GAZ METAN MEDIAŞ – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE 1-2

GAZ METAN MEDIAŞ - STEAUA  1-2. Formaţia Steaua a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I.
Alina Costache
05 apr. 2015, 08:52
GAZ METAN MEDIAŞ - STEAUA LIVE VIDEO ONLINE 1-2

GAZ METAN MEDIAŞ – STEAUA Pentru Steaua au marcat Prepeliţă ’11 şi Popa ’52, iar pentru Gaz Metan a înscris Roman ’20.

Min. 90: Gaz Metan – Steaua 1-2

Min. 70: Llulaku aproape de 2-2, ocazie imensă a gazdelor

Min 55 – Meciul este intrerupt. Jucatorii celor doua echipe sunt la un pas sa se ia la bataie.

Min 52 – Goool Steaua! 1-2. Adi Popa inscrie cu stangul, la coltul lung, bara-gol

Min 20 – Goool Gaz Metan! 1-1. Dan Roman isi preia la marginea careului si-l invinge pe Cojocaru

Min 11 – Goool Steaua! 0-1. Prepelita deschide scorul dupa o centrare excelenta a lui Rusescu.

Echipele de start:

Gaz Metan: Pleşca – Zaharia, Abrudan, Muth, Szilagyi – Velasquez – Curtean, Elton, Tahar, C. Petre – D. Roman

Steaua: Cojocaru – Papp, Varela, Toşca, Guilherme – Breeveld, Prepeliţă – Popa, Rusescu, Tănase – Ţucudean.
Rezerve: Nita – Filip, Iancu, Stanciu, Neagu, Tamas, Vilceanu. 

GAZ METAN MEDIAŞ – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE. ASA Târgu Mureș s-a apropiat la 4 puncte de Steaua, iar echipa lui Costel Gâlcă așteaptă acum un succes la Mediaș, pentru a păstra o diferență importantă față de a doua clasată din Liga 1.

Doar pe locul 13 în campionat, Gaz Metan a câștigat în etapa trecută cu Pandurii, 1-0, izbutind astfel prima victorie în 2015, după trei remize și două înfrângeri.

Pe teren propriu, Gaz Metan a fost învinsă de cele două rivale ale Stelei: 1-2 cu Dinamo, respectiv 0-1 în fața Rapidului.

Totuși, Steaua nu a mai învins la Mediaș de mai bine de 5 ani, de pe vremea când echipa era antrenată de Cristiano Bergodi, iar în teren se aflau nume precum Sorin Ghionea, Petre Marin, Bănel Nicoliță, sau Pantelis Kapetanos.

În septembrie 2009, Steaua s-a impus cu 4-2 în fața celor de la Gaz Metan. Gazdele au revenit după ce roș-albaștrii au condus cu 1-0 (gol Stancu), prin reușitele semnate de Pîrvulescu și Bud, însă dubla lui Szekely și golul lui Nicoliță au adus Stelei cele trei puncte.

Ardelenii s-au impus runda trecută la Târgu Jiu şi au bifat astfel prima victorie din 2015, an în care mai înregistraseră trei rezultate de egalitate şi două partide pierdute. Pe teren propriu, gruparea din Mediaş a suferit trei înfrângeri în stagiunea curentă, două din acestea în faţa celorlalte reprezentante din Bucureşti (21.11.2014, Dinamo 1-2; 09.03.2015, Rapid 0-1).

Trei victorii, o remiză şi două înfrângeri sunt rezultatele steliştilor în returul ediţei actuale, rezultate în urma cărora ASA  s-a apropiat la o distanţă deloc de neglijat. În acest sezon, echipa antrenată de Costel Gâlcă a cedat puncte în trei deplasări, 0-0 la Craiova, 0-1 la Târgu Mureş şi 1-3 la Târgu Jiu.

Steaua are cel mai bun atac din campionat, cu 43 de goluri marcate, dar şi cea mai bună apărare, cu doar 13 goluri primite (la egalitate cu ASA la finele rundei precedente).

Gazdele au primit cel puţin un gol în 18 din cele 23 de partide disputate în ediţia curentă.

GAZ METAN MEDIAŞ – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE. Primul meci direct a avut loc pe 9 noiembrie 1947, CSM – ASA 4-3 (antrenori Ştefan Dobay / Coloman Braun Bogdan). Interesant este faptul că Ştefan Dobay era antrenor-jucător, fostul câştigător de patru ori a titlului de golgheter în Liga 1 marcând atunci golul decisiv.

Prima victorie a bucureştenilor a venit în returul ediţiei 1947-1948, 3-0 la Bucureşti prin tripla lui Florian Marinescu.

Cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistra pe 21 septembrie 2008, Steaua-Gaz Metan 4-0.

Ultima victorie izbutită de Gaz Metan s-a consemnat pe 10 septembrie 2011, Mediaş-Steaua 3-0. Au urmat de atunci trei succese pentru bucureşteni şi tot atâtea remize.

În tur a fost 3-1 pentru Steaua, marcatori fiind Keşeru (2), Sânmărtean, respectiv Llullaku.

Steaua nu a mai câştigat la Mediaş din 13 septembrie 2009, atunci când echipa antrenată de Cristiano Bergodi s-a impus cu 4-2 în faţa trupei pregătite la vremea respectivă de Cristi Pustai (Paul Pârvulescu, Cristi Bud / Bogdan Stancu, Bănel Nicoliţă, Janos Szeley dublă). După acel joc s-au mai înregistrat trei rezultate de egalitate şi un succes al celor de la Gaz Metan, în 10 septembrie 2011.

Cele două s-au întâlnit şi pe 8 noiembrie 1951 în finala Cupei României, CCA-Flacăra Mediaş 3-1, participarea în ultimul act fiind cea mai importantă performanţă pe plan intern din istoria clubului sibian.

La nivelul băncilor tehnice avem un duel în premieră între Dan Matei şi Costel Gâlcă.

În cazul în care vor evolua contra Stelei, Dan Roman va bifa meciul 100 în Liga 1, iar Ionuţ Buzean partida cu numărul 150 pe prima scenă.

Mediile de vârstă ale celor două loturi: Gaz Metan 27 ani şi 4 luni; Steaua 25 ani şi 3 luni.

 

Spynews
Dani de la Insula Iubirii o face praf pe fosta iubită, ispita Mădălina! A postat conversația pe Internet: ”Tot adevărul...”
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Județul din România unde e bine să te muți astăzi pentru o viață liniștită și fericită. Se află într-o zonă istorică și spectaculoasă, are un potențial uriaș de dezvoltare, aici salariile cresc mereu
Capital.ro
Decizie finală pentru Elena Udrea. E cea mai grea veste pe care a primit-o
Playtech.ro
Oana Turcu, de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos. Zici că e o altă persoană, cum arată acum
DailyBusiness
Vouchere speciale pentru angajaţi. Se dau 3000 de lei!
Adevarul
Ororile dictaturii mareșalului Antonescu. Ce a însemnat „curățirea terenului” și cum au fost măcelăriți 380.000 de oameni
Spynews
Familia lui Viorel Stegaru, surprinsă de inundația ciclonului Boris! Localitatea Blăgești din Vaslui, puternic afectată de fenomen
Spynews
3 zodii cu noroc la bani în toamna 2024. Nativii scapă de griji și probleme
Evz.ro
Tulburătoarea Mița Biciclista. A avut Bucureștiul la degetul mic
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de peste 60.000.000 de euro
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Noi secrete suculente din interiorul amantlâcului care a răvășit Bucureștiul! Cum i-a furat Cristina ICH soțul
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
O nouă lovitură pentru pensionari, după recalculare! Pensiile acestora vor scădea, chiar dacă au crescut după recalculare
Capital.ro
S-a stins cel mai iubit actor. Moartea sa a șocat pe toată lumea: A fost o persoană minunată
StirileBZI
Așa poți ieși la pensie cu 5-10 ani mai devreme! Totul este prevăzut în noua lege a pensiilor
Prosport.ro
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Donald Trump promite expulzări în masă susținând acuzații false la adresa imigranților haitieni
MediaFlux
Pensionarii care vor da bani înapoi, după recalculare. Anunțul Casei de Pensii
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...