formă doar pe teren, ci și în viața de zi cu zi. Acesta se poate lăuda cu una dintre cele mai frumoase iubite de fotbaliști. Ioana Timofeciuc este împreună cu Florinel de pe vremea când acesta evolua la Viitorul. Cei doi au împreună o fetiță, Kasia, în vârstă de aproape doi ani, după care fotbalistul este topit.

Florinel Coman și familia lui

Florinel Coman și familia lui

Denis Drăguș este susținut atât în timpul meciurilor, cât și în afara terenului, de soție și cele două fiice. Vanesaa, partenera de viață a fotbalistului, este o adevărată susținătoare a României la Euro 2024, și a fost prezentă și pe Allian Arena, alături de cele două fiice, îmbrăcate în echipamentul Naționalei.

Familia lui Denis Drăguș

Familia lui Denis Drăguș

Drăguș a reușit să marcheze cel de-al treilea gol al meciului România – Ucraina, după ce Nicolae Stanciu și Răzvan Marin au marcat primele două goluri.

Femeia din spatele lui Răzvan Marin este Crina, medic stomatolog, care i-a oferit mijlocașului lui Empoli și o fetiță, Natalie Luna. Tânăra este oroginară din Gorj și îi este alături fotbalistului și la bine și la greu de cinci ani. Marin a cerut-o de soție, în 2022, cu un inel cu diamant, într-un cadru de poveste, pe marginea unui lac plin de trandafiri roșii.

Familia lui Răzvan Marin

Familia lui Răzvan Marin

Nicolae Stanciu, căpitanul Naționalei României, în vârstă de 31 de ani, este căsătorit cu Andreea Beldean. Cei doi sunt împreună de mai bine de zece ani, dar s-au căsătorit în urmă cu șase ani, în 2018.

Aceștia au o familie minunantă, fiind părinții a două fetițe. Prima lor fiică, Masha Ecaterina, s-a născut în noiembrie 2020 la Praga, în perioada în care Nicolae Stanciu evolua pentru Slavia Praga. Cea de-a doua fiică, Zoe Carolina, a venit pe lume în iunie 2022, în timp ce Stanciu se afla în Wuhan, China.

Familia lui Nicolae Stanciu

Familia lui Nicolae Stanciu

Ianis Hagi a fost cucerit de frumoasa Elena Tănase, care i-a devenit soție în urmă cu doar câteva luni. Tânăra are 25 de ani, este din Constanța și provine dintr-o familie înstărită, cu origini aromâne, la fel ca iubitul ei. Elena a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, una dintre cele mai prestigioase unități de învățământ din oraș.

Tatăl logodnicei lui Ianis, Dimciu-Palavoti Tănase, are afaceri importante în domeniul construcțiilor și al agriculturii. Îl cunoaște de mulți ani pe Gheorghe Hagi, pe care l-a și invitat la un eveniment de familie, în 2019. Iannis a cerut-o în căsătorie pe Elena în vara anului trecut, la Paris. lângă Turnul Eiffel, într-un cadru de poveste, cei doi fiind înconjurațu de flori albe.

Ianis Hagi și Elena Tănase

Ianis Hagi și Elena Tănase

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Medicul stomatolog Marina Gavril, găsită moartă în cabinetul din Brăila
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'