GALERIE FOTO Primele imagini de la nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan. Ce rochie superbă a purtat mireasa

S-a dat startul unei zile memorabile în familia Sterp, unde Iancu Sterp, mezinul faimoasei familii, își unește destinul cu Denisa Coțolan. Imaginile cu fericitul cuplu și atmosfera de sărbătoare au fost deja împărtășite pe rețelele de socializare, iar fanii nu și-au putut stăpâni emoțiile.
Filip Stan
27 oct. 2024, 16:40
GALERIE FOTO Primele imagini de la nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan. Ce rochie superbă a purtat mireasa

„Împreună, toți”, au transmis membrii familiei Sterp pe Instagram, cu doar câteva clipe înainte de ceremonia religioasă, marcând un moment plin de emoție pentru întreaga familie.

Nunta lui Iancu Sterp

Totul a început la locuința mirelui din Hațeg, unde Iancu a fost surprins pregătit, plin de nerăbdare, așteptând să-și vadă aleasa inimii. Nașii, părinții spirituali ai lui Iancu și ai Denisei, au ajuns la casa familiei Sterp extrem de eleganți, împreună cu fiul lor.

Nunta lui Iancu Sterp

După ce au schimbat zâmbete și îmbrățișări, nașii și Iancu au pornit către casa miresei, urmând obiceiurile tradiționale care dau un farmec aparte unui asemenea eveniment.

Citește și: Betty Salam, probleme cu banii. Nimeni nu ar fi crezut! „Mie nu-mi place să fiu răsfățată, vreau să-mi câștig banul meu, din munca mea”

Un alt moment special al zilei a fost apariția lui Culiță Sterp, fratele mai mare al lui Iancu, care a ținut să fie prezent de data aceasta, după ce la cununia civilă lipsa sa a creat un adevărat val de discuții. De data aceasta, Culiță și-a făcut simțită prezența, arătându-și sprijinul și dragostea pentru fratele său într-un moment atât de special.

Alături de Culiță, Iancu, Ileana și Geta au fost surprinși împreună cu mama lor, iar aceste imagini, pline de emoție și unitate, au făcut rapid înconjurul internetului.

Petrecerea a luat avânt la casa mirelui, unde invitații au fost întâmpinați de o atmosferă de poveste. Casa era decorată cu flori albe, iar muzica a început să răsune în aerul de sărbătoare. Iancu a optat pentru un look elegant, alegând un costum all black, asortat cu o cămașă albă și cravată neagră, un detaliu vestimentar care a impresionat pe toată lumea.Nunta lui Iancu Sterp

Surorile sale, Geta și Ileana, i-au fost alături în aceste momente importante, emoționate până la lacrimi. Cele două l-au îmbrățișat strâns pe Iancu și i-au urat „Casă de Piatră”. Imaginile cu cei trei frați au ajuns rapid pe rețelele de socializare, unde fanii le-au apreciat instantaneu, bucurându-se de fiecare detaliu al nunții.

Nunta lui Iancu Sterp

Iancu Sterp a avut parte și de un moment emoționant alături de mama sa, cunoscută ca Mama Geta, o figură centrală în familia lor. Pe pagina sa de Instagram, Iancu a postat un clip în care este surprins îmbrățișând-o pe cea care i-a fost mereu alături, exprimându-și iubirea printr-un mesaj scurt, dar plin de semnificație: „Prima mea dragoste”.

Nunta lui Iancu Sterp

În ziua cea mare, la nunta lui Iancu au venit și mulți prieteni apropiați, dar și persoane care i-au fost alături în diferite etape ale vieții și carierei. Printre invitați se numără numeroși colegi de competiție, alături de care Iancu a participat la diferite emisiuni și show-uri televizate. Printre aceștia se numără Andrei Ciobanu, Beni, Robert Moscalu și Alex Delea, nume bine cunoscute în lumea showbiz-ului. Aceștia și-au făcut deja apariția la nunta lui Iancu, aducând astfel un strop de spectacol și veselie la eveniment.

Evenimentul promite să fie unul dintre cele mai discutate și spectaculoase din showbizul românesc, iar fanii sunt nerăbdători să vadă toate momentele speciale de la nunta lui Iancu Sterp și a Denisei Coțolan, care cu siguranță va rămâne în amintirea tuturor. Nunta anului este în plină desfășurare, iar familia Sterp le oferă tuturor celor care îi urmăresc prilejul să fie parte, măcar virtual, din această zi de neuitat.

Citește și: Alex Bodi și Ema Uta, din nou împreună. Cum și unde au fost surpinși cei doi

DailyBusiness
Pensiile cresc spectaculos! Noi beneficii pentru pensionari. Cine și cum se califică
Spynews
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Bzi.ro
Loredana Groza i-a dansat pe masa lui Mihai Bobonete: „Ce nu fac eu pentru bani?!”
Fanatik.ro
Cât costă să faci succesiunea după 10 ani. Suma nu e deloc mică
Capital.ro
Toată lumea va fi scanată. Se schimbă cărțile de identitate. Se aplică în toate statele UE
Playtech.ro
Imagini de senzație de la nunta lui Iancu Sterp. Mirele a atras toate privirile, cum s-a îmbrăcat
DailyBusiness
Tarife RIDICATE ale locuințelor. Noii proprietari plătesc sume faraonice
Adevarul
Porecla șocantă pe care Mohamed Al-Fayed i-a dat-o Prințului Philip. Ce legătură avea cu accidentul în care au murit Prințesa Diana și fiul său Dodi
wowbiz.ro
Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor
Spynews
Alina Petre, primele declarații după ce soțul ei a fost reținut de DNA. Ce spune blondina despre Bogdan Vasiliu și situația în care se află: "Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă"
Spynews
ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. Ce spune despre participarea copiilor la petrecerile de Halloween: „Primesc întuneric”
Evz.ro
Celebru actor a fost învins de o boală grea. Ce tragedie!
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
kanald.ro
Ce urmează să se întâmple cu salariile unei categorii de români. Guvernul a pregătit noi măsuri. Despre ce este vorba
Cancan.ro
Cum a apărut această tânără la nunta lui Iancu Sterp? Invitații și-au dat coate când au văzut-o așa 😲
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Permisul de conducere digital. ORDIN de la UE! Când va fi aplicat în toate statele
StirileBZI
Cei care au centrală termică trebuie să știe asta: Cum setezi corect termostatul
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii, prinsă la hotel cu celebrul milionar
stirilekanald.ro
Adrian Marțian mai are un copil! Fiul cel mare al afaceristului este dezamăgit că propriul tată îl ignoră atât pe el, cât și pe Ianis: "Să nu uite"
substantial.ro
Gérard Depardieu solicită amânarea procesului pentru agresiune sexuală
MediaFlux
SE SCHIMBĂ HARTA ROMÂNIEI! Aceste județe DISPAR!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Descoperirea incredibilă a „chitonului” lui Alexandru cel Mare: o revelație arheologică în Grecia