Geanina Ilieș, dezvăluiri din viața amoroasă, după ce a ieșit dintr-o relație de 8 ani: „Mă simt o femeie binecuvântată și îi sunt recunoscătoare bunului Dumnezeu”

Geanina Ilieș s-a despărțit recent de bărbatul care i-a fost alături timp de 8 ani. Prezentatoarea TV a vorbit despre viața ei amoroasă și despre cum își împarte timpul între carieră și rolul de mamă.
Alina Costache
20 mart. 2024, 17:32
Geanina Ilieș, dezvăluiri din viața amoroasă, după ce a ieșit dintr-o relație de 8 ani: „Mă simt o femeie binecuvântată și îi sunt recunoscătoare bunului Dumnezeu”
Geanina Ilieș, dezvăluiri din viața amoroasă

Geanina Ilieș dezvăluia în urmă cu puțin timp că este o femeie singură, după ce a pus punct relației de opt ani cu fostul iubit. Vedeta se ocupă în prezent de fiul ei în vârstă de 17 ani, dar și de cariera sa, după ce s-a întors pe micile ecrane după o pauză de doi ani. Prezentatoarea TV pare deschisă către o nouă relație și e convinsă că există ceva pregătiti și pentru ea, dar nu acum.

„În momentul de faţă, nu există nicio relaţie. Atât de tare m-a prins această schimbare la nivel emoţional, încât… deocamdată sunt foarte bine cu mine aşa cum sunt. Viaţa cu un adolescent, cariera, business-urile îmi ocupă atât de mult timp în momentul de faţă, încât simt că Universul are ceva pregătit pentru mine, însă nu acum. Toate lucrurile bune vin în viaţa noastră atunci când trebuie”, a dezvăluit Geanina Ilieș pentru Viva.ro.

Citește și: Ce a făcut Geanina Ilieș în cei doi ani de pauză din televiziune. Vedeta a acceptat imediat oferta Antena Stars pentru a prezenta știrile

Vedeta spune că nu are niciun fel de așteptare de la vreun bărbat și susține că singurul factor care poate duce la o relație sănătoasă este comunicarea deschisă.

„Nu îmi place să am aşteptări de la nimeni, în general, mai ales de la vreun viitor partener. Eu vorbesc din punctul meu de vedere. Deși pare nedrept, nu putem avea așteptări în proporție de 100% decât de la noi înșine. Există un singur factor care pune într-o lumină bună orice relaţie: o comunicare deschisă. Din acel punct, lucrurile pot lua o direcţie bună.

Ce nu aş accepta eu la un bărbat? E foarte simplu. Lipsa de respect. Nu o are pentru o femeie, nu o va avea nici pentru el”, a mai spus prezentatoarea TV.

Citește și: Laurette, fosta protejată a lui Ion Țiriac, recunoaște tot: „Îmi plac milionarii, domnule! Ce vrei, dacă-mi plac?”

Geanina Ilieș susține că nu ar putea suporta o relație în care tensiunile și certurile își fac loc constant.

„Mă simt o femeie binecuvântată, în primul rând, şi îi sunt recunoscătoare bunului Dumnezeu pentru tot ceea ce sunt, tot ceea ce simt şi tot ceea ce trăiesc azi. Viața înseamnă să trăieşti fiecare clipă, să înveţi şi să te dezvolţi din fiecare bucurie şi fiecare dezamăgire. Orice lucru bun sau rău care ni se întâmplă în viață este o binecuvântare. Asta nu ar trebui să uităm noi, ca oameni.

Aşa cum am spus și mai devreme, comunicarea este cheia succesului în tot ceea ce facem noi, ba, mai mult decât atât, eu nu sunt o femeie care ar putea să trăiască în tensiuni în ceea ce priveşte viaţa de cuplu. Nu aş tolera şi nici nu ar exista aşa ceva în viaţa mea. Am ajuns la o maturitate în care ştiu foarte bine cum gestionez orice discuție. Tonul face muzica în viața mea… şi în relația cu fiul meu, de asemenea, iar el spune despre mine că sunt cea mai calmă mamă din lume”, a mai spus vedeta.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să pui în ciorba de burtă ca să aibă un gust și o aromă deosebită. Ingredientul final e cel mai important
Capital.ro
Ungaria e blocată. Viktor Orban a dat ordinul peste graniță. Este oficial
Playtech.ro
Doamne cum arăta înainte ispita Diandra înainte de operațiile estetice. Imagini șoc, pe care le-ar vrea șterse de pe internet
DailyBusiness
RECORD PENTRU AUR. A atins cel mai mare nivel din istorie
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
V-ați încheiat nasturii, dar nu ați știut asta. Marea diferență între bărbați și femei
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Dansul mirilor de la nunta lui Andrei și a Cristinei Rotaru. Fanii și-au făcut cruce când au văzut! VIDEO
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Serviciul militar se reintroduce din ianuarie 2025. Vor fi recrutați bărbații de peste 18 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Croaţia reintroduce serviciul militar obligatoriu pentru tineri începând din 2025
MediaFlux
A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA PENSIILOR MAJORATE! Vine POȘTAȘUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...